Welkom bij de Online Bedrijfsmakelaar

De moderne en betaalbare NVM – Bedrijfsmakelaar.

Welkom bij de Online Bedrijfsmakelaar

De moderne en betaalbare NVM – Bedrijfsmakelaar.

Welkom bij de Online Bedrijfsmakelaar

Van een stageopdracht tot de grootste op Funda in Business

De gedachte achter de Online Bedrijfsmakelaar? De traditionele bedrijfsmakelaardij transparanter en betaalbaarder maken. En dat is gelukt! Laat ons uitleggen wat ons zo anders maakt.

Toen Jochem Kwinten in 2014 voor het eerst kennismaakte met de bedrijfsmakelaardij, vielen hem een aantal dingen op. Zo had een traditionele bedrijfsmakelaar vaak moeite met specifieke vragen over de geschiedenis en de bouwaard van een pand. Logisch, want het was tenslotte zijn pand niet. Om antwoord te kunnen geven, was er altijd contact met de eigenaar nodig.

Daarnaast vond Jochem het gek, dat een eigenaar zijn of haar potentiële huurders of kopers pas leerde kennen op het moment van tekenen. En dat terwijl er – met name bij verhuur – een langdurige overeenkomst wordt aangegaan. Dan is het toch prettiger om zelf eerst eens kennis te maken, voordat de handtekeningen worden gezet?

Als laatste zat Jochem ook met de courtages, die in de traditionele bedrijfsmakelaardij bestaan uit een percentage van de verkoop- of verhuurprijs. Want waarom zou je op een A1 locatie zoveel meer moeten betalen, alleen omdat het pand meer waard is? De oplossing voor al deze punten? De eigenaar actief betrekken bij het verhuur- of verkoopproces. Een uniek concept in de markt.

Dit concept werd eerst neergelegd bij Rob Lommers, Jochem’s stagebegeleider op dat moment. En die was razend enthousiast. Rob had – mede dankzij zijn jarenlange ervaring als NVM-bedrijfsmakelaar – meteen door dat deze nieuwe aanpak zou kunnen werken. Het vertrouwen was er. De toekomst rooskleurig. En dat bleek! De Online Bedrijfsmakelaar heeft inmiddels al duizenden ondernemers geholpen met het vinden van een nieuwe huurder of koper.

Gratis informatiepakket

Samen met de Online Bedrijfsmakelaar verhuurt of verkoopt u uw pand op de moderne manier met vele voordelen; transparant, succesvol én voordelig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

✓   Wat moet ik allemaal zelf doen en wat doen jullie voor mij?

   Wat is mijn kostenbesparing en wanneer moet ik betalen?

✓   Hoe kunnen jullie door heel Nederland werken en adviseren?

Gratis informatiepakket

Samen met de Online Bedrijfsmakelaar verhuurt of verkoopt u uw pand op de moderne manier met vele voordelen; transparant, succesvol én voordelig.

✓   Wat is mijn kostenbesparing en wanneer moet ik betalen?
✓   Wat moet ik allemaal zelf doen en wat doen jullie voor mij?
✓   Hoe kunnen jullie door heel Nederland werken en adviseren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Download dan ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

De mensen achter de Online Bedrijfsmakelaar

Jochem-Kwinten-Online-Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten

NVM- Bedrijfsmakelaar

Rob-Lommers-Online-Bedrijfsmakelaar

Rob Lommers

NVM- Bedrijfsmakelaar

Roy-Daris-Online-Bedrijfsmakelaar-vastgoedadviseur

Roy Daris

Account Manager

Niels-Hesselberth-de-Online-Bedrijfsmakelaar

Niels Hesselberth

NVM - Bedrijfsmakelaar

Onze contactgegevens

Online Bedrijfsmakelaar
Lange Voren 16 c
5521 DD Eersel

(t)   085-0201028

(@) info@onlinebedrijfsmakelaar.nl

NVM: 14315
KVK: 63.543.494
BTW: 8552.83.427.B.01

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00. Uiteraard is het altijd mogelijk om buiten kantooruren een mail te sturen naar info@onlinebedrijfsmakelaar.nl

vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Geen probleem, wij staan u graag te woord. Wij zijn dagelijks te bereiken op 085-0201028 of per mail.

Kan ik ook mijn pand te huur én te koop zetten?

Jazeker kan dat. In dat geval beginnen wij met een verhuurpakket. Wordt het pand uiteindelijk verkocht, dan brengen wij een restantbedrag in rekening van € 200,- excl. BTW. Als u het pand verhuurd dan brengen wij uiteraard geen restantbetaling in rekening.

Waarom is het verkooppakket duurder?

De kosten voor het verkooppakket bedragen € 1.195,- excl. BTW. Het verkooppakket is namelijk iets uitgebreider dan het verhuurpakket. De koopintentie verklaring wordt namelijk opmaat gemaakt en er is een extra uitgebreid kadastraal onderzoek nodig.

Ik heb alleen behoefte aan een advertentie op Funda in Business?

Dat is ook mogelijk. Speciaal voor ervaren vastgoed beleggers hebben wij een online basic pakket ontwikkeld. Meer informatie over dit pakket vindt u hier.

Wanneer moet ik betalen?

Bij een traditionele bedrijfsmakelaar betaalt u een courtagebedrag. Dat is een percentage van de uiteindelijke jaarhuur of verkoopprijs. Dit weet u pas achteraf. Bij ons betaalt u vooraf de kosten om op te starten zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat moet ik zelf aanleveren?

Om uw pand te kunnen verhuren of verkopen, hebben wij een aantal gegevens nodig. Denk aan bijvoorbeeld plattegronden, eigendomsbewijzen, een kopie van je legitimatiebewijs, stukken van de VvE en eventuele vergunningen van de gemeente.

Hoe zit het met de fotografie van mijn pand?

Wanneer u voor ons extra promotiepakket kiest, regelen wij een professionele fotograaf. Als u al mooie foto’s van uw pand hebt kunnen wij die ook gebruiken voor de advertentie. De keuze is aan u.

Hoe werkt het opstellen van de overeenkomsten?

Heeft u een mondelinge overeenkomst bereikt? Dan ontvangt u direct een blanco huurovereenkomst of koopintentieverklaring met voorbeelden en handboeken. Stuur het document naar ons terug zodra alles is ingevuld. Wij controleren deze grondig om fouten te voorkomen.

Zijn jullie bereikbaar tijdens de onderhandelingen?

Ons team van NVM – bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs zit klaar om uw vragen te beantwoorden. We kunnen u helpen met onderhandelingen over de prijs of bij specifieke constructies. Wij zijn aangesloten bij de NVM, kwaliteit gegarandeerd.

Zijn jullie ook actief in mijn regio?

Ja, wij werken door het hele land. Door onze aansluiting bij de NVM hebben wij toegang tot de grote NVM-database. Hierin verwerken alle bedrijfsmakelaars hun transacties, dus ook die in uw regio. Zo kunnen wij landelijk werken en overal regionaal advies geven.

vragen

Verhuur of verkoop uw pand op de moderne manier

Verhuur of verkoop uw pand op de moderne manier