juli 2, 2018 Jochem Kwinten

Even voorstellen: Roy Daris | OBM.nl

Even voorstellen: Roy Daris

Ik ben Roy Daris en sinds kort ben ik gestart als Sales- en accountmanager bij De Online Bedrijfsmakelaar. Ik ben 22 jaar en geboren en getogen in Bergeijk. In mijn vrije tijd sport ik graag bij de lokale voetbalclub , waar ik ook een team vol jonge talenten coach.

Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven aan de opleiding Commerciële economie. Tijdens mijn studie heb ik me gespecialiseerd in sales en accountmanagement. Mijn passie ligt dan ook bij het helpen en tevreden houden van relaties en nieuwe klanten.

Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan bij de Online Bedrijfsmakelaar. In mijn functie zal ik zorgen voor nieuwe sales zodat ons aanbod in de komende jaren kan blijven groeien. Hierin ben ik dan ook eerste aanspreekpunt voor nieuwe klanten. Ik denk graag mee op welke unieke wijze we uw pand in de markt kunnen zetten om zo veel mogelijk leads te genereren.

Daarbij behoudt ik nauw contact met vaste relaties in de rol van accountmanager. Mocht u met vraagstukken zitten los ik dit graag persoonlijk op.

Mocht u meer over mij willen weten of bent u benieuwd wat de Online Bedrijfsmakelaar doet? Ik kom graag met u in contact om het toe te lichten. U kunt mij bereiken via Roy@onlinebedrijfsmakelaar.nl of 085-0201028.

Het team van de Online Bedrijfsmakelaar

Over de auteur: Jochem Kwinten

Toen Jochem Kwinten stage liep had hij een plan; “De  bedrijfsmakelaardij compleet veranderen”.  Hij had nooit gedacht dat de Online Bedrijfsmakelaar binnen 3 jaar de grootste op Funda in Business zou zijn.

Jochem Kwinten

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.