praktijkruimte-verhuren

DÉ MODERNE EN BETAALBARE NVM - BEDRIJFSMAKELAAR

Succesvol uw praktijkruimte verhuren

Ontdek hier onze werkwijze >

Met onze unieke werkwijze verhuren slimme ondernemers hun praktijkruimte samen met een
NVM-Bedrijfsmakelaar op 14 aanbodsites voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW

Gratis informatiepakket downloaden DÉ MODERNE EN BETAALBARE NVM - BEDRIJFSMAKELAAR

Praktijkruimte verhuren Capelle aan de IJssel

Graag de medische wereld interesseren in uw te verhuren praktijkruimte? Hoe dan? En de kosten? U wilt maximale winst en snelle resultaten? U gaat zeker uw praktijkruimte verhuren met de meest betrouwbare, professionele NVM-bedrijfsmakelaar die kwaliteit hoog in het vaandel heeft zitten. U gaat voor Online Bedrijfsmakelaar, de beste hedendaagse bedrijfsmakelaar. Onze kwaliteit en betrouwbaarheid nog meer bewezen door onze aansluitingen bij onder meer VastgoedCert en NVM Business. Tevens ons groeiend aantal klanten. Het tarief? Het laagste in Nederland en éénmalig, € 995,-.

De beste zorg!

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Daarom heeft de ondernemer in onze werkwijze ook een taak. Samen met ons uw praktijkruimte verhuren in Capelle aan de IJssel. Er is geen beter aangewezen persoon dan u, de vastgoedeigenaar, die het meest weet over de te verhuren praktijkruimte in Capelle aan de IJssel. U doet vandaar de bezichtigingen en ook de onderhandelingen. Een actieve rol dus. Dat betekent:

  • de leiding hebben;
  • enorme besparing;
  • éénmalig tarief € 995,-;
  • geen verassingen;
  • uiterst mogelijke winst.

Talloze voordelen! Wat doen wij? Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maakt één van onze bedrijfsmakelaars een uitzonderlijke object opname van de verhuren praktijkruimte. Inclusief professioneel advies. Vervolgens krijgt uw te verhuren praktijkruimte een doeltreffende presentatie van ons op Nederlands grootste aanbodsites te weten, Funda in business, Bedrijfspand.com en iLocate.. Doeltreffend? U bereikt zeker ruim 95% van de gewenste gasten. De bezichtigingen en onderhandelingen verricht u. Hierbij wordt u, indien nodig, door ons bijgestaan. Van begin tot eind. Tenslotte regelen wij ook een kant en klare huurovereenkomst. Zelfs met het invullen hiervan ondersteunen wij u. Snel gevonden, dus snel uw praktijkruimte verhuren.

Gezonde extraatjes

De kans op verhuur van uw praktijkruimte in Capelle aan de IJssel intensiveren? Ten eerste middels professionele foto’s zoals hoogte foto’s en 360° foto’s welke zorgen voor een unieke verschijning. Een 3D visualisatieplan geeft de gebruikers mogelijkheden van de te verhuren praktijkruimte aan. De online bezoeker ervaart een betere kijk door interactieve plattegronden. Via een Adwords campagne verzekeren wij dat uw te verhuren praktijkruimte altijd de lijst van zoekresultaten op Google aanvoert. Onze vastgoedmarketeer brengt uw praktijkruimte nog dichterbij uw doelgroep met een Social Media Campagne. Meer informatie? Download dan onze gratis informatiebrochure.