mei 4, 2015 Jochem Kwinten

Vastgoedjournaal.nl : Online Bedrijfsmakelaar

Als vastgoedeigenaar zelf een bedrijfspand verhuren of verkopen, waarom niet? Wie heeft er immers de meeste kennis van het bedrijfspand en is er het meest gebaat bij het vinden van een geschikte huurder of koper? De vastgoedeigenaar zelf natuurlijk!

Veel vastgoedeigenaren onderschatten echter de toegevoegde waarde van een professionele bedrijfsmakelaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een goede vraagprijsbepaling, juridische afhandeling en uiteraard bereikt u via gratis aanbodsites niet de volledige doelgroep.

De Online Bedrijfsmakelaar is een nieuw concept op de zakelijke vastgoedmarkt waarbij de vastgoedeigenaar in staat is om zelf zijn bedrijfspand te verhuren of te verkopen met professionele begeleiding van een NVM- Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar hij echt behoefte aan heeft. Bij de Online Bedrijfsmakelaar doet dus iedereen waar hij goed in is; De vastgoedeigenaar zelf de bezichtiging, Wij de rest!

Daarnaast garanderen wij dat het proces aanzienlijk versnelt zal worden vanwege een prominente plaatsing op 14 van de grootste aanbodsites van Nederland waaronder Funda in Business, Bedrijfspand.com, iLocate en Ventu.

Door de actieve rol van de vastgoedeigenaar hanteren wij géén makelaarscourtage, maar een all in tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW.

Meer weten?

Neemt u dan eens een kijkje op onze website of neem direct contact op met onze bedrijfsmakelaars via ons telefoonummer.

Bron: Vastgoedjournaal.nl

Jochem Kwinten

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.