Kantoor verkopen Vlaardingen

Het is voor u enorm belangrijk de verkoop van uw kantoor in Vlaardingen te leiden. Immers het betreft uw eigendom en wij staan volledig achter deze beslissing. Daarnaast vormen tijd en geld daarbij, voor u ook cruciale punten. Uw kantoor verkopen in samenwerking met een professionele NVM-bedrijfsmakelaar? Wij zijn de Online Bedrijfsmakelaar en richten ons volledig op de wensen van de ondernemer. Wij zijn onder andere aangesloten bij VastgoedCert en NVM Business. Deze aansluitingen staan in voor een optimale betrouwbaarheid en kwaliteit voor u. Professionals die samen met u uw kantoor verkopen voor het tarief van € 1.195,- exclusief de BTW.

In een oogwenk gevonden!

Hoe halen wij dit succes naar binnen? Als de bliksem uw kantoor verkopen in Vlaardingen door daarbij de passende klanten aan de haak slaan. Met als gevolg een zo hoog mogelijke opbrengst. Wij promoten uw vastgoed op Nederlands grootste aanbodsites zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. De promotie geschiedt middels een onderscheidende objectpresentatie van het te verkopen kantoor waardoor u uw concurrenten met gemak van u afschud. Ruim 95% van uw gewenste klanten binnenhalen! Online Bedrijfsmakelaar verreweg de beste vanwege:

  • strategieën in het verkoopproces;
  • veel lager tarief da de rest;
  • een éénmalige betaling;
  • het hoogst mogelijke rendement;
  • courtage loos;
  • vlugge successen.

Het kantoor te Vlaardingen rap verkocht hebben? Niemand minder dan u, de ondernemer, heeft er zoveel voordeel aan. Kennis van het te verkopen kantoor? Uw financiële status? Allemaal zaken waarover de vastgoedeigenaar het meest weet. Meer dan reden genoeg voor ons om zonder twijfel de bezichtigingen en onderhandelingen ook toe te wijzen aan de vastgoedeigenaar. Logischerwijs, gaat u niet aan de slag zonder onze expertise. Er komt nog wat bijkijken bij het verkopen van uw kantoor. Laat u onbezorgd over aan ons. Wij doelen dan op alle andere factoren waar u echt onze hulp voor nodig acht. U doet wat u goed doet en wij doen wat wij goed doen. Samengevat bezit u een actieve rol en deze creëert de ruimte voor ons om u een fantastisch éénmalig tarief te bieden. Hoeveel dit bedraagt? Eenmalig € 1.195,- exclusief de BTW.

Courtage uitgesloten

Courtage, welke ook wel de makelaarskosten worden genoemd, komt niet voor bij Online Bedrijfsmakelaar. Wij werken steevast met een éénmalig en vast tarief. Dit houdt in dat u als ondernemer het meeste haalt uit de verkoop van uw kantoor. Voor het te verkopen kantoor in Vlaardingen is het vaak genoeg zo dat u bij de gebruikelijke bedrijfsmakelaars een behoorlijk bedrag aan courtage kwijt bent. Bij de verkoop wordt een gemiddeld percentage van om en nabij 1,75% courtage bijgerekend. Het zijn enkele duizenden euro’s die u meer uitgeeft dus. Waarom voor meer kiezen, terwijl u voor minder uw kantoor kan verkopen. U krijgt al het nodige van een hoog aangeschreven NVM-bedrijfsmakelaar die zich ook nog dermate inzet om uw kantoor zo snel als mogelijk verkocht te hebben.
Meer weten? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.