Het stappenplan

Ontdek hoe wij in 4 eenvoudige stappen uw bedrijfsvastgoed verhuren of verkopen

Het stappenplan

Ontdek hoe wij in 4 eenvoudige stappen uw bedrijfsvastgoed verhuren of verkopen

Het stappenplan

Ontdek hoe wij in 4 eenvoudige stappen uw bedrijfsvastgoed verhuren of verkopen

De grootste bedrijfsmakelaar

Wat begon als een stageopdracht is inmiddels uitgegroeid tot de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business. Al bij meer dan 1.400 vastgoedeigenaren kozen voor onze unieke werkwijze.

NVM - Bedrijfsmakelaar

U staat er nooit alleen voor! Ons team van NVM – Bedrijfsmakelaars en adviseurs beantwoorden al uw vragen over onder andere de vraagprijs, marketingstrategieën, onderhandelingen of de juridische afhandeling.

Prijs / Kwaliteit op Funda: 8,9!

Onze opdrachtgevers beoordelen onze prijs- kwaliteitverhouding met een 8.9 op Funda in Business. Dit omdat wij niet met courtages percentages werken, maar met vaste duidelijke tarieven.

EEN DUIDELIJK STAPPENPLAN DAT AL MEER DAN 1.000 VASTGOEDEIGENAREN HEBBEN AFGELEGD

In vier stappen samen naar een succesvolle deal

Wij hebben het verhuur- of verkoopproces van uw pand opgedeeld in vier eenvoudige stappen. Op die manier weet u vooraf precies wat u van ons kunt verwachten en komt u nooit voor verassingen te staan.

Stap 1 : Objectopname en strategiebepaling

Uw pand verhuren of verkopen begint met een objectopname. Hiervoor komen wij persoonlijk bij u langs en bepalen samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw pand. Verder zorgen wij onder andere voor de objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters.

Wanneer u kiest voor het basic dienstenpakket ontvangt u van ons opnameformulieren die u zelf kunt invullen en samen met de aanbiedingsteksten naar ons terug kunt sturen.

    Objectopname door een professional

    Vraagprijsadvies en strategiebepaling

    Bestemmingsplan onderzoek

    Brochures, aanbiedingsteksten en V-borden

Wat moet ik zelf allemaal aanleveren?

Om uw pand te kunnen verhuren of te verkopen hebben wij een aantal gegevens van u nodig die wij helaas niet voor u kunnen opvragen. U moet hier denken aan bijvoorbeeld plattegronden, eigendomsbewijzen, kopie van uw legitimatiebewijs, milieuvergunningen, constructieberekeningen en de stukken van de VvE. Bij het maken van de afspraak zullen wij u hier nogmaals op attenderen zodat de objectopname zo soepel mogelijk verloopt.

Kan ik zelf de vraagprijs bepalen?

Ja, dat kan. Het is immers uw pand. Vanuit ons ontvangt u echter een vraagprijs advies. Dat helpt om een goede vraagprijs te bepalen.

Hoe zit het met de fotografie van mijn pand?

Wanneer u kiest voor het uitgebreide dienstenpakket van de Online Bedrijfsmakelaar regelen wij een professionele fotograaf voor het maken van een fotoreportage van uw pand. Als u kiest voor het standaard of het basic pakket zult u zelf de foto’s aan moeten leveren. Uiteraard is het ook mogelijk om deze pakketten uit te breiden met een fotoreportage.

Stap 2 : Online publicatie en zoekersdatabase

Na een akkoord op de conceptpresentatie plaatsen wij uw pand online op de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen.

Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

    Objectopname door een professional

    Vraagprijsadvies en strategiebepaling

    Bestemmingsplan onderzoek

    Brochures, aanbiedingsteksten en V-borden

Op welke aanbodsites plaatsen jullie mijn pand?

Wij gebruiken de grootste aanbodsites van Nederland waaronder Bedrijfspand.com, iLocate, Ventu en Bedrijfsvastgoed.nl. Verreweg de grootste is echter Funda in Business. Zij generen ongeveer 1.000.000 maandelijkse bezoekers en zijn zo verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van onze leads.

Hoe werkt jullie zoekersdatabase?

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste bedrijfsmakelaars van Nederland. Zodoende spreken wij maandelijkse duizenden potentiële huurders en kopers. Al deze ondernemers worden aangemeld in onze database die dagelijks deze zoekers koppelt met beschikbare panden uit onze portefeuille.

Plaatsen jullie mijn pand ook op Social Media?

Ja, wij plaatsen ook uw pand op onze social media kanalen. Omdat wij landelijk werken hebben wij een groot bereik, maar dat wil niet zeggen dat iedereen ook relevant is voor uw advertentie. Daarom kunt u onze content ook delen onder uw eigen netwerk van vrienden en familie. Omdat u en uw netwerk waarschijnlijk uit de buurt komen zijn deze vaak relevanter voor de advertentie dan ons landelijke netwerk. De kans is namelijk groot dat iemand uit de regio uw pand wil huren of kopen dan iemand uit de andere kant van het land.

