online-bedrijfsmakelaar-download-informatiepakket-klein

BEDRIJFSVASTGOED VERHUREN OF VERKOPEN?

Ontdek direct onze moderne aanpak

Al meer dan 1.000 vastgoedeigenaren kozen er al voor om met de unieke werkwijze hun bedrijfsvastgoed te verhuren of verkopen.

   Door zelf de bezichtigingen te doen houdt u altijd zelf de regie in handen.
   Wij zorgen voor de beste vastgoedmarketing voor uw pand.
   Altijd persoonlijke begeleiding van onze NVM – Bedrijfsmakelaars en adviseurs.
   Wij werken zonder courtages, dus u bespaart gegarandeerd op uw makelaarskosten.

Benieuwd naar hoe het werkt?

Verhuurder Nijverheidstraat 4H

Prima begeleiding en goede service. Aan alle verwachtingen voldaan. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Bezoek en inteek gesprek waren zinvol en hebben de juiste informatie gegeven.

Verhuurder Nijverheidstraat 4H
Verhuurder Looierij 4 A

De begeleiding en adviseren is zeer goed . De huurovereenkomst in samenwerking met de algemene bepalingen zitten goed in elkaar. Hier kun je bij meningsverschillen goed op terug vallen.

Verhuurder Looierij 4 A
Verhuurder Leidsestraatweg 70

Dit is al de 2e keer dat ik een pand verhuur via de Online Bedrijfsmakelaar. Het werkt heel prettig en snel en je hebt ze achter de hand bij vragen. Ook de communicatie inzake de potentiële huurders verloopt goed tot aan de nazorg bij verhuur.

Verhuurder Leidsestraatweg 70

U DE BEZICHTIGING, WIJ REGELEN DE REST

Dé bedrijfsmakelaar van nu!

Waarom zou u uw bedrijfspand, kantoorpand of winkelpand verhuren of verkopen met de aanpak van de Online Bedrijfsmakelaar? Een paar dingen. U houdt altijd zelf de regie in handen, zodra wij geïnteresseerden hebben gevonden ontvangt u de contactgegevens direct in uw mailbox om zelf de bezichtigingen in te plannen.

U heeft de zekerheid van een heel team van professionals aan uw zijde. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren komt er iemand van ons persoonlijk bij u langs en staat ons hele team tijdens het verhuur- of verkoopproces altijd voor u klaar. Hoeveel begeleiding u precies wilt, dat bepaalt u zelf natuurlijk.

Door onze moderne aanpak bereiken wij gegarandeerd uw volledige doelgroep. Nadat wij de aanbiedingstekst en objectbrochure hebben opgesteld publiceren wij het pand namelijk op 14 aanbodsites inclusief Funda in Business, social media én koppelen wij uw pand in onze zoekersdatabase met duizenden zoekvragen.

Tenslotte bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw makelaarskosten. Wij werken namelijk niet met forse courtagebedragen en opstartkosten, maar met vaste tarieven van € 995,- excl. BTW voor het verhuurpakket of € 1.195,- excl. BTW voor het verkooppakket.

Benieuwd naar hoe alles precies in zijn werk gaat? Download direct ons gratis informatiepakket en ontdek hoe u uw bedrijfsvastgoed kunt verhuren of verkopen.

EEN BEWEZEN CONCEPT DOOR HEEL NEDERLAND

De grootste bedrijfsmakelaar op Funda in Business

Al meer dan 1.000 ondernemers kozen ervoor om met de Online Bedrijfsmakelaar hun bedrijfsruimte, kantoorruimte en winkelruimte te verhuren of verkopen én beoordelen onze prijs- kwaliteitverhouding met een 8,7.

[put_wpgm id=2]

BENIEUWD NAAR WAT ALLE MOGELIJKHEDEN ZIJN VOOR U?

Ontdek direct onze moderne aanpak

Download gratis het informatiepakket over hoe u met onze unieke en effective werkwijze uw bedrijfsvastgoed snel en effectief kunt verhuren of verkopen.

jochemdownload