kantoorruimte-verhuren-op-funda-in-business U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Kantoorruimte verhuren?

Kantoorpand verhuren of verkopen in Leidschendam

Een kantoorpand is een heel belangrijke en nuttige ruimte. Het kan het begin betekenen van een top advocatenbureau. Of het kan de plek zijn van de volgende beste notaris. In elk geval is het voor u als vastgoedeigenaar belangrijk dat de verhuur of verkoop van uw kantoorpand in Leidschendam vlot verloopt. Met andere woorden uw, eigendom moet niet langer leegstaan. En daarbij moet u natuurlijk uw kantoorpand bekend maken bij de juiste groep mensen.
Lijkt uw kantoorpand verkopen of uw kantoorpand verhuren moeilijk? Kiest u dan voor het gemak voor de Online Bedrijfsmakelaar! Want dan hebt u een NVM-bedrijfsmakelaar aan uw zijde terwijl de regie voor het te verkopen kantoorpand of het te verhuren kantoorpand in uw handen ligt. Samen met ons haalt u het maximale aan financiën uit de verkoop of verhuur omdat wij ook nog eens de goedkoopste op de markt zijn.

De actieve ondernemer

Gaat u zelf te werk om uw pand in Leidschendam te verkopen of verhuren? Immers, niemand anders weet zoveel over het te verkopen kantoorpand als u zelf, de vastgoedeigenaar. Echter loopt u zo de kans mis die mensen te bereiken die u nodig heeft voor het te verkopen of te verhuren kantoorpand. Bij de traditionele bedrijfsmakelaars bent u zeker duizenden euro’s kwijt vanwege de hoge courtagekosten. Wij van Online Bedrijfsmakelaar begrijpen dat voor u onder andere belangrijk zijn:

  • een actieve rol;
  • een snel proces;
  • maximale winst;
  • professionele begeleiding.

In de bovenstaande lijst ziet u maar een deel van het aanbod van de Online Bedrijfsmakelaar. Uniek is zeker ons éénmalig tarief van € 995,00 ex BTW voor verhuur en € 1.195,00 ex BTW voor verkoop. Deze scherpe prijzen zijn mogelijk door uw actieve rol. Een groot deel van het werk neemt u dus voor uw rekening. Geen hoge courtagekosten dus. Het is een gegarandeerd succesvolle samenwerking waarbij u de bezichtiging doet en wij de rest.

Anders dan gewoon, gewoon anders

Uw kantoorpand verkopen in Leidschendam of uw kantoorpand verhuren in Leidschendam gebeurt onder andere door het aantrekken van geschikte geïnteresseerden. Het te verkopen of te verhuren kantoorpand moet dus zo goed mogelijk in woord en beeld gepresenteerd worden. Om dit te bereiken werken wij met opvallende en stijlvolle tools. Op die manier valt het te verkopen kantoorpand gelijk op het oog. Apart van de rest dat aangeboden wordt. Tevens is het zo dat u met ons zeker 95% van de geïnteresseerden bereikt door plaatsing de plaatsing van uw kantoorpand op Nederlands grootste aanbodsites; Funda in Business, ilocate en Bedrijfspand.com.

Juridisch verantwoord

Vooral bij een kantoorpand verhuren zijn er enkele juridische zaken waarvan u op de hoogte dient te zijn. Online Bedrijfsmakelaar staat u volledig bij hiermee. Ook krijgt u voor het te verhuren kantoorpand in Leidschendam van ons een uitgebreide overeenkomst en hulp bij alle onduidelijkheden tijdens het invullen hiervan. En dit alles nog steeds voor slechts € 995,00 ex BTW of € 1.195,00 ex BTW. Gezamenlijk uw kantoorpand verhuren. Daarom bent u als ondernemer de aangewezen persoon voor het kiezen van de juiste kandidaat voor het te verhuren kantoorpand. De rest laat u simpelweg aan ons als NVM-bedrijfsmakelaar over. Betrouwbaarheid en zekerheid van begin tot eind.