Winkelpand verkopen te Smallingerland

Jarenlang winkel gehouden en bent u nu toe aan pensioen? Of staat uw winkelpand al jaren leeg? Uw winkelpand verkopen lijkt de oplossing. Maar dat wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk doen zodat het maximale aan financiën eruit gehaald wordt voor u. Uw winkelpand verkopen in Smallingerland doet u graag samen met de beste en meest betrouwbare bedrijfsmakelaar. Dat betekent dan ook zonder die onnodige makelaarskosten. Het antwoord op al uw wensen met betrekking tot het te verkopen winkelpand ligt bij ons, de Online Bedrijfsmakelaar. Wij zijn een NVM-Bedrijfsmakelaar en verder nog aangesloten bij VastgoedCert en NVM Business. Optimale kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid van een professionele bedrijfsmakelaar. .

Samen strategisch en succesvol verkopen!

Uw winkelpand verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest in Smallingerland. Wij beschikken over een uitgewerkt plan waarbij u samen met ons binnen 6 eenvoudige stappen de richting van succesvol uw winkelpand verkopen opgaat. Deze stappen zien er als volgt uit:

  • kennismakingsgesprek;
  • objectopname;
  • optimale objectpresentatie;
  • bezichtigingen en onderhandelingen;
  • professionele begeleiding;
  • koopintentieovereenkomst en oplevering.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Eén van onze bedrijfsmakelaars komt daarna bij u langs in Smallingerland voor een objectopname en adviseert u over uw winkelpand verkopen. Vervolgens geniet het te verkopen winkelpand een toonaangevende objectpresentatie op Nederlands grootste aanbodsites. De verkoopkansen zijn hierdoor vergroot, versneld en u bereikt 95% van de gewenste kopers. Voor u zijn er geen verrassingen want de bezichtigingen en onderhandelingen voert u zelfstandig uit. Op die manier leert u de potentiële kopers voor het te verkopen winkelpand meteen kennen. Nog meer profijt voor u omdat u tijdens het heel proces professioneel begeleid wordt en er wordt een kant en klare koopintentieovereenkomst erbij voor u opgemaakt. Onze assistentie is volledig ter uwer beschikking bij het invullen hiervan. Dit vormt een deel van wat u van ons mag verwachten. En weet u wat zo mooi is van dit alles? U betaalt slechts 1 keer, doordat u een actieve rol vervult in het proces van het te verkopen winkelpand te Smallingerland.

U hoeft helemaal niet te denken aan onnodige makelaarskosten. Bij ons betaalt slechts een éénmalig tarief van € 1.195,- , exclusief BTW. Uw winkelpand verkopen met een traditionele makelaar maakt dat u in de meeste gevallen een flink bedrag aan courtagekosten kwijt bent. Er wordt dan gemiddeld 1.75% courtage in rekening gebracht.
Niet bij de Online Bedrijfsmakelaar. Dus kiest u voor ons dan kiest u voor besparen. Voor meer informatie is een gratis brochure te downloaden op onze website. Uiteraard staat het u ook vrij om direct telefonisch contact met ons op te nemen