Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Schakel dan een gratis zoekopdracht in van de Online Bedrijfsmakelaar.

juli 26, 2018 Jochem Kwinten

Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Schakel dan een gratis zoekopdracht in van de Online Bedrijfsmakelaar.

Bent u op zoek naar een bedrijfspand? Schakel dan een gratis zoekopdracht in van de Online Bedrijfsmakelaar. Er is niks zo vervelends om een onderneming te starten of te verhuizen en u vindt niet de juiste locatie. Laat uw toekomstige locatie vinden door de Zoekopdracht van de Online Bedrijfsmakelaar.

Welke gegevens hebben wij hiervoor nodig?

Het is altijd fijn om te weten wat u precies zoekt. Zoekt u een bedrijfs-, kantoor- of winkelpand? Voor het activeren voor een gratis zoekopdracht kunt u op de volgende link klikken voor al uw gegevens in te vullen. https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/aanbod/gratis-zoekvraag/

Hoe nu verder?

Zodra wij uw zoekopdracht hebben ontvangen in onze mailbox, gaan wij hier direct mee aan de slag. We bekijken of de zoekopdracht volledig is ingevuld en gaan deze activeren. Wanneer er nog gegevens ontbreken neemt de Online Bedrijfsmakelaar contact op met meneer of mevrouw. Zo kunnen we de zoekopdracht zo volledig mogelijk laten verlopen.

Nu is het afwachten. Uw zoekopdracht is ingeschakeld, zodra wij iets in ons aanbod krijgen wat aansluit aan uw zoekopdracht. Krijgt u dit direct binnen in uw mailbox.

U heeft uw eerste zoekopdracht ontvangen in uw mailbox.

Het is altijd afwachten wat u precies gaat ontvangen, naar aanleiding van uw zoekopdracht. Het eerste wat u doet is het object goed bekijken. Is dit wat ik zoek? Kan ik hier mijn onderneming vestigen?

Zodra u geïnteresseerd bent in het ontvangen object, kunt u direct contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Wij brengen u dan in contact met de beheerder van het object. Daar kunt u vervolgens meer informatie inwinnen en eventueel een bezichtiging inplannen. Verder gaan de onderhandelingen ook met de beheerder, hier krijgt hij ondersteuning in door ons.

Kunt u uw zoekopdracht wijzigen?

Tuurlijk is het mogelijk om uw zoekopdracht tijdens uw zoektocht aan te passen. Wilt u bijvoorbeeld toch kopen in plaats van huren ? Geef duidelijk aan wat u precies gewijzigd wilt hebben, dan kunnen wij u zoekopdracht direct aanpassen.

Bent u geïnteresseerd in het activeren van uw gratis eigen samengestelde zoekopdracht? Klik dan op deze link: https://www.onlinebedrijfsmakelaar.nl/aanbod/gratis-zoekvraag/

Wij wensen u succes met het vinden van uw perfecte locatie voor u en uw onderneming !

Alle artikelen uit de huurovereenkomst uitgelegd in een gratis handboek!

Alle artikelen uit de huurovereenkomst duidelijk uitgelegd met voorbeelden. Download hier direct het gratis handboek en sta nooit met uw mond vol tanden tijdens onderhandelingen!


 

Over de Online Bedrijfsmakelaar

Op zoek naar een NVM – Bedrijfsmakelaar die het net even iets anders aanpakt en zonder torenhoge courtages werkt? Dan is de Online Bedrijfsmakelaar de beste partij voor u.

Wij vinden namelijk dat de traditionele werkwijze van bedrijfsmakelaars en hun verdienmodel met courtages nodig aan verandering toe is. Daarom hebben wij aantal jaar geleden een modern alternatief op de traditionele bedrijfsmakelaardij geïntroduceerd op de zakelijke vastgoedmarkt. Met deze unieke werkwijze zijn wij in 5 jaar tijd de grootste NVM – Bedrijfsmakelaar op Funda in Business geworden.

U verzorgt zelf de bezichtigingen, wij doen de rest voor u.
Persoonlijke begeleiding door een NVM – Bedrijfsmakelaar.
Plaatsing op alle grote aanbodsites, inclusief Funda in Business.
Huurovereenkomst, koopintentieverklaringen en opleveringsrapporten.
Éénmalige tarieven vanaf € 645,- excl. BTW.

Jochem Kwinten

Na zijn inschrijvingen bij de NVM, NRVT en Vastgoedcert heeft Jochem zich gespecialiseerd in de Marketingwereld waardoor hij precies weet wat uw bedrijfspand nodig heeft.