[rev_slider alias="informatiebrochure"]

Zelf de regie in handen

Door zelf de bezichtigingen te doen maakt u kennis met de potentiële kandidaat en houdt u de regie in handen.

Optimale online vindbaarheid

Breng uw bedrijfspand onder de aandacht op 14 aanbodsites incl. Funda in Business en iLocate.

NVM- Bedrijfsmakelaar

Verhuren of verkopen met de zekerheid van een NVM-bedrijfsmakelaar. Wij begeleiden u tijdens het hele traject.

Géén makelaarscourtage

Wij hanteren géén makelaarscourtage, maar een éénmalig tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW.

Juridische afwikkeling

U ontvangt een uitgebreide huurovereenkomst- of koopintentieverklaring. Tijdens het invullen beantwoorden wij al uw vragen.

Landelijk netwerk

Combineer uw regionale netwerk met ons landelijke netwerk en de verschillende aanbodsites.

Gratis informatiepakket

Uw bedrijfspand prominent op 14 aanbodsites, incl. Funda in Business en Bedrijfspand.com, de kwaliteit van een NVM bedrijfsmakelaar, zelf actief betrokken worden gedurende het gehele verhuur- of verkoopproces van uw bedrijfspand en duizenden euro’s aan onnodige makelaarscourtage besparen?

Vraag ons gratis informatiepakket aan en ontdek wat de voordelen zijn voor u.

UW CONTACTGEGEVENS

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Hoe werkt het verhuren of verkopen?

Met de Online Bedrijfsmakelaar verhuurt of verkoopt u snel en eenvoudig in 4 stappen uw bedrijfspand.

Objectopname

Stap 1: Objectopname en presentatie

Uw bedrijfspand verhuren of verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs en bepaalt samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw bedrijfspand. Verder zorgen wij onder andere voor de fotografie, objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters. Zo krijgt uw bedrijfspand de aandacht die het verdient.

funda-bedrijfspand.com-

Stap 2: Optimale vindbaarheid en leadgeneratie

Na overleg met onze bedrijfsmakelaars over de objectpresentatie plaatsen wij uw bedrijfspand online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

Bezichtigingen-e1482874870882

Stap 3: Bezichtigingen en onderhandelingen

Bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. U verzorgt zelf de bezichtigingen met de kandidaat; wie heeft er immers de meeste kennis van uw bedrijfspand? De onderhandelingen over de huur- of koopcondities doet u als vastgoedeigenaar eveneens zelf, met professionele onderhandelingsbegeleiding van onze bedrijfsmakelaars.

huurovereenkomst-koopovereenkomst-nvmbedrijfsmakelaar-e1483439576513

Stap 4: Overeenkomsten en opleveringsrapport

Na de succesvolle onderhandelingen ontvangt u van ons een uitgebreide overeenkomst met variabelen, toelichting en een opleveringsrapport. U vult zelf de gemaakte afspraken in waarna onze juridische afdeling hem grondig controleert en verbetert zodat juridisch alles goed is geregeld. Nadat de eventuele ontbindende voorwaarden zijn verlopen sluiten wij het dossier, maar onze bedrijfsmakelaars blijven altijd beschikbaar voor uw vragen.

Onze klanten aan het woord

Wij van de Online Bedrijfsmakelaar vinden de mening van onze opdrachtgevers zeer belangrijk. Daarom geven wij het woord aan onze opdrachtgevers. Zij kunnen immers het beste vertellen hoe het is om met de Online Bedrijfsmakelaar samen te werken.

Verhuurder van Gedempte Gracht 21 in Haarlem

Informeel, betrouwbaar, klantvriendelijk, deskundig, snel, goed én uiterst betaalbaar. Kortom een zeer goed én aan te bevelen concept!

Verhuurder van Heekstraat 29a in Schiedam

Goede en zeer deskundige begeleiding werd wekelijks op de hoogte gehouden van de getoonde interesse en direct gemaild als belangstellenden een afspraak wilden maken.alles zeer professioneel.

Verhuurder van Dragonder in Valkenswaard

De goede objectpresentaties, (verkoop) adviezen, onderhandelingsbegeleiding en overeenkomsten hebben ervoor gezorgd dat ik snel mijn bedrijfspand(en) heb kunnen verkopen. Al met al het perfect dienstenpakket voor iemand die zijn bedrijfspand zelf wil verkopen.

Verhuurder van Zwaanhoefstraat 102 in Roosendaal

Ik ben tevreden over de werkzaamheden van de Online Bedrijfsmakelaar. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Met het gewenste resultaat.

Verhuurder van Laan van Waalhaven 112 in Den Haag

De Online Bedrijfsmakelaar is een goed en betaalbaar alternatief wanneer jezelf je o.g. wilt verhuren. Gedurende het verhuurproces ben ik professioneel bijgestaan door de heer Jochem Kwinten. Nogmaals bedankt!

Verhuurder van Heezerweg 343 in Eindhoven

Prima ervaring. Snel bezoek met foto’s en tekstvoorstel. De verhuur heeft wel even geduurd maar het aanbod van bedrijfshuisvesting is enorm.

Het team van de Online Bedrijfsmakelaar

Met een jong en gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers. Wij ontwikkelen samen met de vastgoedeigenaar de beste verhuur- of verkoopstrategie, garanderen de beste (online) vindbaarheid en zorgen voor een goede juridisch afhandeling.

Rob-Lommers-Online-Bedrijfsmakelaar

Rob Lommers

NVM- Bedrijfsmakelaar

Jochem-Kwinten-Online-Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten

NVM-Bedrijfsmakelaar

Niels-Hesselberth-de-Online-Bedrijfsmakelaar

Niels Hesselberth

Vastgoedadviseur

Linda Lepelaars

Vastgoedadviseur