Kantoorruimte verkopen Leeuwarden

Bent u in bezit van kantoorruimte en wilt u deze kantoorruimte in Leeuwarden verkopen? In Nederland is er een expert die als NVM-Bedrijfsmakelaar voor menig vastgoedeigenaar de zaakjes vlot en succesvol heeft afgehandeld. Online Bedrijfsmakelaar is waar u terecht kunt om uw vastgoed snel verkocht te hebben. Online Bedrijfsmakelaar bewerkstelligt dit door een plaatsing van het pand op de grootste vastgoed aanbodsites van Nederland. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van specialistische hulpmiddelen die ook nog van deze tijd zijn. Online Bedrijfsmakelaar is bedreven in hedendaagse promotie technieken voor vastgoed en dus ook uw kantoorruimte om deze heel snel verkocht te hebben. Voor het éénmalig tarief van € 1195,00, exclusief BTW, bent u al geholpen.

De juiste persoon voor de te verkopen kantoorruimte in Leeuwarden

Voor de te verkopen kantoorruimte is er slechts één persoon die het best de bezichtigingen kan uitvoeren, dat bent u als eigenaar zelf. U beschikt over kennis van de kantoorruimte die niemand anders heeft. Verder bent u ook nauw betrokken bij de onderhandelingen, natuurlijk met ondersteuning van ons als NVM-Bedrijfsmakelaar, Online Bedrijfsmakelaar. Kantoorruimte verkopen samen met Online Bedrijfsmakelaar want er wordt gezorgd voor onder andere:

  • Uitzonderlijke objectpresentatie;
  • Maximaal vindbaarheid op het internet;
  • Gezamenlijk uitvoeren van het verkoopproces.

Online Bedrijfsmakelaar is aangesloten zowel bij VastgoedCert als NVM-Business hetgeen voor u, als vastgoedeigenaar, het hoogste niveau aan kwaliteit garandeert. Online Bedrijfsmakelaar heeft tal van vastgoedeigenaar succesvol en vlot geholpen met de verkoop van hun vastgoed in Leeuwarden. Middels unieke en professioneel opgestelde objectpresentaties die geplaatst worden op de grootste vastgoed aanbodsites in Nederland namelijk, Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate wordt het proces aanzienlijk versneld. U bereikt hiermee blindelings meer dan 95% van de gewenste klanten. Maximaal vindbaar! Online Bedrijfsmakelaar voor een steengoede samenwerking want u werkt mee aan de procedure voor de te verkopen kantoorruimte.

Verkoop kantoorruimte slim en bespaar!

Verkoop kantoorruimte Leeuwarden snel, slim en bespaar met Online Bedrijfsmakelaar! Over het algemeen geldt dat wanneer u uw vastgoed verkoopt met een bedrijfsmakelaar u zonder meer een flink bedrag aan courtage kosten kwijt bent. U kunt denken in termen van enkele duizenden euro’s, daar een gemiddeld percentage van 1,75% aan courtage gefactureerd wordt. Nadelig want u wilt zoveel mogelijk rendement halen uit de verkoop. Met Online Bedrijfsmakelaar bespaart u juist aanzienlijk dankzij de succesvolle procedure waarin u een actieve rol bekleedt. U betaalt minder aan makelaarskosten door deze actieve rol, want u voert zelf een mooi deel van het werk uit. Zorgt ook voor een stukje transparantie want u bent heel nauw betrokken. U bespaart dus en u bent heel snel geholpen want ondanks de lagere kosten zet Online Bedrijfsmakelaar de hoogst mogelijke vaart achter de verkoop van uw kantoorruimte te Leeuwarden.