Opslagruimte verkopen te Haarlem

Uw opslagruimte staat leeg. Dat is volstrekt niet goed voor uw zaken als ondernemer. Elke seconde dat uw magazijn leegstaat, zorgt het alleen maar voor nadeel. U verdient er niets aan terwijl de kosten alsmaar hoger worden. En zonder verdiensten is de opslagruimte moeilijker te onderhouden. Er is geld voor nodig! U gaat over tot de opslagruimte verkopen. Alleen uitvoeren? Nee toch, daar heeft u ondersteuning bij nodig. Ondersteuning zonder kosten die overbodig zijn. Een loods of magazijn verkopen voor slechts € 1.195,- exclusief BTW. Per direct uw opslagruimte verkopen in Haarlem samen met ons, Online Bedrijfsmakelaar.

Volledig vertrouwelijk!

Vertrouwen is moeilijk in te schatten. Alleen cijfers spreken de waarheid. Aantoonbaar heet dat. Vastgoedeigenaars die u voorgingen geven ons een mooie score welke te zien is op Funda in Business. Dat getuigd van goede vakmanschap. Wij tonen aan lid te zijn van NVM Business en VastgoedCert. Uw loods of magazijn verkopen wij transparant samen met u. U krijgt het beste in professioneel bedrijfsmakelaardij aan uw zij. Maar waarom zou u nog meer voor ons moeten kiezen? Omdat wij:

  • samen met u werken;
  • versnelling brengen in het proces;
  • kennis en expertise in huis hebben;
  • geen courtage heffen.

En daar blijft het niet bij. Uw magazijn of loods verkopen te Haarlem, met de hoogst mogelijk aangeschreven professionaliteit. Nog altijd zonder nutteloze kosten, dus nog steeds voor het éénmalig tarief van € 1.195,- exclusief de BTW. Waarom betaalt u slechts 1 keer hetzelfde bedrag? De loods of magazijn verkopen wij niet zonder uw medewerking. Ook u gaat meewerken aan de verkoop. U bezit een actieve rol en voert de bezichtigingen en onderhandelingen zelf uit. Weliswaar met onze professionele ondersteuning indien nodig. Maar waarom willen wij dat u dit deel uitvoert? Simpel, niemand kent die opslagruimte zoals u. Niemand anders heeft zoveel voordeel aan de opslagruimte verkopen. Wat uw financiën betreft? Weet u alleen. Voor ons bent u de beste persoon voor dit deel van het werk. Het resterend deel doen wij het best. Op die manier doet een ieder waar hij of zij goed in is.

Zuinig verkopen

U gaat slim om met uw bezit. U gaat daarom samen met ons uw magazijn of loods verkopen exclusief nutteloze makelaarskosten. Wat is nou nutteloos? De zeer ongewenste courtage kosten. Duizenden euro’s kwijt aan de gangbare bedrijfsmakelaars. Het zijn hoge courtage kosten waarbij dikwijls gemiddeld 1,75% in rekening wordt gebracht van het te verkopen bedrag. Bespaar door een actieve rol en betaal slechts €1.195,- exclusief de BTW. Boek de hoogste winst met Online Bedrijfsmakelaar.

In aller ijl geld opslaan

Wij concentreren ons ook op de snelheid van het eindresultaat. Hoe sneller hoe eerder wij uw geld binnen loodsen. Twee zaken zijn hierbij enorm van belang. Een meesterlijke objectpresentatie en perfect vindbaar zijn door een plaatsing op Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. De beste sites als het om vastgoed aanbod gaat.
Benieuwd naar wat de Online Bedrijfsmakelaar voor u kan betekenen? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de voordelen zijn voor u.