Bespaar duizenden euro's aan onnodige makelaarscourtage

Géén courtages van 16% van de jaarhuur of 1,75% van de verkoopprijs, maar vaste tarieven voor de verhuur of verkoop ongeacht de grootte, indeling, ligging of de waarde van uw pand.

Bespaar duizenden euro's aan onnodige makelaarscourtage

Géén courtages van 16% van de jaarhuur of 1,75% van de verkoopprijs, maar vaste tarieven voor de verhuur of verkoop ongeacht de grootte, indeling, ligging of de waarde van uw pand.

Bespaar duizenden euro's aan onnodige makelaarscourtage

Géén courtages van 16% van de jaarhuur of 1,75% van de verkoopprijs, maar vaste tarieven voor de verhuur of verkoop ongeacht de grootte, indeling, ligging of de waarde van uw pand.

> Ontdek hier onze werkwijze

Vaste tarieven ongeachte de ligging en waarde van het pand

Geen torenhoge makelaarscourtages, maar vaste transparante tarieven. Bij ons betaalt u éénmalig een bedrag van € 995,- exclusief BTW voor het verhuurpakket óf € 1.195,- exclusief BTW voor het verkooppakket.

    U houdt zelf de regie in handen

    Moderne marketingtechnieken met 14 aanbodsites

    Database met meer dan 5000 zoekers

    Begeleiding door een NVM – Bedrijfsmakelaar

    Vaste en lage tarieven voor alle panden

Vaste tarieven ongeachte de ligging en waarde van het pand

Geen torenhoge makelaarscourtages, maar vaste transparante tarieven. Bij ons betaalt u éénmalig een bedrag van € 995,- exclusief BTW voor het verhuurpakket óf € 1.195,- exclusief BTW voor het verkooppakket.

    U de bezichtigingen
    14 aanbodsites inclusief Funda in Business
    NVM-Bedrijfsmakelaar
    Database met +/- 5.000 zoekers
    Éénmalige tarieven vanaf € 995,- excl. BTW

EEN DUIDELIJKE TAAKVERDELING

Samen verhuren of verkopen wij uw bedrijfspand

Ons team van NVM- Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs ondersteunt u gedurende het gehele verhuur- verkoopproces op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft. U hoeft zich alleen te concentreren op de punten waar u goed in bent.

Wat kunt u van ons verwachten?

 Uw bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname. Een van onze NVM- bedrijfsmakelaars komt daarvoor persoonlijk bij u langs om het pand te bekijken en zoveel mogelijk informatie te verwerven over bijvoorbeeld de grootte, de indeling en de bouwkundige kwaliteit.

 Op basis van de objectopname gaan onze NVM- Bedrijfsmakelaars aan de slag met het opstellen van een vraagprijsadvies. Hiervoor raadplegen zij een aantal bronnen, waaronder het NVM- uitwisselingssysteem, voor recente transacties bij u in de regio en vergelijken deze data met uw pand. De uiteindelijke vraagprijs bepalen we uiteraard samen met u.

 Voor uw bedrijfspand schrijven wij SEO geoptimaliseerde aanbiedingsteksten welke wij samen met de foto’s en eventuele plattegronden verwerken in een professionele objectbrochure.

 Na overleg met ons team over de objectpresentatie plaatsen wij uw pand online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

 Om uw pand extra goed onder de aandacht te brengen in uw regio en binnen uw eigen netwerk ontvangt u van ons social media content om op uw eigen social mediakanalen, zoals Facebook en LinkedIn, te verspreiden. Uiteraard brengen wij uw pand ook onder de aandacht via onze eigen social mediakanalen.

Wij melden uw bedrijfspand aan in onze database met meer dan 5000 zoekvragen. Dagelijks koppelt deze database zoekers met beschikbare bedrijfspanden uit onze portefeuille wat uw verhuur- en verkoopkans aanzienlijk doet stijgen.
 Om uw pand ook in de regio onder de aandacht te brengen ontvangt u van ons een V- Bord met poster.

