Winkelruimte verhuren Purmerend

U bent in het bezit van een winkelruimte in Purmerend dat leegstaat of binnenkort leegkomt. Waarom niet uw winkelruimte verhuren? Natuurlijk tegen aannemelijke kosten en met de nodige vaart achter het proces. Want het feit dat die winkelruimte te Purmerend van u (binnenkort) leegstaat, betekent dat u geld verliest. Dat kunt u niet hebben. De keus ligt in uw handen hoe dit aan te pakken. .

Verkoopplek te huur!

Een heel belangrijk gegeven voor u als vastgoedeigenaar van een winkelruimte is uw rendement. Dat geldt voor vrijwel iedere ondernemer. De Online Bedrijfsmakelaar, een uitzonderlijk NVM-bedrijfsmakelaar, weet precies hoe de vork in de steel zit. Wij hebben met ons verhuurplan volledig ingespeeld op deze wens. Logisch want elk één van ons streeft ernaar zoveel mogelijk rendement te maken. Om dit doel te halen werken wij:

  • samen met u;
  • met een éénmalige tarief;
  • aan een supersnel resultaat;
  • alleen met top aanbodsites ;
  • onderscheidende objectpresentaties;

Wij bouwen aan het verhuurresultaat tezamen met u, de vastgoedeigenaar. Een samenwerking in de ruimste zin van het woord. De beweeggronden voor ons om u mee te nemen in een actieve rol voor het verhuurproces vloeit voort uit het volgende. De winkelruimte in Purmerend kent geen geheimen voor u. U bent de volmaakte kandidaat als het op bezichtigingen en onderhandelingen aankomt voor de te verhuren winkelruimte Purmerend. Deze actieve rol zorgt voor het éénmalige tarief van € 995,- exclusief BTW. Verder bent u het alleen die zoveel baat heeft aan de te verhuren winkelruimte. Uw financiële status? Weet u alleen als de ondernemer. Uiteraard gaat u niet te werk zonder onze steun. Want vergist u zich niet, er zijn andere belangrijke zaken welke u door onwetendheid mist. Zaken waarin wij als bedrijfsmakelaar expertise en kennis voor in huis hebben. En al helemaal voor wat betreft juridische zaken. Wat u ons verschuldigd bent voor deze ondersteuning? Uw winkelruimte verhuren tegen een éénmalig tarief van € 995,- exclusief BTW.

Vliegensvlug verhuren

Wij beogen altijd een snel resultaat door een sublieme objectpresentatie van de te verhuren winkelruimte plaatsen op Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate, de grote spelers in vastgoed aanbod. Hierdoor bereikt u zonder twijfel meer dan 95% van de beoogde mensen. Daarnaast bieden wij u nog meer snelheid met bijkomende promotie van de te verhuren winkelruimte. Wij mikken hierbij op professionele foto’s, hoogte foto’s en 360° foto’s . Geef uw bezoekers een idee van de gebruikersmogelijkheden met een 3D visualisatieplan. En met interactieve plattegronden krijgen deze mensen al een virtuele rondleiding. De zoekresultaten in Google leiden middels een Google Adwords campagne. Onze vastgoedmarketeer brengt uw winkelruimte nog meer onder de aandacht van de te bereiken mensen met een Social Media Campagne.
Benieuwd naar wat de Online Bedrijfsmakelaar voor u kan betekenen? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de voordelen zijn voor u.