kantoorruimte-verhuren-op-funda-in-business U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Kantoorruimte verhuren?

Kantoor verhuren Lansingerland

Samen met een professionele NVM-bedrijfsmakelaar uw kantoor verhuren? De leiding hebben over het verhuurproces is voor u heel belangrijk. Uiteraard, het te verhuren kantoor in Lansingerland is uw eigendom. Sowieso spelen tijd en geld een grote rol. Wij zijn Online Bedrijfsmakelaar en beseffen de wensen van de vastgoedeigenaar volledig. Naast onze aansluiting bij NVM Business zijn wij ook aangesloten bij VastgoedCert en TMI. Betrouwbaarheid en kwaliteit van de bovenste plank voor u. Professioneel uw kantoor verhuren in Lansingerland doet u daarom samen met Online Bedrijfsmakelaar voor slechts € 995,- exclusief BTW. Eenmalig.

Terstond gevonden!

Maar hoe bereiken wij het resultaat? Snel uw kantoor verhuren en ook nog de juiste mensen aantrekken. Met maximale winst. Middels plaatsing van uw kantoorpand op Nederlands grootste aanbodsites zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. En een presentatie van het te verhuren kantoor welke met kop en schouders uitsteekt boven de concurrenten. Waarom nog meer kiezen voor Online Bedrijfsmakelaar:

  • Ingebouwde verhuur/verkoop strategieën;
  • Duizenden euro’s besparing;
  • Géén makelaarscourtage;
  • Maximale opbrengst;
  • Zelf de regie in handen.

Door uw actieve rol in het verhuurproces bieden wij dit éénmalig tarief. Wij verwachten van u als vastgoedeigenaar dat u zelf de bezichtigingen en onderhandelingen doet. Ons advies en onze professionele begeleiding staan ter uw beschikking wanneer u er behoefte aan heeft. Vooral met betrekking tot onder andere het juridische, een kenmerkende presentatie van het pand en het correct afmaken van contractuele afspraken. Bereik nu samen met ons 95% van uw doelgroep! Voor het éénmalige bedrag van € 995,- exclusief BTW.

Voor de ondernemer weggelegd

U heeft er het meest baat bij het verhuren van uw kantoor. Leegstand kost u geld. De persoon met de meeste kennis over het te verhuren kantoor in Lansingerland bent u. U alleen kent uw financiële situatie. Zelf uw kantoor verhuren? Wij geloven er in dat zelf het kantoor verhuren zonder twijfel prima weggelegd is voor u als vastgoedeigenaar. Daarbij geniet u van ons alle professionele ondersteuning welke noodzakelijk is voor een succesvol verhuur. Een ieder doet bij ons waarin hij of zij goed in is. Voor u is dat ook een hele besparing.

Promotie plus!

Online Bedrijfsmakelaar is de creatieve NVM-bedrijfsmakelaar bij uitstek. Voor de verdere bevordering van het te verkopen of te verhuren kantoor beschikken wij over een extra pakketje promotionele activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld professionele foto’s, hoogte foto’s of 360° foto’s toevoegen aan uw object presentatie. De online bezoekers krijgen dan al een rondleiding. Met interactieve plattegronden krijgt de bezoeker meer inzicht in het te verhuren kantoor. Met een Social Media Campagne en Google Adwords trekt u nog meer de aandacht van uw doelgroep. Met een 3D visualisatie plan hebben de geïnteresseerden meteen een beeld van de mogelijkheden van het kantoor. De Online Bedrijfsmakelaar voor verhuren van uw kantoor in Lansingerland met zekerheid. Meer weten? Download dan onze gratis informatiebrochure.