winkelpand-verhuren

DÉ MODERNE EN BETAALBARE NVM - BEDRIJFSMAKELAAR

Succesvol uw winkelpand verhuren

Ontdek hier onze werkwijze >

Met onze unieke werkwijze verhuren slimme ondernemers hun winkelpand samen met een
NVM-Bedrijfsmakelaar op 14 aanbodsites voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW

Gratis informatiepakket downloaden DÉ MODERNE EN BETAALBARE NVM - BEDRIJFSMAKELAAR

Winkelpand verkopen in Amsterdam

Uw winkelpand in Amsterdam staat leeg en dat kost u maandelijks geld. Het is dus van belang dat er zo snel mogelijk een nieuwe koper gevonden wordt voor uw winkelpand. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een traditionele bedrijfsmakelaar in te schakelen om uw winkelpand in Amsterdam te verkopen vanwege zijn professionele advies en een plaatsing op Funda in Business. In dat geval bent u echter wel duizenden euro’s courtage aan de bedrijfsmakelaar verschuldigd waar u eigenlijk niet op zit te wachten.

U kunt natuurlijk ook zelf uw winkelpand in Amsterdam verkopen via gratis aanbiedingswebsites zoals bijvoorbeeld Marktplaats. Zo bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten. Het nadeel van uw winkelpand zelf verkopen is dat u op gratis aanbiedingswebsites maar een klein gedeelte van uw doelgroep bereikt en daarnaast advies mist op aspecten waar u behoefte aan heeft. Op deze moeilijke keuze biedt de Online Bedrijfsmakelaar uitkomst!

Winkelpand verkopen in Amsterdam met de Online Bedrijfsmakelaar

Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u namelijk zelf uw winkelpand verkopen in Amsterdam, terwijl u wordt ondersteund door een professionele NVM- Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft. Bij de Online Bedrijfsmakelaar doet iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging, Wij de rest!

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars adviseren u op alle aspecten gedurende het verkoopproces van uw winkelpand. Daarnaast garanderen wij dat het verkoopproces aanzienlijk versnelt zal worden vanwege onze onderscheidende objectpresentaties, Social Media Tools en bereikt u de juiste doelgroep door de Funda in Business plaatsing, dat met 580.000 maandelijkse bezoekers de grootste zakelijke aanbodsite van Nederland is.

Bespaar op uw makelaarskosten met de Online Bedrijfsmakelaar

Door uw actieve rol bij het verkoopproces bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw makelaarskosten. Omdat u een groot deel van het verkoopproces zelf verzorgt, kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden voor een all in tarief van slechts € 995,- excl. BTW.

Meer weten? Download dan de gratis informatiebrochure van de Online Bedrijfsmakelaar en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.