Kantoorpand verhuren

Kantoorpand verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar en bespaar duizenden euro’s aan onnodige makelaarscourtage. Wij van de Online Bedrijfsmakelaar zijn van mening dat u als vastgoedeigenaar dé aangewezen persoon bent om de rondleidingen en onderhandelingen van uw te verhuren kantoorpand zelf te verzorgen. U weet immers als geen ander alle ins en outs van uw kantoorpand en haar ligging en bent er het meeste bij gebaat dat er snel een nieuwe huurder gevonden wordt voor uw kantoorpand.

Ons team, bestaande uit NVM- Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs, staat gedurende het gehele verhuurproces van uw kantoorpand voor u klaar om u volledig te ondersteunen op de aspecten waar u behoefte aan heeft. Zo zorgen wij onder andere voor een onderscheidende objectpresentatie van uw kantoorpand met fotografie en brochure, borden en posters, een plaatsing op 14 aanbodsites waaronder Funda in Business en Bedrijfspand.com én voor de juiste huurovereenkomsten.

Aan het begin van het verhuurtraject komt één van onze bedrijfsmakelaars persoonlijk bij u langs voor een vraagprijsadvies en de juiste strategiebepalingen. Deze bedrijfsmakelaar blijft eveneens uw sparringpartner gedurende de contractonderhandelingen zodat altijd verzekerd bent van professionele en deskundige begeleiding.

Doordat u ons de bezichtigingen en een groot gedeelte van de onderhandelingen uit handen neemt werken wij van de Online Bedrijfsmakelaar niet met torenhoge courtagevergoedingen, maar met een éénmalig vast tarief van € 995,- excl. BTW. Op die manier kunt u professioneel kantoorpand verhuren op de grootste aanbodsites inclusief Funda in Business met de zekerheid van een NVM- Bedrijfsmakelaar aan uw zij. Zo doet iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging en onderhandelingen, wij de rest!

Kantoorpand verhuren met de beschikking over alle benodigde makelaarstools

Zelf uw kantoorpand verhuren kan een hoop geld schelen, onderschat echter niet de toegevoegde waarde van een bedrijfsmakelaar. Zonder bedrijfsmakelaar is het namelijk lastig om een goede vraagprijs te bepalen en bereikt u door gratis aanbodsites maar een beperkt gedeelte van uw doelgroep. Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u zelf professioneel kantoorpand verhuren met onder andere;

✓ 14 aanbodsites inclusief Funda in Business
✓ Vraagprijsadviezen
✓ NVM- Bedrijfsmakelaar
✓ Brochure met fotografie
En nog veel meer…

Benieuwd naar hoe u zelf uw kantoorpand kunt verkopen samen met de Online Bedrijfsmakelaar op 14 aanbodsites zonder makelaarscourtage?

> ONTDEK HIER HOE HET WERKT?

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket downloaden

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Wat kost het verhuren?
Wanneer moet ik betalen?
Wat moet ik allemaal zelf doen?
Welke 14 aanbodsites gebruiken jullie?
Hoe werkt een objectopname?
Zijn jullie ook actief bij mij in de regio?

Een vast laag tarief voor ieder kantoorpand

€ 995,- excl.BTW

Kantoorpand verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar, hoe werkt dat?

Met de Online Bedrijfsmakelaar kunt u een kantoorpand verhuren in 4 eenvoudige stappen, namelijk;

Stap 1: Bezoek aan uw kantoorpand

Uw kantoorpand verhuren begint altijd met een persoonlijk bezoek van één van onze bedrijfsmakelaars. Tijdens de objectopname krijgt onze bedrijfsmakelaar een goed beeld van uw kantoorpand én vult de benodigde gegevens in zodat ons interne dossier in orde is. Tevens gaat de bedrijfsmakelaar direct aan de slag met de fotocamera en lasermeter. Aan de hand van dit bezoek worden de objectbrochures, advertenties en vraagprijsadviezen opgesteld, zodat uw kantoorpand de aandacht krijgt die het verdient.

Stap 2: Maximaal bereik door 14 aanbodsites en Social Media

Nadat u akkoord heeft gegeven op de objectpresentatie plaatsen wij de kantoorpand op 14 van de grootste zakelijke aanbodsites van Nederland waaronder Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate én natuurlijk ook op Social Media.

Stap 3: De bezichtiging en onderhandeling

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox, zodat u zelf een afspraak kunt inplannen. Tijdens de bezichtiging van uw kantoorpand zal de eerste onderhandelingsfase, over bijvoorbeeld de huurprijs en de huurperiode, waarschijnlijk al beginnen. Als vastgoedeigenaar kunt u deze onderhandelingen makkelijk zelf verzorgen, het is immers uw kantoorpand. Wanneer de vragen wat complexer worden kunt u direct contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar en helpen onze NVM- Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs u graag verder.

Stap 4: De juridische afhandeling

Wanneer u een nieuwe huurder heeft gevonden voor uw kantoorpand ontvangt u van ons een uitgebreide model huurovereenkomst met variabelen, toelichting en opleveringsformulier. Wanneer de huurovereenkomst is getekend en de sleutel is overgedragen is het traject afgesloten. Natuurlijk blijft ons team ook na het verhuurtraject van uw kantoorpand beschikbaar voor vragen.

> KANTOORPAND VERHUREN ZONDER COURTAGE, ONTDEK HIER ONZE TARIEVEN EN WAT U ERVOOR KRIJGT