Winkelruimte verkopen Vlissingen

Zo snel mogelijk uw winkelruimte in Vlissingen verkopen om over liquide middelen te beschikken? Factor tijd is van eminent belang. Hoe langer uw winkelruimte leegstaat, des te meer het kost. Kosten die u echt niet nodig heeft! U kiest ervoor het proces van de te verkopen winkelruimte zelf ter hand te nemen of u neemt een makelaar in dienst. U kunt natuurlijk gaan winkelen naar de mogelijkheden voor de te verkopen winkelruimte. Om tijd en geld te besparen kiest u onmiddellijk voor de Online Bedrijfsmakelaar.

Prettig winkelen

De Online Bedrijfsmakelaar is een NVM-Bedrijfsmakelaar. Wij zijn onder andere aangesloten bij VastgoedCert en NVM Business. Kwaliteit en betrouwbaarheid gegarandeerd van een professionele bedrijfsmakelaar. Volledige juridische ondersteuning van onze experts en dit alles en nog meer voor slechts € 1195,- ex BTW. Wij verwachten van u dat u de:

  • Bezichtigingen doet;
  • onderhandelingen uitvoert;
  • kennis heeft van het pand.

De rest doen wij! Uw winkelruimte verkopen in Vlissingen doen wij snel onder andere door plaatsing op Nederlands grootste aanbodsites namelijk Funda in Business, iLocate en Bedrijfspand.com. Middels onze opvallende en stijlvolle tools geniet uw pand een indrukwekkende presentatie zodat zeker 95% van de gewenste klanten aangetrokken worden. Winkelruimte verhuren? Eigenhandig dit aanpakken is heel riskant. Met ons krijgt u die onmisbare verhuurstrategiebepaling en ook het opstellen van het contract conform de gemaakte afspraken voor de te verhuren winkelruimte.

Gezamenlijk naar de winkel

Uw winkelruimte verkopen doen wij voor het unieke éénmalig tarief van € 1195,- ex BTW. Dit bieden wij u omdat u een actieve rol vervult en dus een aardig deel van het werk uitvoert voor de te verkopen winkelruimte . Wij geloven in die solide samenwerking tussen u de vastgoedeigenaar en ons, de NVM-Bedrijfsmakelaar. Niemand anders dan u, de ondernemer, heeft inzicht in uw (financiële) situatie, het meeste voordeel en weet het meest te vertellen over de te verkopen winkelruimte. U ziet dan gelijk ook wie de nieuwe koper wordt tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen. Wij bieden ook extra opties om de verhuurkans te verhogen. Hierbij denken wij aan professionele fotopresentaties, Google Adwords, 3D-Visualisatie, interactieve plattegronden of een Social Media Campagne .

Progressief verkopen van uw winkelruimte in Vlissingen

Onze aanpak is hedendaags voor de te verkopen winkelruimte, vandaar dat wij u het éénmalig tarief van €1195,- ex BTW bieden. U bent aan de leiding van het verkoopproces en vervult dus een actieve rol. Wij ondersteunen u op bepaalde noodzakelijke aspecten tijdens het proces. Verder zorgen wij ervoor dat uw winkelruimte optimaal gepresenteerd wordt op de grootste aanbodsites van Nederland. U treft zeker 95% van de doelgroep. Maximale en snelle vindbaarheid door onze onderscheidende objectpresentatie. Aan traditionele bedrijfsmakelaars bent u heel veel geld kwijt door hoge courtagekosten van gemiddeld 1.75%. U bent ons slechts een éénmalig tarief van €1195,- ex BTW verschuldigd voor het volledig verkoopproces. U hoeft zich dus voor de te verkopen winkelruimte helemaal geen zorgen te maken over onnodige makelaarskosten. Download onze gratis brochure voor meer informatie.