kantoorruimte-verhuren-op-funda-in-business U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Kantoorruimte verhuren?

Ruimte verhuren Zutphen

Een nieuwe gepaste huurder vinden kan knap moeilijk zijn. Uw te verhuren ruimte staat dus momenteel leeg. Heel lastig met betrekking tot het steeds hoger worden van de kosten. Laat staan de kosten voor het onderhoud. Vandaar dat enkele zaken uitermate van belang zijn voor u, zoals het gauw vinden van een geschikte huurder. Uw ruimte verhuren samen met een kwalitatief en betrouwbaar hoog aangeschreven NVM-bedrijfsmakelaar. Zonder overbodige makelaarskosten en een gerichte planning voor het zoeken naar de nieuwe huurder. De bedrijfsmakelaar die aan al deze eisen voldoet, en meer, bestaat! Verhuur ruimte in Zutphen nu samen, snel en voordelig met Online Bedrijfsmakelaar. Uw NVM-bedrijfsmakelaar. Download onze gratis brochure voor meer informatie.

Briljante verhuuraanpak

Samen met Online Bedrijfsmakelaar succesvol uw ruimte verhuren in Zutphen, in de ruimste zin des woords. Het is niet alleen de betaling en klaar is kees. Nee! Wij zijn er volledig van overtuigd dat een deel van de werkzaamheden het best door de vastgoedeigenaar zelf uitgevoerd wordt. Het resterend deel het best door ons. U heeft dus een actieve rol en u bent aan de leiding. Het prettig gevolg hiervan is dat wij u het onvergelijkbaar eenmalig tarief van € 995,- exclusief BTW bieden. Een besparing voor u. Bij de traditionele bedrijfsmakelaars heeft u:

  • niet de leiding;
  • geen besparing;
  • onnodige makelaarskosten;
  • enorme courtage kosten;
  • minder omzet.

Verder riskeert u nog tal van onwenselijkheden. Bij ons wordt u niet in het donker gehouden. Onze overtuiging voor uw actieve rol vloeit voort uit het volgende. U als vastgoedeigenaar bent de beste persoon die het meest kan vertellen over uw te verhuren ruimte. Hoe het zit met uw financiën? Dat weet u alleen. Wie heeft het meeste voordeel aan uw ruimte verhuren? Nogmaals, u als vastgoedeigenaar. De bezichtigingen en onderhandelingen leggen wij dus in uw handen. Natuurlijk inclusief onze professionele ondersteuning daar waar nodig. U doet waar u goed in bent, zoals hoe wij doen waarin wij goed zijn. Verhuur ruimte met de beste aanpak.

Waarin wij goed zijn?

Verhuur ruimte als de bliksem met de beste online vindbaarheid. Tref met gemak ruim 95% van uw doelgroep. Dit brengen wij tot stand met een professionele presentatie op Nederlands grootste aanbodsites nl. Funda in business, Bedrijfspand.com en iLocate. Uw ruimte verhuren met ons verhuuradvies en alle toebehoren voor wat betreft de makelaarskosten. U ontvangt een compleet opgemaakte huurovereenkomst welke u slechts dient in te vullen, uiteraard met onze assistentie. Wij stellen de verhuurstrategie op en zien erop toe dat de gemaakte afspraken correct afgehandeld worden volgens contract. Onmisbare expertise en juridische kennis steevast aan uw zij. Verhuur ruimte met keuze uit toegevoegde promotie. Met professionele foto’s, hoogtefoto’s of 360° foto’s. De gebruikersmogelijkheden van uw ruimte komen volledig tot leven met een 3D-visualisatieplan. Interactieve plattegronden zijn zeker een plus op Funda in business. Uw ruimte voert de zoekresultaten aan op Google met onze adwords campagne. Extra promotie onder uw doelgroep met een Social Media Campagne van onze vastgoedmarketeer.

Meer weten? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u