Snel uw kantoorruimte verhuren Kampen!

Bent u eigenaar van een mooi kantoor in Kampen en de ruimte komt in de nabije toekomst vrij? Uw kantoorruimte te Kampen verhuren is wat u wilt. Uw vastgoed verhuren is een formele stap en dat betekent dat u natuurlijk topkwaliteit en betrouwbaarheid eist. De Online Bedrijfsmakelaar heeft geen moeite in het leveren van betrouwbare en kwalitatieve makelaarsdiensten zoals het hoort. De Online Bedrijfsmakelaar heeft precies die procedure welke voor u het beste is. Voor u is er een actieve rol weggelegd en dat werkt kostenverlagend.

Zelf verhuren? Kantoorruimte snel verhuurd!

Als eigenaar van uw pand is het zaak dat u rechtstreeks betrokken bent bij het proces van de te verhuren kantoorruimte in Kampen. De Online Bedrijfsmakelaar heeft de perfecte formule ontwikkeld voor het heel snel verhuren van uw kantoorruimte. Deze formule bestaat uit onder andere handelingen van de eigenaar namelijk:

  • Bezichtigingen uitvoeren;
  • Directe betrokkenheid bij onderhandelingen;
  • Kennis van het kantoor delen.

Ervaring leert dat de eigenaar als geen ander in staat is de bezichtigingen uit te voeren. Per slot van rekening wie heeft de meeste kennis van de te verhuren kantoorruimte en wie heeft er het meest te vertellen over het pand. U als eigenaar beschikt dus over gedegen kennis van de kantoorruimte. De Online Bedrijfsmakelaar biedt ondersteuning daar waar de eigenaar te kort schiet. Voordelig is het ook nog want deze actieve rol werkt kostenverlagend voor u als vastgoedeigenaar omdat u zelf een aardig deel van het werk op zich neemt. De kosten bedragen € 995,- exclusief BTW waaraan éénmalig voldaan moet worden. Verder zorgt de Online Bedrijfsmakelaar voor een maximale inzet om het snelste resultaat te behalen middels unieke objectpresentaties, maar ook Social Media Tools en natuurlijk de plaatsing van uw kantoor op de groot¬ste aanbodsites van Nederland, waaronder Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate.

Verhuur kantoorruimte scherpzinnig

Doorgaans bent u bij traditionele bedrijfsmakelaars enkele duizenden euro’s kwijt aan courtage kosten. Deze bestaan niet bij de Online Bedrijfsmakelaar. Samen met u uw kantoorruimte verhuren te Kampen is onze werkwijze. Een ieder doet waarin hij of zij het best in is. Zo heeft de Online Bedrijfsmakelaar enkele additionele doch versnellende stappen. Met professionele foto’s wordt de kantoorruimte aantrekkelijker gepresenteerd alsook het geval is met een 3D-visualisatie en niet te vergeten de interactieve plattegronden. De klant krijgt dan alvast een online rondleiding. Via Google Adwords en een Social Media Campagne wordt de promotie versterkt onder de klanten die u wilt bereiken.
Meer weten? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.