 Onze NVM- Bedrijfsmakelaars begeleiden u gedurende het gehele onderhandelingsproces en adviseren u over de juiste strategie.

 Zodra de deal is gesloten met een nieuwe huurder of koper ontvangt u van ons een uitgebreide model huurovereenkomst of intentieverklaring tot koop met toelichting en een standaard opleveringsformulier met uitgebreid voorbeeld. Op deze manier voorkomt u een hoop problemen achteraf.

Wat verwachten wij van u?

 Zelf de bezichtigingen doen kunt u als vastgoedeigenaar prima zelf. U kent uw pand en de buurt immers het beste. Door de bezichtigingen zelf te doen bepaalt u bovendien zelf wie uw nieuwe huurder of koper wordt van uw pand. Daarnaast bent u voor de bezichtiging niet gebonden aan kantoortijden en kunt u uitgebreid de tijd nemen om de geïnteresseerde rond te leiden.

 Tijdens de bezichtiging zal de eerste onderhandelingsfase waarschijnlijk al beginnen; “Zeg wat is de prijs?” of “Wanneer zouden wij het pand in gebruik kunnen nemen?”. Dit soort vragen kunt u als vastgoedeigenaar eenvoudig zelf beantwoorden. Onze bedrijfsmakelaars zijn er om de complexere vraagstukken mee te begeleiden of om samen met u te sparren over de juiste strategie.

Foto’s maken kunt u zelf doen of wij helpen hierbij. Het is heel belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Daarnaast komt uw bedrijfspand hoger in de zoekresultaten met kwalitatief hoge foto’s, wordt deze beter bekeken en daarmee is de kans op kijkers uiteraard groter. Kortom: het is verstandig om goede foto’s te maken van uw bedrijfspand!

OPTIMAAL RESULTAAT, WEINIG KOSTEN

Hoe kan het zo voordelig zijn?

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u normaliter een courtagebedrag. Dat is een percentage van de jaarhuur of verkoopprijs. De gemiddelde courtages, exclusief opstartkosten, in Nederland bedragen 16% van de jaarhuur of 1,75% van de verkoopprijs waardoor de kosten aanzienlijk kunnen oplopen. Wij werken niet met een makelaarscourtage, maar met een transparant éénmalig tarief.

Wij kunnen de kosten zo laag houden, omdat u als onderdeel van ons team een essentieel stuk van het werk doet. Bezichtigingen begeleiden kost een bedrijfsmakelaar namelijk veel tijd, u neemt dat nu uit handen.

> Ontdek hier onze unieke werkwijze

 Voor het verkopen van uw bedrijfspand werken wij met een vast éénmalig tarief van € 1.195,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk uitgebreider dan het verhuurpakket omdat de koopintentieovereenkomst opmaat voor u gemaakt wordt en er een extra uitgebreid kadastraal onderzoek plaatsvindt.

 Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtage. Dat is een percentage van de jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u dus pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 Na het geven van de officiële verhuur of verkoopopdracht ontvangt u binnen 14 dagen een factuur die u in uw administratie kunt verwerken.

BESPAAR DUIZENDEN EURO’S AAN COURTAGE

Bereken direct uw besparing

Bij de Online Bedrijfsmakelaar betaalt u geen makelaarscourtage, maar een vast éénmalig laag tarief. Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vul hier uw verwachte verhuur- of verkoopwaarde in en bereken uw besparing.

> Ontdek hier uw besparing bij verkoop

Geschatte jaarhuur:

VERGROOT UW VERHUUR- OF VERKOOPKANSEN

Extra promotiemogelijkheden

Naast ons standaard dienstenpakket bieden wij nog meer mogelijkheden om uw pand nog beter onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep.

De extra promotiemogelijkheden zorgen voor een betere positie in de zoekresultaten op Funda in Business én creëren meer interactie op Social Media. Hoe groter uw bereik, hoe groter de kans op een succesvolle verhuur of verkoop.

> Bekijk hier onze extra promotiemogelijkheden

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?