mei 29, 2018 Jochem Kwinten

Even voorstellen: Sanne Linsen

Na 4 maanden werkzaam te zijn bij Online Bedrijfsmakelaar is het tijd om mezelf even voor te stellen!

Mijn naam is Sanne Linsen, ben 21 jaar en woon in Nederweert. Naast mijn werk ben ik graag samen met mijn vriendinnen, ga ik graag shoppen en ga ik graag uiteten.

Gedurende mijn opleiding, Directiesecretaresse/Managementassistent, heb ik mij verder gespecialiseerd binnen het vakgebied Makelaardij.

Mijn werkzaamheden als Assistent Bedrijfsmakelaar bestaan vooral uit de schriftelijke en mondelinge communicatie zoals correspondentie per brief of mail en telefoneren. Verder ben ik verantwoordelijk voor het aanleveren van de brochures. Hier komt het maken van aanbiedingsteksten bij kijken en het bewerken van de gemaakte foto’s tijdens een afspraak. Zodra de beheerder van een object goedkeuring heeft gegeven, zorg ik dat het object wordt aangemeld op de 14 aanbodsites.

Zodra de opdrachtgevers bij ons in het systeem staan als relatie, zorg ik voor de verdere afhandeling van het relatiebeheer. Dit om de relaties zo goed mogelijk te helpen met het verkopen of verhuren van het object.

Ook ben ik de Content Marketeer van de Online Bedrijfsmakelaar. Mijn werkzaamheden voor deze functie bestaan uit het maken van een content planning, het schrijven, redigeren en posten van blogs en het beheren van Social Media-accounts.

Ik treed graag in contact met jullie! Hebben jullie suggesties voor een blog? Vragen of wil je iets weten? Reageer op onze Social Media accounts of neem gerust contact op met mij via: sanne@onlinebedrijfsmakelaar.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 085-0201028.

Ik hoop, zoals meerdere bij Online Bedrijfsmakelaar, op een mooie langdurige loopbaan. Graag tot aan de telefoon!

Het team van de Online Bedrijfsmakelaar

Jochem Kwinten

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.