Kantoor verhuren met een Online Bedrijfsmakelaar

Kantoor verhuren? Waarom doet u dat niet gewoon zelf? Wie heeft er immers het meeste verstand van uw kantoor en is er het meeste bij gebaat dat uw kantoor snel verhuurd wordt? U als eigenaar natuurlijk!

Het nadeel van zelf uw kantoorruimte verhuren is echter dat u slechts een beperkte doelgroep bereikt via (gratis) aanbiedingssites zoals Marktplaats en dat u advies mist op belangrijke aspecten gedurende het verkoopproces op het gebied van de vraagprijs en juridische afhandeling. De Online Bedrijfsmakelaar biedt uitkomst op deze moeilijke keuze!

Zelf uw kantoor verhuren met professionele begeleiding

Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u namelijk zelf uw kantoor verhuren op 14 van de grootste aanbodsites , waaronder Funda in Business, Kantoor.com en iLocate, van Nederland met ondersteuning van een professionele NVM-Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft.

Daarnaast bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar ook nog eens een stuk voordeliger uit wanneer u zelf uw kantoor verkoopt. Een traditionele bedrijfsmakelaar brengt namelijk naast opstartkosten een forse courtagevergoeding van gemiddeld 15% van de jaarhuur in rekening waardoor de kosten nogal kunnen oplopen. Doordat u zelf een actieve rol speelt verkoopt u bij de Online Bedrijfsmakelaar zelf uw bedrijfsruimte voor een éénmalig tarief van € 995,- excl. BTW zonder makelaarscourtage achteraf.

Wat kunt u verwachten van de Online Bedrijfsmakelaar

Optimale Online Vindbaarheid

Met de plaatsingen op 14 van de grootste aanbodsites van Nederland, waaronder Funda in Business, bereikt u maarliefst 95% van uw doelgroep.

Zelf de regie in Handen

U verzorgt zelf de bezichtigingen en onderhandelingen terwijl u wordt ondersteund door een NVM- Bedrijfsmakelaar. Zo kunt u met een gerust hart uw Kantoor zelf verhuren.

Géén Makelaarscourtage

Verkoop uw Kantoor zonder makelaarscourtage! Doordat u zelf een actieve rol speelt betaalt u slechts een eenmalig bedrag vanaf € 995,- excl. BTW voor het volledige dienstenpakket.

NVM- Bedrijfsmakelaar

Onze NVM- Bedrijfsmakelaar adviseert u gedurende het gehele verkoopproces zodat u zich enkel hoeft te concentreren op het verhuren van uw Kantoor.

Professionele Objectpresentaties

Middels onze professionele objectbrochures, fotoreportages, objectopnames en Social Media Tools wordt uw Kantoor op een onderscheidende manier gepresenteerd.

Landelijk netwerk

Combineer uw regionale netwerk met het landelijke netwerk van de Online Bedrijfsmakelaar en de verschillende aanbodsites. Zo bereikt u gegarandeerd het grootste deel van uw doelgroep.

In 4 stappen uw Kantoor zelf verhuren

Kantoorpand-Opname

Stap 1: Objectopname en presentatie

Uw Kantoor verhuren of verhuren met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs en bepaalt samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw kantoor. Verder zorgen wij onder andere voor de fotografie, objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters. Zo krijgt uw Kantoor de aandacht die het verdient.

funda-bedrijfspand.com-

Stap 2: Optimale vindbaarheid en leadgeneratie

Na overleg met onze bedrijfsmakelaars over de objectpresentatie plaatsen wij uw Kantoor online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Kantoor.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3: Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. U verzorgt zelf de bezichtigingen met de kandidaat; wie heeft er immers de meeste kennis van uw bedrijfsruimte? De onderhandelingen over de huur- of koopcondities doet u als vastgoedeigenaar eveneens zelf, met professionele onderhandelingsbegeleiding van onze bedrijfsmakelaars.

huurovereenkomst-koopovereenkomst-nvmbedrijfsmakelaar-e1483439576513

Stap 4: Overeenkomsten en opleveringsrapport

Na de succesvolle onderhandelingen ontvangt u van ons een uitgebreide overeenkomst met variabelen, toelichting en een opleveringsrapport. U vult zelf de gemaakte afspraken in waarna onze juridische afdeling hem grondig controleert en verbetert zodat juridisch alles goed is geregeld. Nadat de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen sluiten wij het dossier, maar onze bedrijfsmakelaars blijven altijd beschikbaar voor uw vragen.

KENNISMAKINGSGESPREK PLANNEN

DIRECT CONTACT OPNEMEN