Over de Online Bedrijfsmakelaar?

Overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige bedrijfspand? Maar u wilt wel zelf de regie van het verhuur- of verkoopproces in handen houden? Dan bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres. Bij ons speelt u als eigenaar / ondernemer namelijk een cruciale rol in het verhuur- of verkoopproces van uw bedrijfspand terwijl u wordt ondersteund door een NVM Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft.

Door de aansluiting bij verschillende brancheorganisaties, zoals NVM – Business en het Vastgoedcert, garandeert de Online Bedrijfsmakelaar de kwaliteit waar u behoefte aan heeft gedurende het verhuur- of verkoopproces en kunt u zich concentreren op uw sterke punten, namelijk uw bedrijfspand verhuren.

Het team van de Online Bedrijfsmakelaar?

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Wij ontwikkelen samen met de vastgoedeigenaar de beste verhuur- of verkoopstrategie, garanderen de beste (online) vindbaarheid en zorgen voor een goede juridisch afhandeling.

Jochem-Kwinten-Online-Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten

NVM- Bedrijfsmakelaar

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.

Rob-Lommers-Online-Bedrijfsmakelaar

Rob Lommers

NVM- Bedrijfsmakelaar

Door zijn aansluitingen bij Vastgoedcert, NRVT en NVM Business en ruim 25 jaar ervaring in de vastgoedbranche staat Rob garant voor kwaliteit.

Linda-Lepelaars-de-Online-Bedrijfsmakelaar

Linda Lepelaars

Vastgoedadviseur

Linda is de laatste jaren actief geweest bij een grote financiële dienstverlener. Zij is het aanspreekpunt voor al uw uiteenlopende vastgoed- en financieringsvraagstukken.

Niels-Hesselberth-de-Online-Bedrijfsmakelaar

Niels Hesselberth

Vastgoedadviseur

Niels is als vastgoedadviseur verantwoordelijk voor de lead generatie binnen de Online Bedrijfsmakelaar en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

” Gemiddeld beoordelen onze opdrachtgevers de Online Bedrijfsmakelaar met een 8,2. En daar zijn wij trots op!

BEKIJK AL ONZE BEOORDELINGEN OP FUNDA IN BUSINESS

Contactgegevens van de Online Bedrijfsmakelaar?

Online Bedrijfsmakelaar BV

Kerver 19a
5521 DA Eersel

(t)   085-0201028
(@) info@onlinebedrijfsmakelaar.nl

NVM: 14315
KVK: 63.543.494
BTW: 8552.83.427.B.01

Openingstijden de Online Bedrijfsmakelaar?

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00.

Uiteraard is het altijd mogelijk om buiten kantooruren een mail te sturen naar info@onlinebedrijfsmakelaar.nl