Wij van de Online Bedrijfsmakelaar werken zonder torenhoge makelaarscourtages, maar met vaste transparante tarieven. Bij ons betaalt u éénmalig een bedrag van € 995,- exclusief BTW voor het verhuurpakket óf € 1.195,- exclusief BTW voor het verkooppakket. Liever toelichting van een van onze specialisten? Vraag dan hier een gratis informatiegesprek aan.

Wat kunt u van ons verwachten?

Ons team van NVM- Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs ondersteunt u gedurende het gehele verhuur- verkoopproces op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft.

 Uw bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname. Een van onze NVM- bedrijfsmakelaars komt daarvoor persoonlijk bij u langs om het pand te bekijken en zoveel mogelijk informatie te verwerven over bijvoorbeeld de grootte, de indeling en de bouwkundige kwaliteit.

 Op basis van de objectopname gaan onze NVM- Bedrijfsmakelaars aan de slag met het opstellen van een vraagprijsadvies. Hiervoor raadplegen zij een aantal bronnen, waaronder het NVM- uitwisselingssysteem, voor recente transacties bij u in de regio en vergelijken deze data met uw pand. De uiteindelijke vraagprijs bepalen we uiteraard samen met u.

 Tijdens de objectopname maakt onze NVM- bedrijfsmakelaar een professionele fotoreportage van uw pand. Deze fotoreportage wordt vervolgens met een onderscheidende aanbiedingstekst en eventueel een plattegrond verwerkt in een professionele objectbrochure.

 Na overleg met ons team over de objectpresentatie plaatsen wij uw pand online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

 Om uw pand extra goed onder de aandacht te brengen in uw regio en binnen uw eigen netwerk ontvangt u van ons social media content om op uw eigen social mediakanalen, zoals Facebook en LinkedIn, te verspreiden. Uiteraard brengen wij uw pand ook onder de aandacht via onze eigen social mediakanalen.

 Om uw pand ook in de regio onder de aandacht te brengen ontvangt u van ons een V- Bord met poster.

 Onze NVM- Bedrijfsmakelaars begeleiden u gedurende het gehele onderhandelingsproces en adviseren u over de juiste strategie.

 Zodra de deal is gesloten met een nieuwe huurder of koper ontvangt u van ons een uitgebreide model huurovereenkomst of koopintentieverklaring met toelichting en een standaard opleveringsformulier met uitgebreid voorbeeld. Op deze manier voorkomt u een hoop problemen achteraf.

Wat verwachten wij van u?

Wanneer u uw bedrijfspand verhuurd of verkoopt wordt u actief betrokken gedurende het gehele proces.

 Zelf de bezichtigingen doen kunt u als vastgoedeigenaar prima zelf. U kent uw pand en de buurt immers het beste. Door de bezichtigingen zelf te doen bepaalt u bovendien zelf wie uw nieuwe huurder of koper wordt van uw pand. Daarnaast bent u voor de bezichtiging niet gebonden aan kantoortijden en kunt u uitgebreid de tijd nemen om de geïnteresseerde rond te leiden.

Ontdek alle voordelen van zelf de bezichtigingen verzorgen

 Tijdens de bezichtiging zal de eerste onderhandelingsfase waarschijnlijk al beginnen; “Zeg wat is de prijs?” of “Wanneer zouden wij het pand in gebruik kunnen nemen?”. Dit soort vragen kunt u als vastgoedeigenaar eenvoudig zelf beantwoorden. Onze bedrijfsmakelaars zijn er om de complexere vraagstukken mee te begeleiden of om samen met u te sparren over de juiste strategie.

 Tenslotte verwachten wij uiteraard dat u over de benodigde kennis van uw pand beschikt, maar dat moet voor u als vastgoedeigenaar geen probleem zijn.

Hoe kan het zo voordelig zijn?

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u normaliter een courtagebedrag. Dat is een percentage van de jaarhuur of verkoopprijs. De gemiddelde courtages, exclusief opstartkosten, in Nederland bedragen 16% van de jaarhuur of 1,75% van de verkoopprijs waardoor de kosten aanzienlijk kunnen oplopen. Wij werken niet met een makelaarscourtage, maar met een transparant éénmalig tarief. Wij kunnen de kosten zo laag houden, omdat u als onderdeel van ons team een essentieel stuk van het werk doet. Bezichtigingen begeleiden kost een bedrijfsmakelaar namelijk veel tijd, u neemt dat nu uit handen.

Onze bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs zitten op kantoor en hebben dus alle tijd om zich te specialiseren in alle andere aspecten. Zo hebben zij alle ruimte om meer tijd en aandacht aan u, de verhuurder en verkoper te besteden.

> Ontdek hier onze unieke werkwijze


 Voor het verkopen van uw bedrijfspand werken wij met een vast éénmalig tarief van € 1.195,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk uitgebreider dan het verhuurpakket omdat de koopintentieovereenkomst opmaat voor u gemaakt wordt en er een extra uitgebreid kadastraal onderzoek plaatsvindt.

 Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtage. Dat is een percentage van de jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u dus pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 Na het geven van de officiële verhuur of verkoopopdracht ontvangt u binnen 14 dagen een factuur die u in uw administratie kunt verwerken.

Bereken uw besparing

Bij de Online Bedrijfsmakelaar betaalt u geen makelaarscourtage, maar een vast éénmalig laag tarief.

Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vul hier uw verwachte verhuur- of verkoopwaarde in en bereken uw besparing.

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket downloaden

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Hoe werkt een objectopname?
Zijn jullie ook actief bij mij in de regio?
Wanneer moet ik de kosten betalen?
Welke 14 aanbodsites gebruiken jullie?
Zijn er extra promotiemogelijkheden?

Gemiddeld beoordelen onze opdrachtgevers onze prijs- kwaliteitverhouding met een 8,7.
En daar zijn wij trots op!

Altijd begeleiding van een NVM- Bedrijfsmakelaar

Uw pand zelf verhuren of verkopen zonder bedrijfsmakelaar, waarom niet? Onderschat echter niet wat er allemaal bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een strategiebepaling, maximale vindbaarheid en de juiste overeenkomsten.

Ons team van NVM- bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs heeft alle expertise en juridische kennis in huis en weet precies wat er moet gebeuren.

Ontmoet hier uw makelaarsteam