Jochem Kwinten

Stage Online Marketing in de regio Eindhoven

Wij zoeken gemotiveerde stagiaires!

De Online Bedrijfsmakelaar is een nieuw concept op de zakelijke vastgoedmarkt waarbij vastgoedeigenaren zelf hun bedrijfspand kunnen verhuren of verkopen terwijl zij door de Online Bedrijfsmakelaar worden ondersteund op de aspecten waar zij echt behoefte aan hebben.

Ter ondersteuning van ons team zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde stagiaires die geïnteresseerd zijn in de vastgoed wereld en/of de online wereld! Als stagiaire bij de Online Bedrijfsmakelaar doe je veel praktijkervaring op en leer je je creativiteit optimaal te benutten.

Wij bieden uitdagende (afstudeer) opdrachten, een professionele werkomgeving en een marktconforme vergoeding. Waar zijn wij naar op zoek:

Stage: (Online) Marketing (HBO/WO) :

De Online Bedrijfsmakelaar is dagelijks actief bezig om uiteenlopende (online) marketingstrategieën te ontwikkelen voor haar opdrachtgevers of voor zichzelf. Het optimaal presenteren van een bedrijfspand (online en offline) is namelijk van cruciaal belang in de zoektocht naar nieuwe huurders of kopers.

Tijdens jouw stage binnen ons marketingteam ben je dagelijks bezig om jouw creativiteit om te zetten naar nieuwe marketingstrategieën en campagnes. Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

– Marketingplan; Je adviseert onze opdrachtgevers met marketingplannen om hun bedrijfspand optimaal te presenteren.

– Website onderhoud; Je zult verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van onze (wordpress) website.

– BLOG; Regelmatig verschijnen er nieuwsartikelen op onze website over uiteenlopende onderwerpen binnen de vastgoedwereld.

– Videomarketing; Achter de schermen wordt momenteel druk gewerkt aan een nieuwe videostrategie waarbij jij een belangrijke rol zult spelen.

– SEO en SEA; De hoofdtaak van ons marketingteam is om een optimale SEO en SEA strategie te creëren voor de Online Bedrijfsmakelaar en haar opdrachtgevers.

Vereiste voorkennis voor de stage Online Marketing: Adobe programma’s waaronder Photoshop. Kennis van WordPress en SEO/SEA is een pré.

Spreekt jou dit aan en wil jij graag ons team komen versterken? Stuur dan een mail naar jochem@onlinebedrijfsmakelaar.nl of neem contact op met ons kantoor op 085-0201028

Jochem Kwinten

Jochem Kwinten

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.