Leegstand Doetinchem

Leegstand behoort nu tot het verleden!

De nachtmerrie van elke ondernemer of vastgoedeigenaar is zeker leegstand van zijn of haar pand. Geen stabiel inkomen meer dus. En het ergste van alles is dat u niet weet voor hoelang uw pand leegstand zal ervaren. Maar gelukkig kan u samen met Online Bedrijfsmakelaar uw pand vlot verhuren. Wij zorgen ervoor dat u heel binnenkort een positief resultaat tegemoet ziet. Het mooie hiervan is dat u samen met ons het resultaat bereikt. Samen met Online Bedrijfsmakelaar, lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars uw vastgoed verhuren. Een niveau van betrouwbaarheid en kwaliteit om u tegen te zeggen, staat klaar voor u om u volledig van dienst te zijn.

Nooit meer leegstand Doetinchem

U wenst nimmer dat uw pand in een positie van leegstand verkeerd. Het gaat erom tijdig een nieuwe huurder vinden. Of zelfs in het geval van uw pand de eerste keer verhuren, is een snel resultaat heel graag gewild. Online Bedrijfsmakelaar werkt:

  • professioneel;
  • accuraat;
  • snel;
  • effectief;
  • met een vast éénmalig tarief;
  • efficiënt;
  • samen met de vastgoedeigenaar.

Allemaal factoren, waarvan slechts een deel opgesomd, die bijdragen aan een vlug en bevredigend resultaat tegen leegstand in Doetinchem. Wij zijn professionals en hebben dus een vast plan van aanpak waaraan wij ons voortdurend houden. Deze aanpak, tegen leegstand, heeft ons geen windeieren gelegd. De reacties van vorige klanten over ons en hun oordeel zijn te bekijken op Funda in Business, de grootste vastgoed aanbodsites van Nederland. En u als ondernemer staat niet buiten onze aanpak. U maakt juist deel uit van een aantal heel belangrijke zaken. Heel wat tijd en moeite is erin gestopt. De resultaten? Tot nu toe uitermate vruchtbaar geweest. Hoe komt het dat u, de vastgoedeigenaar, binnen onze aanpak past? Wij zijn er zeker van dat u als ondernemer dermate berekend bent voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden met betrekking tot het verhuren van uw pand. Dat geeft aan u een actieve rol. Deze actieve rol geeft aan ons de mogelijkheid u het laagste tarief in Nederland te bieden namelijk, éénmalig € 995,- exclusief BTW. Het werk waarvoor u geknipt bent volgens ons? De bezichtigingen en onderhandelingen onder meer. U alleen weet alles over het te verhuren pand. En ook u weet hoe het met uw centjes zit. U heeft tevens het meest voordeel aan wanneer uw pand de status van leegstand niet meer kent. Reden genoeg voor een actieve rol voor de vastgoedeigenaar. Maar wij laten u niet alleen, u krijgt ook al onze professionele ondersteuning daar waar nodig. Online Bedrijfsmakelaar is aangesloten bij VastgoedCert en NVM Business, een waarborging voor de te verwachte continue kwaliteit. Voor beheer vastgoed, zit u helemaal goed bij Online Bedrijfsmakelaar. Verder verschaffen wij u niet alleen van het nodige advies, maar ook van alle noodzakelijke makelaarskosten voor het verhuren van uw pand. Samen met Online Bedrijfsmakelaar succesvol tegen leegstand!

Goed beheer vastgoed, fel anti leegstand

Prachtig allemaal dat u ook zelf te werk gaat om leegstand van uw pand in Doetinchem op te lossen. Doordat u de bezichtigingen uitvoert, ontmoet u de aankomende huurders meteen. Aan u de keus wie als beste uit de bus komt. U staat daarbij aan de leiding van onze samenwerking. Maar, wat doet Online Bedrijfsmakelaar tegen leegstand? U doet de bezichtiging en wij de rest! Wij gaan voor versnelling van het proces tegen leegstand. Niet onlogisch, want u wilt zo gauw als mogelijk de beschikking hebben over uw geld. Middels een reeks van stappen en speciale tools dragen wij uw pand uit op de grootste vastgoed aanbodsites in Nederland zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. Wij tillen het niveau van vindbaarheid naar het hoogst mogelijke. Wij zorgen ervoor dat wij met een professionele objectpresentatie van uw pand op deze websites, meer dan 95% van de potentiële huurders bereiken. Het bedrag dat u ons verschuldigd bent is nog steeds éénmalig € 995,- exclusief BTW. Het woord courtage valt buiten de boot dus u bespaart niet alleen qua uitgaven maar ook qua tijd. Slim verhuren is dat en samen met een NVM-bedrijfsmakelaar. Beheer vastgoed Doetinchem? Online Bedrijfsmakelaar, steengoed.

Nog meer vaart

Bent u iemand die van acceleratie houdt? Dan heeft u de keus bij ons om het proces anti leegstand nog meer te versnellen. Deze keuze bestaat uit totaal zes stappen om de presentatie van uw pand vooral in beeld aantrekkelijker te maken voor uw online bezoekers. Kiest u ervoor dan initiëren wij dit extra proces tegen leegstand met een professionele fotopresentatie van uw pand. Denk maar aan professionele foto’s, hoogte foto’s of 360° foto’s. Hierna volgt een 3D-Visualisatieplan waarmee u de toekomstige huurder warm maakt met betrekking tot hoe hij/zij het pand kan gebruiken. Geef de online bezoekers meer inzicht in uw pand door middel van interactieve plattegronden. Een plusje want dit versterkt de zoekresultaten in Funda in Business. Als 4e extra tegen leegstand organiseren wij voor uw pand een Google Adwords campagne zodat uw pand iedere keer weer bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Naast deze Google Adwords campagne zet onze vastgoedmarketeer ook nog een Social Media Campagne op touw zodat uw te verhuren pand op alle fronten uw gewenste klanten bereikt. Concurrenten laat u ver achter zich met deze manier van promoten tegen leegstand en dat krijgt u alleen bij Online Bedrijfsmakelaar. Garantie op betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand advies en ondersteuning van de beste NVM-bedrijfsmakelaar. Nog altijd voor hetzelfde eenmalig tarief van € 995,- exclusief de BTW. Bij ons betaalt u geen courtage kosten welke bij de doorsnee makelaar rond de 15% van de huurprijs op jaarbasis bedragen. U bent dan ongetwijfeld enkele duizenden euro’s kwijt.

 

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u? Download dan nu onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de voordelen zijn voor u..