bedrijfspand-verhuren

DÉ MODERNE EN BETAALBARE NVM - BEDRIJFSMAKELAAR

Succesvol uw opslagruimte verhuren

Ontdek hier onze werkwijze >

Met onze unieke werkwijze verhuren slimme ondernemers hun opslagruimte samen met een
NVM-Bedrijfsmakelaar op 14 aanbodsites voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW

Gratis informatiepakket downloaden DÉ MODERNE EN BETAALBARE NVM - BEDRIJFSMAKELAAR

Opslagruimte verhuren te Soest

Een opslagruimte, zoals een magazijn of loods, is een plek waar u goederen tijdelijk of voor langere perioden kunt opslaan. Een lege opslagruimte stelt dus niks voor. Ieder dag extra leegstand heeft nadelig gevolgen vanwege de kosten en het mogelijk in verval raken. U als vastgoedeigenaar zit daar natuurlijk niet op te wachten. Integendeel, de opslagruimte verhuren lijkt u een gepaste oplossing. Onze bedrijfsmakelaars bieden volledige ondersteuning hierbij voor een éénmalig tarief. U hebt het goed gelezen. Uw loods of magazijn verhuren in Soest voor een éénmalig tarief van € 995,00 exclusief BTW via de Online Bedrijfsmakelaar.

NVM bedrijfsmakelaar

Wij zijn lid van NVM Business en VastgoedCert. Uw loods of magazijn verhuren met de beste professionals aan uw zijde. Kwaliteit gegarandeerd. Meer dan honderden vastgoedeigenaars zijn u voor zijn geweest. Een prima betuiging van onze betrouwbaarheid. Een opslagruimte verhuren? Online Bedrijfsmakelaar zorgt onder andere voor:

  • bemiddeling contactaanvragen;
  • begeleiding bij de onderhandelingen;
  • uitgebreide huurovereenkomst met uitleg;
  • een bespreking van de huurovereenkomst.

U begrijpt dat wij uw opslagruimte verhuren met behulp van veel meer stappen dan aangegeven in de bovenstaande lijst. Professionele diensten steevast aangeboden voor het éénmalig tarief van € 995,00 exclusief BTW. Uw loods of magazijn in Soest verhuren wij gezamenlijk met u, de ondernemer. U vervult een actieve rol vanwege de bezichtiging. Vandaar dit speciale tarief. U komt dan niet voor ongewenste situaties te staan omdat u meteen ziet wie de nieuwe huurder wordt.

Verhuren en besparen

Uw magazijn of loods verhuren zonder onnodige makelaarskosten? Doet u slim, samen met Online Bedrijfsmakelaar. Bovendien heeft u een actieve rol. Waarom? U kent het te verhuren pand als geen ander. U weet het best hoe het zit met uw financiële status en heeft het meest voordeel aan. Uw loods of magazijn verhuren, doet u dus deels zelf. Voor u een besparing erbij. Geen hoge courtage kosten die meestal rond 15% van de jaarhuur liggen. Ons concept is anders dan anders.

Vlug naar binnen loodsen

Zo snel mogelijk uw magazijn of loods verhuren in Soest. Dat is ons voornaamste doel. Hiervoor beschikken wij over een tal van opties, waaronder ook een set extraatjes. Met een opvallende objectpresentatie op Nederlands grootste aanbodsites, wordt uw opslagruimte heel goed vindbaar. Hierdoor bereikt u ongetwijfeld meer dan 95% van die groep mensen die u wilt bereiken. Aanbodsites waaronder Funda in Business, iLocate en Bedrijfspand.com. U kunt de gratis aanbodsites aandoen en het verhuurproces in zijn geheel uitvoeren. Niet zo verstandig, omdat u enkele doch essentiële zaken mist. U mist uw doelgroep en bereikt veel minder mensen. Onontbeerlijke juridisch advies en expertise welke bij komen kijken bij een opslagruimte verhuren, maken dat uw plan in de soep loopt. Samen met Online Bedrijfsmakelaar snel en voordelig verhuursucces gegarandeerd. Onze extra promotie opties verhogen de kans op succes aanzienlijk. Deze mogelijkheden behelzen professionele fotopresentaties, interactieve plattegronden van het pand, visualisatie van het pand in 3D, Social Media Campagne of Adwords campagne op Google. Magazijn of loods verhuren? De Online Bedrijfsmakelaar inhuren!