Jochem Kwinten

Stage Vastgoed & Makelaardij in Regio Eindhoven

Wij zoeken gemotiveerde stagiaires!

De Online Bedrijfsmakelaar is een nieuw concept op de zakelijke vastgoedmarkt waarbij vastgoedeigenaren zelf hun bedrijfspand kunnen verhuren of verkopen terwijl zij door de Online Bedrijfsmakelaar worden ondersteund op de aspecten waar zij echt behoefte aan hebben.

Ter ondersteuning van ons team zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde stagiaires die geïnteresseerd zijn in de vastgoed wereld en/of de online wereld! Als stagiaire bij de Online Bedrijfsmakelaar doe je veel praktijkervaring op en leer je je creativiteit optimaal te benutten.

Wij bieden uitdagende opdrachten, een professionele werkomgeving en een marktconforme vergoeding. Waar zijn wij naar op zoek:

Stage: Vastgoed & Makelaardij (MBO/HBO/ WO):

De Online Bedrijfsmakelaar ondersteunt en adviseert haar opdrachtgevers op alle aspecten gedurende het verhuur- of verkoopproces. Tijdens jouw stage maak je actief deel uit van ons vastgoedteam en leer je omgaan met alle vraagstukken binnen de vastgoedwereld en breng je jouw kennis snel naar een hoger niveau.

Jouw werkzaamheden binnen het vastgoedteam zullen met name bestaan uit;

– Afspraken; Zelf of samen met één van onze bedrijfsmakelaars bezoek je onze opdrachtgevers door het hele land voor adviesgespreken en objectopnames.

– Marketingplan; Je adviseert onze opdrachtgevers met marketingplannen om hun bedrijfspand optimaal te presenteren.

– Onderhandelingsadvies; Samen met onze bedrijfsmakelaars adviseer je onze opdrachtgevers gedurende de onderhandelingsfase.

– Huur- koopovereenkomsten; Je leert huur- en koopovereenkomsten opstellen voor bedrijfsmatig vastgoed.

– Huurders – Kopers zoeken; De hoofdtaak van het vastgoedteam van de Online Bedrijfsmakelaar blijft het vinden van geschikte huurders en kopers.

Spreekt jou dit aan en wil jij graag ons team komen versterken? Stuur dan een mail naar jochem@onlinebedrijfsmakelaar.nl of neem contact op met ons kantoor op 085-0201028

Jochem Kwinten

Jochem Kwinten

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.