Bedrijfspand verhuren of verkopen 

met professionele begeleiding van een NVM-Bedrijfsmakelaar voor een éénmalig vast tarief van € 995,- excl. BTW voor het verhuurpakket of
€ 1.195,- excl. BTW voor het verkooppakket.

Download gratis informatiepakket 

   U de Bezichtiging, Wij de Rest

    Plaatsing op 14 zakelijke aanbodsites

    Uitgebreide objectpresentatie met fotografie

    Geen courtages, maar transparante tarieven

    Grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business

hoe-werkt-het

In 4 stappen uw bedrijfspand verhuren of verkopen

Kantoorpand-Opname

Stap 1: Objectopname en presentatie

Uw pand verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs en bepaalt samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw pand. Verder zorgen wij onder andere voor de fotografie, objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters. Zo krijgt uw pand de aandacht die het verdient.

Funda-in-business-nvm-bedrijfsmakelaar

Stap 2: Optimale vindbaarheid en leadgeneratie

Na overleg met onze bedrijfsmakelaars over de objectpresentatie plaatsen wij uw pand online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3: Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. U verzorgt zelf de bezichtigingen met de kandidaat; wie heeft er immers de meeste kennis van uw bedrijfspand? De onderhandelingen over de huur- of koopcondities doet u als vastgoedeigenaar eveneens zelf, met professionele onderhandelingsbegeleiding van onze bedrijfsmakelaars.

Huur-koopovereenkomst-nvm-bedrijfsmakelaar

Stap 4: Overeenkomsten en opleveringsformulieren

Na de succesvolle onderhandelingen ontvangt u van ons een uitgebreide model overeenkomst met variabelen en toelichting. Daarnaast ontvangt u een standaard opleveringsformulier met uitgebreid voorbeeld.  Nadat de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen sluiten wij het dossier, maar onze bedrijfsmakelaars blijven altijd beschikbaar voor uw vragen.

hoe-werkt-het

Gratis informatiegesprek

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Vraag dan nu een gratis informatiegesprek met één van onze medewerkers aan.

Wij streven ernaar u binnen één werkdag, tussen 9:00 en 17:00, terug te bellen zodat wij al uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

> Liever in alle rust onze brochure doornemen? Geen probleem!

” Ik ben zeer tevreden over de Online Bedrijfsmakelaar! Je verkoopt zelf je pand daardoor ben je zelf grotendeels betrokken bij het hele proces van de verkoop. Je kan ten alle tijden contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar geen vraag is hun te veel!

BEKIJK AL ONZE BEOORDELINGEN OP FUNDA IN BUSINESS

Bereken uw besparing

Bij de Online Bedrijfsmakelaar betaalt u geen makelaarscourtage, maar een vast éénmalig laag tarief.

Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vul hier uw verwachte verhuur- of verkoopwaarde in en bereken uw besparing.

Professionele begeleiding van
een NVM- Bedrijfsmakelaar

Uw pand zelf verhuren of verkopen zonder bedrijfsmakelaar, waarom niet? Onderschat echter niet wat er allemaal bij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan een strategiebepaling, maximale vindbaarheid en de juiste overeenkomsten.

Ons team van NVM- bedrijfsmakelaars en vastgoedadviseurs heeft alle expertise en juridische kennis in huis en weet precies wat er moet gebeuren. Zo doet iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging, Wij de rest!

Meer over ons team

aanbodsites

Wij plaatsen uw bedrijfspand op
14 zakelijke aanbodsites

Om het proces aanzienlijk te versnellen realiseert de Online Bedrijfsmakelaar de beste online vindbaarheid.Door een onderscheidende presentatie op de grootste aanbodsites van Nederland bereikt u ruim 99% van uw doelgroep.

Uw bedrijfspand op de grootste aanbodsites van Nederland

  Funda in Business
  Bedrijfspand.com
  iLocate
  Ventu
  Bedrijfsvastgoed.nl
  Tweedehands.nl
  Speurders

  Aanbodnet
  Tweedehands.net
  Marktplaza
  Marktnet
  Aanbodpagina
  Koopplein
  Onlinebedrijfsmakelaar.nl

aanbodsites