Leegstand Verhuur

U bent eigenaar van een leegstaand bedrijfspand of bedrijfsruimte? Een u wilt deze graag verhuren? Om dit te realiseren zoekt u waarschijnlijk naar een NVM- bedrijfsmakelaar zonder overbodige kosten. Dan bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres! Met onze werkwijze bent u zelf actief betrokken bij de verhuur van uw vastgoed onder de begeleiding van een NVM-bedrijfsmakelaar, maar dan tegen 0% makelaarscourtage!
Op deze manier bespaart u als vastgoedeigenaar op de makelaarskosten en kunt u rekenen op de beste en meest betrouwbare begeleiding. Online Bedrijfsmakelaar; snel, betrouwbaar en tegen de beste prijs.

Zelf u leegstand verhuren, toch overal zichtbaar

Bij de Online Bedrijfsmakelaar krijgt u de beschikking over alle makelaartools die u nodig heeft om zelf uw pand te verhuren in heel Nederland. Onze professionele bedrijfsmakelaars ondersteunen u bovendien gedurende het gehele verhuur- of verkoopproces.
Om het proces aanzienlijk te versnellen wordt uw bedrijfspand bovendien optimaal gepresenteerd op de grootste aanbodsites namelijk:

  • Funda in Business;
  • iLocate;
  • Bedrijfspand.com.
  • RealNext;

Wij zijn er voor u. De regie van het proces ligt, vanwege de bezichtiging en onderhandeling van uw bedrijfspand, volledig in uw eigen handen. Hiermee houdt u de volledige controle.

Voordelig verhuren van uw leegstand

De voordelen zijn legio indien u als vastgoedeigenaar kiest om zaken te doen met de Online Bedrijfsmakelaar. Doordat u zelf de bezichtiging en onderhandeling uitvoert, bespaart u duizenden euro’s op uw makelaarskosten.

Doordat u zelf heel nauw betrokken bent bij het verhuurproces, maakt u al vanaf dag één kennis met de potentiële huurder(s). U bepaalt uiteindelijk zelf wie de juiste kandidaat is. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat zij de juiste informatie krijgen over uw pand. Immers, niemand kent een pand zo goed als de eigenaar van dat pand zelf.

Nog meer voordeel voor u is het eenmalig bedrag van € 995,- exclusief BTW. Een vast en laag tarief. Geen courtagekosten in tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars. En u bent zeker van uw zaak, want uw potentiële huurder of koper krijgt te horen wat u wilt dat zij moeten horen over uw pand. Met gebundelde krachten verhuren wij uw leegstand snel.

Gratis informatiepakket aanvragen

Uw Leegstand laten herleven..

Nieuw leven blazen in uw leegstand? Een nadeel omzetten in een voordeel door verhuur van uw pand? De organisatie voor wat betreft onderhandelingen en bezichtigingen hiervan zelf ter hand nemen en dat terwijl u professioneel begeleid wordt door een NVM- Bedrijfsmakelaar? Het antwoord op al deze vragen ligt klaar bij de Online Bedrijfsmakelaar!

Maak kennis met onze NVM gecertificeerde bedrijfsmakelaars voor de beste begeleiding Verder hebben wij de perfecte combinatie in huis voor wat betreft verhuren. Niemand minder dan u, de eigenaar van het te verhuren of te verkopen pand, weet alles te vertellen erover aan de klanten. En wij aan de andere kant leveren de kennis en de benodigde makelaartools die erbij komt kijken, zodat het proces ook vooral juridisch goed in elkaar zit.

Een spoedig resultaat

Voor u is het essentieel dat uw pand snel verhuurd wordt. En iedere bedrijfsmakelaar van ons snapt dat. Iedere dag dat uw pand leeg staat kost dit u geld. Vandaar dat onze bedrijfsmakelaars er alles aan gelegen zijn om uw pand zo zichtbaar mogelijk te maken in woord en beeld. Wij beschikken over unieke, opvallende en stijlvolle middelen zodat uw pand een unieke presentatie geniet. Met de Online Bedrijfsmakelaar aan uw zijde, is het zeker dat uw pand goed in de markt wordt gezet.

Nog meer, uw pand wordt via ons optimaal gepresenteerd op de grootste en beste aanbodsites van Nederland. Dat wil zeggen dat u zeker 95% van uw doelgroep bereikt voor het verhuren van uw pand. Dat vertaalt zich vanzelfsprekend in het sneller verhuren van uw leegstand.

Vraag Gratis informatiepakket aan

Professionele begeleiding & het proces

Van onze bedrijfsmakelaars krijgt u zonder twijfel de benodige professionele begeleiding om uw pand zo snel als mogelijk te verhuren. Allereerst zal een NVM-bedrijfsmakelaar bij u langskomen voor een objectopname. U wordt vervolgens geïnformeerd en geadviseerd over het beste verhuurtraject met verschillende keuzes voor u. Maak gebruik van onze expertise en juridische kennis, dat is de rol die onze bedrijfsmakelaar voor u vervult. Onze bedrijfsmakelaar zorgt ervoor dat u keer op keer kunt rekenen op de beste kwaliteit en betrouwbaarheid in begeleiding. Meer informatie? Download onze gratis de informatiebrochure waar ons proces geheel in staat beschreven!