bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfsruimte verhuren?

Pand verhuren Apeldoorn

Het contract met uw huurder is ten einde. Zelf iets ondernemen is niets voor u. Het pand verhuren is voor u het beste. Leegstand laten is onverstandig en het kost alleen geld. Om maar niet te praten over verval. Wat wel slim is, is samen met de beste bedrijfsmakelaars van Nederland uw pand verhuren in Apeldoorn. De Online Bedrijfsmakelaar. Slim? Ja, uw pand verhuren samen met een NVM-Bedrijfsmakelaar. U betaalt slechts één keer voor onze diensten, € 995,- exclusief BTW. U ervaart bij ons dus geen overbodige makelaarskosten. Wat kunt u verwachten? Top kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle resultaten van dé professionele NVM-bedrijfsmakelaar.

Samen en tóch zelf!

Wie kan het meest vertellen over het te verhuren pand? Wie heeft er het meest voordeel aan het vinden van de juiste huurder? En wie weet het best wat uw financiële status is? Natuurlijk u zelf, de vastgoedeigenaar. Om deze redenen is er een actieve rol voor u weggelegd in de vorm van de bezichtigingen en onderhandelingen. Wij doen de rest zoals:

  • advies;
  • promotie van het pand;
  • professionele brochure vervaardigen;
  • onderhandelingsbegeleiding;
  • te huur v-bord & poster met uw eigen telefoonnummer.

Dit zijn sowieso slechts enkele stappen van ons breed uitgewerkt plan. Het komt erop neer dat een ieder doet waar hij of zij goed in is. U de bezichtiging, wij de rest. Zomaar een actieve rol? Nee! Hierdoor zijn wij in staat om u het zeer aantrekkelijk en éénmalig tarief van € 995,- exclusief BTW aan te bieden. Kostenbesparend dus. Het is ook door deze actieve rol dat u, bij verhuur, gelijk kunt kennismaken met potentiële huurders. U verhuurt het pand in Apeldoorn dan aan degene die u geschikt acht. Wij staan u bij met noodzakelijk advies. Verder krijgt u alle benodigde makelaarskosten tot uw beschikking voor het te verhuren pand in Apeldoorn.

Geen aderlating

Waar u normaliter een forse courtagevergoedingen verschuldigd zou zijn, betaalt u bij ons slechts één keer het bedrag van € 995,- exclusief BTW. U betaalt zeker gemiddeld 15% aan courtage van de jaarhuur bij de gewone bedrijfsmakelaar voor het te verhuren pand. Overbodige kosten dus en duizenden euro’s verlies voor u. Laat dit u niet overkomen en kies voor snel, betaalbaar en gegarandeerd succesvol uw pand verhuren. Kies voor Online Bedrijfsmakelaar.

Verantwoorde snelheid

Haastige spoed is zelden goed. Zelden, maar in ons geval praten wij over aangename resultaat versnellende maatregelen. Middels een opvallende plaatsing van het te verhuren pand in Apeldoorn op Nederlands grootste aanbodsites namelijk Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate wordt uw pand maximaal vindbaar. U bereikt ruim 95% van de gewenste mensen. Daarnaast hebben wij nog meer resultaat bespoedigende middelen. Deze zijn onder meer een professionele fotopresentatie, 3D-visualisatie, interactieve plattegronden, Google adwords campagne en Social Media Campagne. Zo krijgen geïnteresseerden een bredere kijk op uw pand en bereikt u nog veel meer mensen. Meer informatie? Download dan onze gratis informatiebrochure.