Winkelruimte verhuren met de Online Bedrijfsmakelaar

Winkelruimte verhuren? Waarom doet u dat niet gewoon zelf? Wie heeft er immers het meeste verstand van uw winkelruimte en is er het meeste bij gebaat dat de winkelruimte snel verhuurd wordt? U als eigenaar natuurlijk!

Het nadeel van zelf winkelruimte verhuren is echter dat u slechts een beperkte doelgroep bereikt via (gratis) aanbiedingssites zoals Marktplaats en dat u advies mist op belangrijke aspecten gedurende het verhuurproces op het gebied van de vraagprijs en juridische afhandeling. De Online Bedrijfsmakelaar biedt uitkomst op deze moeilijke keuze!

Zelf winkelruimte verhuren met professionele begeleiding

Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u namelijk zelf winkelruimte verhuren op 14 van de grootste aanbodsites , waaronder Funda in Business, Bedrijfsruimte.com en iLocate, van Nederland met ondersteuning van een professionele NVM-Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft.

Daarnaast bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar ook nog eens een stuk voordeliger uit wanneer u zelf uw winkelruimte verhuurt. Een traditionele bedrijfsmakelaar brengt namelijk naast opstartkosten een forse courtagevergoeding van gemiddeld 15% van de jaarhuur in rekening waardoor de kosten nogal kunnen oplopen. Doordat u zelf een actieve rol speelt verhuurt u bij de Online Bedrijfsmakelaar zelf uw winkelruimte voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW zonder makelaarscourtage achteraf.

Wat kunt u van de Online Bedrijfsmakelaar verwachten?

Optimale Online Vindbaarheid

Met de plaatsingen op 14 van de grootste aanbodsites van Nederland, waaronder Funda in Business, bereikt u maarliefst 95% van uw doelgroep.

Zelf de regie in Handen

U verzorgt zelf de bezichtigingen en onderhandelingen terwijl u wordt ondersteund door een NVM- Bedrijfsmakelaar. Zo kunt u met een gerust hart uw winkelruimte zelf verhuren.

Géén Makelaarscourtage

Verhuur uw winkelruimte zonder makelaarscourtage! Doordat u zelf een actieve rol speelt betaalt u slechts een eenmalig bedrag vanaf € 995,- excl. BTW voor het volledige dienstenpakket.

NVM- Bedrijfsmakelaar

Onze NVM- Bedrijfsmakelaar adviseert u gedurende het gehele verhuurproces zodat u zich enkel hoeft te concentreren op het verhuren van uw winkelruimte.

Professionele Objectpresentaties

Middels onze professionele objectbrochures, fotoreportages, objectopnames en Social Media Tools wordt uw winkelruimte op een onderscheidende manier gepresenteerd.

Landelijk netwerk

Combineer uw regionale netwerk met het landelijke netwerk van de Online Bedrijfsmakelaar en de verschillende aanbodsites. Zo bereikt u gegarandeerd het grootste deel van uw doelgroep.

In 4 stappen uw winkelruimte zelf verhuren of verkopen

Kantoorpand-Opname

Stap 1: Objectopname en presentatie

Uw winkelruimte verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs en bepaalt samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw winkelruimte. Verder zorgen wij onder andere voor de fotografie, objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters. Zo krijgt uw winkelruimte de aandacht die het verdient.

funda-bedrijfspand.com-

Stap 2: Optimale vindbaarheid en leadgeneratie

Na overleg met onze bedrijfsmakelaars over de objectpresentatie plaatsen wij uw winkelruimte online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfsruimte.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3: Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. U verzorgt zelf de bezichtigingen met de kandidaat; wie heeft er immers de meeste kennis van uw winkelruimte? De onderhandelingen over de huur- of koopcondities doet u als vastgoedeigenaar eveneens zelf, met professionele onderhandelingsbegeleiding van onze bedrijfsmakelaars.

huurovereenkomst-koopovereenkomst-nvmbedrijfsmakelaar-e1483439576513

Stap 4: Overeenkomsten en opleveringformulieren

Na de succesvolle onderhandelingen ontvangt u van ons een uitgebreide overeenkomst met variabelen, toelichting en een opleveringsformulier.  Nadat de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen sluiten wij het dossier, maar onze bedrijfsmakelaars blijven altijd beschikbaar voor uw vragen.