Kantoorpand verhuren

Met onze unieke werkwijze verhuren slimme ondernemers hun kantoorpand samen met een NVM- Bedrijfsmakelaar op 14 aanbodsites voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW

> Ontdek hier onze werkwijze

Kantoorpand verhuren

Kantoorpand verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar en bespaar duizenden euro’s aan onnodige makelaarscourtage. Wij van de Online Bedrijfsmakelaar zijn van mening dat u als vastgoedeigenaar dé aangewezen persoon bent om de rondleidingen en onderhandelingen van uw te verhuren kantoorpand zelf te verzorgen. U weet immers als geen ander alle ins en outs van uw kantoorpand en haar ligging en bent er het meeste bij gebaat dat er snel een nieuwe huurder gevonden wordt voor uw kantoorpand.

Ons team, bestaande uit NVM- Bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs, staat gedurende het gehele verhuurproces van uw kantoorpand voor u klaar om u volledig te ondersteunen op de aspecten waar u behoefte aan heeft. Zo zorgen wij onder andere voor een onderscheidende objectpresentatie van uw kantoorpand met fotografie en brochure, borden en posters, een plaatsing op 14 aanbodsites waaronder Funda in Business en Bedrijfspand.com én voor de juiste huurovereenkomsten.

Aan het begin van het verhuurtraject komt één van onze bedrijfsmakelaars persoonlijk bij u langs voor een vraagprijsadvies en de juiste strategiebepalingen. Deze bedrijfsmakelaar blijft eveneens uw sparringpartner gedurende de contractonderhandelingen zodat altijd verzekerd bent van professionele en deskundige begeleiding.

Doordat u ons de bezichtigingen en een groot gedeelte van de onderhandelingen uit handen neemt werken wij van de Online Bedrijfsmakelaar niet met torenhoge courtagevergoedingen, maar met een éénmalig vast tarief van € 995,- excl. BTW. Op die manier kunt u professioneel kantoorpand verhuren op de grootste aanbodsites inclusief Funda in Business met de zekerheid van een NVM- Bedrijfsmakelaar aan uw zij. Zo doet iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging en onderhandelingen, wij de rest!

Kantoorpand verhuren met de beschikking over alle benodigde makelaarstools

Zelf uw kantoorpand verhuren kan een hoop geld schelen, onderschat echter niet de toegevoegde waarde van een bedrijfsmakelaar. Zonder bedrijfsmakelaar is het namelijk lastig om een goede vraagprijs te bepalen en bereikt u door gratis aanbodsites maar een beperkt gedeelte van uw doelgroep. Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u zelf professioneel kantoorpand verhuren met onder andere;

✓ 14 aanbodsites inclusief Funda in Business
✓ Vraagprijsadviezen
✓ NVM- Bedrijfsmakelaar
✓ Brochure met fotografie
En nog veel meer…

Benieuwd naar hoe u zelf uw kantoorpand kunt verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar op 14 aanbodsites zonder makelaarscourtage?

> Ontdek hier onze unieke werkwijze

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

SNEL EN EFFECTIEF UW KANTOORPAND VERHUREN MET DE ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR

In vier overzichtelijke stappen uw kantoorpand verhuren

Kantoorpand-Opname

Stap 1:

Objectopname en strategie

Funda-in-business-nvm-bedrijfsmakelaar

Stap 2:

Presentatie en online publicatie

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3:

Bezichtiging en onderhandeling

Huur-koopovereenkomst-nvm-bedrijfsmakelaar

Stap 4:

Afhandeling en oplevering

ADVIES WAAR U WAT AAN HEEFT

Kantoorpand verhuren met
een NVM – Bedrijfsmakelaar

Het verhuren van een kantoorpand is een complex proces en kan veel vragen oproepen. Daarom is goede begeleiding van een bedrijfsmakelaar van cruciaal belang.

Onze bedrijfsmakelaars zijn gespecialiseerd in het verhuren van kantoorpanden en adviseren u onder andere over vraagprijzen, strategiebepalingen, onderhandelingstechnieken en hij kan u helpen met de juridisch afhandeling van de gemaakte afspraken.

Door onze aansluitingen bij de NVM afdeling Business, VastgoedCert en het NRVT staan onze bedrijfsmakelaars garant voor professionaliteit. Zo kunt u onbezorgd uw kantoorpand verhuren met de zekerheid van een bedrijfsmakelaar aan uw zijde.

> Ontdek hier hoe werkt het

Benieuwd naar de mogelijkheden om uw kantoorpand te verhuren?