Praktijkruimte verhuren

Praktijkruimte verhuren? Waarom doet u dat niet gewoon zelf? Wie heeft er immers het meeste verstand van uw praktijkruimte en is er het meeste bij gebaat dat de praktijkruimte snel verhuurd wordt? U als eigenaar natuurlijk!

Het nadeel van zelf praktijkruimte verhuren is echter dat u slechts een beperkte doelgroep bereikt via (gratis) aanbiedingssites zoals Marktplaats en dat u advies mist op belangrijke aspecten gedurende het verhuurproces op het gebied van de vraagprijs en juridische afhandeling. De Online Bedrijfsmakelaar biedt uitkomst op deze moeilijke keuze!

Praktijkruimte verhuren op de nieuwe manier van de Online Bedrijfsmakelaar

Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u namelijk zelf praktijkruimte verhuren op 14 van de grootste aanbodsites , waaronder Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate, van Nederland met ondersteuning van een professionele NVM-Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft.

Daarnaast bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar ook nog eens een stuk voordeliger uit wanneer u zelf uw praktijkruimte verhuurt. Een traditionele bedrijfsmakelaar brengt namelijk naast opstartkosten een forse courtagevergoeding van gemiddeld 15% van de jaarhuur in rekening waardoor de kosten nogal kunnen oplopen. Doordat u zelf een actieve rol speelt verhuurt u bij de Online Bedrijfsmakelaar zelf uw praktijkruimte voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW zonder makelaarscourtage achteraf.

> ONTDEK HIER HOE HET WERKT

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket downloaden

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Wat kost het verhuren?
Wanneer moet ik betalen?
Wat moet ik allemaal zelf doen?
Welke 14 aanbodsites gebruiken jullie?
Hoe werkt een objectopname?
Zijn jullie ook actief bij mij in de regio?

Een vast laag tarief voor iedere praktijkruimte

€ 995,- excl.BTW

Kantoorpand-Opname

Stap 1: Objectopname en presentatie

Uw praktijkruimte verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs en bepaalt samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw bedrijfspand. Verder zorgen wij onder andere voor de fotografie, objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters. Zo krijgt uw bedrijfspand de aandacht die het verdient.

funda-bedrijfspand.com-

Stap 2: Optimale vindbaarheid en leadgeneratie

Na overleg met onze bedrijfsmakelaars over de objectpresentatie plaatsen wij uw praktijkruimte online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3: Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. U verzorgt zelf de bezichtigingen met de kandidaat; wie heeft er immers de meeste kennis van uw praktijkruimte? De onderhandelingen over de huur- of koopcondities doet u als vastgoedeigenaar eveneens zelf, met professionele onderhandelingsbegeleiding van onze bedrijfsmakelaars.

huurovereenkomst-koopovereenkomst-nvmbedrijfsmakelaar-e1483439576513

Stap 4: Overeenkomsten en opleveringsformulieren

Na de succesvolle onderhandelingen ontvangt u van ons een uitgebreide overeenkomst met variabelen, toelichting en een opleveringsformulier. Nadat de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen sluiten wij het dossier, maar onze bedrijfsmakelaars blijven altijd beschikbaar voor uw vragen.