Stap 3 : Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. U verzorgt zelf de bezichtigingen met de kandidaat; wie heeft er immers de meeste kennis van uw pand?

De eerste onderhandelingsfase begint vaak al tijdens de bezichtiging. Deze onderhandelingen doet u dus ook grotendeels zelf met professionele onderhandelingsbegeleiding van onze bedrijfsmakelaars.

    Objectopname door een professional

    Vraagprijsadvies en strategiebepaling

    Bestemmingsplan onderzoek

    Brochures, aanbiedingsteksten en V-borden

Moet ik zelf de afspraak inplannen?

Ja, zodra wij namelijk een geïnteresseerde hebben voor uw pand krijgt u direct zijn of haar contactgegevens in uw mailbox. U kunt dan zelf eenvoudig de afspraak inplannen voor de bezichtiging. Omdat u zelf niet aan kantoortijden gebonden bent zou u de bezichtiging ook in de avond of in het weekend kunnen inplannen.

Kan ik de bezichtigingen wel zelf doen?

Natuurlijk kunt u dat. Uiteraard is het spannend om geïnteresseerden rond te leiden door uw eigen pand. Daarom staan wij altijd voor u klaar. U de bezichtigingen, wij de rest. Wie weet er immers het meeste van uw pand en haar omgeving? Dat doet geen bedrijfsmakelaar u na.

Zijn jullie bereikbaar tijdens de onderhandelingen?

Uiteraard zit ons hele team van bedrijfsmakelaars en vastgoedspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden tijdens de onderhandelingen. Wij kunnen u helpen met onderhandelingen over de prijs of bij hele aparte constructies. Wij zijn aangesloten bij de NVM dus u mag van ons de kwaliteit verwachten die u nodig heeft om professioneel uw pand te verhuren of te verkopen.

Stap 4 : Overeenkomst en opleveringsformulier

Na de succesvolle onderhandelingen ontvangt u van ons een uitgebreide model overeenkomst met variabelen en toelichting. Daarnaast ontvangt u een standaard opleveringsformulier met uitgebreid voorbeeld. Uiteraard helpen wij met het invullen en met de juridische controle.

Nadat de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen sluiten wij het dossier, maar onze bedrijfsmakelaars blijven altijd beschikbaar voor uw vragen.

    Objectopname door een professional

    Vraagprijsadvies en strategiebepaling

    Bestemmingsplan onderzoek

    Brochures, aanbiedingsteksten en V-borden

Hoe werkt het opstellen van de overeenkomsten?

Zodra u een mondelingen overeenkomst heeft met de geïnteresseerde ontvangt u van ons direct een blanco huurovereenkomst of koopintentieverklaring met voorbeelden en handboeken. Zodra u alle gemaakte afspraken heeft ingevuld kunt u het document naar ons terugsturen zodat wij hem juridisch controleren. Zo voorkomt u dat er fouten gemaakt worden.

Komt er ook een proces verbaal van oplevering?

Ja, u ontvangt van ons een blanco opleveringsrapport met voorbeeld. Wij adviseren altijd om dit document goed in te vullen en bij de sleuteloverdracht te laten ondertekenen door de nieuwe huurder of koper. Zo voorkomt u problemen achteraf.

Heb ik een energielabel nodig voor mijn pand?

Waarschijnlijk wel, maar dat is afhankelijk van het type pand dat u heeft. Niet alle panden zijn namelijk labelplichtig. Meer informatie omtrent de energielabel verplichting voor bedrijfspanden vindt u hier. 

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Een vast éénmalig tarief voor de verhuur of verkoop ongeacht de grootte, de ligging of de waarde van het pand

> Bekijk hier onze tarieven en wat u van ons kunt verwachten

ALLE GROTE AANBODSITES EN KOPPELING IN ONZE ZOEKERSDATABASE 

Sneller uw bedrijfspand verhuren of verkopen met onze unieke marketingstrategie

Waar vroeger een advertentie in een lokaal krantje voldoende was om uw bedrijfspand te verhuren of te verkopen is dat tegenwoordig niet meer voldoende. Tegenwoordig begint namelijk iedere zoektocht online, dus ook die naar een bedrijfspand.

Daarom zorgen wij voor een maximale online vindbaarheid van het bedrijfspand dat u wilt verhuren of verkopen. Wij plaatsen uw bedrijfspand op Funda in Business, Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate en Bedrijfsvastgoed.nl, Social Media én koppelen wij uw pand in onze zoekersdatabase.

Door deze moderne aanpak genereren wij maandelijks honderden aanvragen van ondernemers die op zoek zijn naar een nieuwe locatie voor hun bedrijf. Al deze ondernemers worden aangemeld in onze database met meer dan 5.000 zoekvragen. Dagelijks koppelt deze database zoekers met beschikbare bedrijfspanden uit onze portefeuille wat uw verhuur- en verkoopkansen aanzienlijk doet stijgen.

> Ontdek hier onze unieke werkwijze

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?
Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?