Optimaal resultaat, weinig kosten

Met de unieke werkwijze van de Online Bedrijfsmakelaar kan iedereen zijn bedrijfsvastgoed succesvol verhuren of verkopen zonder makelaarscourtage.

Verhuren of verkopen met
de Online Bedrijfsmakelaar

Bij onze moderne aanpak speelt u zelf een belangrijke rol. Wie heeft er namelijk de meeste kennis van het pand en voelt leegstand in zijn portemonnee? Dat bent u zelf natuurlijk! 

    Bepaal zelf wie uw nieuwe huurder of koper wordt

    14 aanbodsites inclusief Funda in Business

    Begeleiding door een NVM-Bedrijfsmakelaar

    Aanmelding in onze database met meer dan 5.000 zoekers

    Éénmalige tarieven vanaf € 995,- excl. BTW

Verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar

Bij onze moderne aanpak speelt u zelf als vastgoedeigenaar een belangrijke rol. Wie heeft er namelijk de meeste kennis van het pand? Dat bent u zelf natuurlijk! 

    Bepaal zelf wie uw nieuwe huurder of koper wordt
    14 aanbodsites inclusief Funda in Business
    Begeleiding door een NVM-Bedrijfsmakelaar
    Aanmelding in onze database met meer dan 5.000 zoekers
    Éénmalige tarieven vanaf € 995,- excl. BTW

SNEL, TRANSPARANT EN EFFECTIEF

In vier overzichtelijke stappen verhuren of verkopen

Kantoorpand-Opname

Stap 1:

Objectopname en strategie

Funda-in-business-nvm-bedrijfsmakelaar

Stap 2:

Presentatie en online publicatie

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3:

Bezichtiging en onderhandeling

Huur-koopovereenkomst-nvm-bedrijfsmakelaar

Stap 4:

Afhandeling en oplevering

vastgoedmarketing

14 AANBODSITES EN KOPPELING IN ONZE ZOEKERSDATABASE 

Bereik uw volledige doelgroep

In de zoektocht naar een nieuwe huurder of koper voor uw bedrijfspand is het belangrijk dat u uw volledige doelgroep bereikt. Waar vroeger een bord in de tuin en een advertentie in een plaatselijke krant nog voldoende waren om uw doelgroep te bereiken. Tegenwoordig is de online vindbaarheid van uw bedrijfspand van cruciaal belang. Iedere zoektocht begint namelijk online, dus ook die naar een nieuw bedrijfspand.

Daarom zorgen wij van de Online Bedrijfsmakelaar voor een maximale online vindbaarheid van uw bedrijfspand. Wij maken voor uw bedrijfspand aantrekkelijke SEO- geoptimaliseerde aanbiedingsteksten, plaatsen uw bedrijfspand op 14 aanbodsites inclusief Funda in Business, verzorgen Social Media content én u profiteert van onze remarketing activiteiten.

Door deze moderne aanpak generen wij maandelijks honderden aanvragen van ondernemers die opzoek zijn naar een nieuwe locatie voor hun bedrijf. Al deze ondernemers worden aangemeld in onze database met meer dan 5000 zoekvragen. Dagelijks koppelt deze database zoekers met beschikbare bedrijfspanden uit onze portefeuille wat uw verhuur- en verkoopkans aanzienlijk doet stijgen.

vastgoedmarketing

ADVIES OP DE PUNTEN WAAR U BEHOEFTE AAN HEEFT

NVM – Bedrijfsmakelaar

Zelf uw bedrijfspand verhuren of verkopen, waarom niet? Voor de bezichtigingen bent u zelf de aangewezen persoon, maar onderschat echter niet de toegevoegde waarde van een professionele bedrijfsmakelaar. Een bedrijfsmakelaar kan u namelijk adviseren op het gebied van onder andere de vraagprijzen, onderhandelingen en hij kan u helpen met de juridische afhandeling. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Zodra u uw bedrijfspand met de Online Bedrijfsmakelaar gaat verhuren of verkopen staat ons hele team van NVM- Bedrijfsmakelaars en adviseurs voor u klaar. Wij adviseren en begeleiden u op de punten waar u echt behoefte aan heeft. Zo verhuren en verkopen wij samen met u uw bedrijfspand.

> Ontmoet hier ons team

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Een vast éénmalig tarief voor de verhuur of verkoop ongeacht de grootte, de ligging of de waarde van het pand

BESPAAR DUIZENDEN EURO’S AAN COURTAGE

Bereken direct uw besparing

Bij de Online Bedrijfsmakelaar betaalt u geen makelaarscourtage, maar een vast éénmalig laag tarief. Benieuwd naar wat u kunt besparen? Vul hier uw verwachte verhuur- of verkoopwaarde in en bereken uw besparing.

> Ontdek hier uw besparing bij verkoop

Geschatte jaarhuur:

WAT MAAKT ONZE AANPAK ZO UNIEK?

De voordelen van de Online Bedrijfsmakelaar

Slimme ondernemers vergroten hun rendement met de effectieve en betaalbare aanpak van de Online Bedrijfsmakelaar.

Zelf de regie

Door de bezichtigingen van uw bedrijfspand zelf uit te voeren houdt u als eigenaar zelf de regie van het verhuur- of verkoopproces in handen én bepaalt u zelf wie de nieuwe huurder of koper wordt van uw bedrijfspand.

> Wie doet wat?

Maximaal bereik

Bereik uw volledige doelgroep met een plaatsing op 14 aanbodsites, inclusief Funda in Business, vastgoedmarketing en een koppeling met onze zoekersdatabase met meer dan 5.000 zoekers.

> Vastgoedmarketing

NVM - Bedrijfsmakelaar

Tijdens het hele proces beantwoorden onze bedrijfsmakelaars al uw vragen en adviseren zij u onder andere met de vraagprijzen, marketing strategieën, onderhandelingen en met de juridische afhandeling.

> Ontmoet ons team

Géén makelaarscourtage

In tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars hanteren wij geen courtagebedragen, maar éénmalige transparanten tarieven vanaf € 995,- excl. BTW. Zo bespaart u duizenden euro’s aan courtage.

> Bekijk hier onze tarieven
Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?