• De grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business
  • Gemiddelde beoordeling: 8,8
  • Altijd een vast laag tarief

Welkom bij de Online Bedrijfsmakelaar

De moderne en betaalbare NVM – Bedrijfsmakelaar.

Welkom bij de Online Bedrijfsmakelaar

De moderne en betaalbare NVM – Bedrijfsmakelaar.

Welkom bij de Online Bedrijfsmakelaar

De moderne en betaalbare NVM – Bedrijfsmakelaar

Hoe het begon

De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij compleet veranderen. En dat is gelukt! Laat ons uitleggen wat ons zo anders maakt.

Toen Jochem Kwinten in 2014 voor het eerst kennismaakte met de bedrijfsmakelaardij, vielen hem een aantal dingen op. Zo had een traditionele bedrijfsmakelaar vaak moeite met specifieke vragen over de geschiedenis en de bouwaard van een pand. Logisch, want het was tenslotte zijn pand niet. Om antwoord te kunnen geven, was er altijd contact met de eigenaar nodig.

Daarnaast vond Jochem het gek, dat een eigenaar zijn of haar potentiële huurders of kopers pas leerde kennen op het moment van tekenen. En dat terwijl er – met name bij verhuur – een langdurige overeenkomst wordt aangegaan. Dan is het toch prettiger om zelf eerst eens kennis te maken, voordat de handtekeningen worden gezet?

Als laatste zat Jochem ook met de courtages. Die in de traditionele bedrijfsmakelaardij bestaan uit percentage van de verkoop- of verhuurprijs. Want waarom zou je op een a1 locatie zoveel meer moeten betalen, alleen omdat het pand meer waard is? De oplossing voor al deze punten? De eigenaar actief betrekken bij het verhuur- of verkoopproces. Een uniek concept in de markt.

Dit concept werd eerst neergelegd bij Rob Lommers, Jochem’s stagebegeleider op dat moment. En die? Was razend enthousiast. Rob had – mede dankzij zijn jarenlange ervaring als NVM-bedrijfsmakelaar – meteen door dat deze nieuwe aanpak zou kunnen werken. Het vertrouwen was er. De toekomst rooskleurig.

En dat bleek! De Online Bedrijfsmakelaar heeft inmiddels al duizenden ondernemers geholpen met vinden van een nieuwe huurder of koper. Daarnaast zijn we de grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business! Je zou denken: missie geslaagd! Maar groter is in dit geval wél beter.

Dit vinden wij belangrijk

Wij staan naast je

Niet boven je. Het elitaire jasje-dasje tijdperk is voorbij. Wij houden van korte lijnen en persoonlijk contact.

Met de tijd mee

En vooruit. Wij weten de weg op het wereldwijde web en wijzen jou graag de weg. Goede vindbaarheid staat bij ons bovenaan.

Een nieuwe generatie

Maar dan wel met de nodige jaren ervaring achter de rug. En een flinke bak bedrevenheid achter de hand.

Samen bouwen

In elke stap van het proces persoonlijke begeleiding en een advies op maat. Wanneer jij daar behoefte aan hebt.

De mensen achter de Online Bedrijfsmakelaar

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Samen ontwikkelen we de beste verhuur- of verkoopstrategie, garanderen we de beste online vindbaarheid en zorgen we voor een goede afhandeling.

Jochem-Kwinten-Online-Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten

NVM- Bedrijfsmakelaar

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.

Rob-Lommers-Online-Bedrijfsmakelaar

Rob Lommers

NVM- Bedrijfsmakelaar

Door zijn aansluitingen bij Vastgoedcert, NRVT en NVM Business en ruim 25 jaar ervaring in de vastgoedbranche staat Rob garant voor kwaliteit.

Roy-Daris-Online-Bedrijfsmakelaar-vastgoedadviseur

Roy Daris

Account Manager

Roy is het aanspreekpunt voor onze klanten en voor huurders en kopers. Roy combineert graag zijn passie voor sales met zijn creativiteit om uw bedrijfspand onderscheidend in de markt te zetten.

Niels-Hesselberth-de-Online-Bedrijfsmakelaar

Niels Hesselberth

Vastgoedadviseur

Niels is als vastgoedadviseur verantwoordelijk voor de lead generatie binnen de Online Bedrijfsmakelaar en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?
Download direct onze gratis informatiebrochure en ontdek onze unieke werkwijze

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Download direct onze gratis informatiebrochure en ontdek onze unieke werkwijze

Dit zijn onze contactgegevens

Online Bedrijfsmakelaar
Lange Voren 16 c
5521 DD Eersel

(t)   085-0201028

(@) info@onlinebedrijfsmakelaar.nl

NVM: 14315
KVK: 63.543.494
BTW: 8552.83.427.B.01

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Uiteraard is het altijd mogelijk om buiten kantooruren een mail te sturen naar info@onlinebedrijfsmakelaar.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Download direct onze gratis informatiebrochure en ontdek alles over onze unieke werkwijze

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Download direct onze gratis informatiebrochure en ontdek onze unieke werkwijze