bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfspand verhuren of verkopen?

Beleggingspand verkopen Spijkenisse

Vind nu snel en slim de nieuwe koper voor uw te verkopen beleggingspand in Spijkenisse. Bereik ruim 95% van uw doelgroep met onze professionele presentatie op de grootste aanbodsites in Nederland. Met een werkwijze waarbij u als ondernemer een actieve rol vervult. Hierdoor bieden wij u het eenmalige tarief van € 1.195,- exclusief BTW. U bespaart dus op de makelaarskosten. Dit tarief, enig in zijn soort, krijgt u bij Online Bedrijfsmakelaar. Uw beleggingspand verkopen samen met de beste NVM-bedrijfsmakelaar. Krachtens een groeiend klantenbestand en onze aansluitingen bij VastgoedCert en NVM Business.

100% verkoopsucces

Wij staan u bij in woord en daad. Uw beleggingspand verkopen wij samen middels onder andere een unieke objectpresentatie met onze geraffineerde tools. Concurrenten laat u ver achter zich. In geval van verkoop stellen wij de koopintentieovereenkomst op en helpen u met het invullen. Professionele begeleiding continu van start tot finish. Maar waarom een actieve rol? Omdat u:

  • bespaart;
  • de nieuwe koper gelijk ontmoet;
  • het pand als geen ander kent;
  • uw financiële status het best kent;
  • het meest gebaat bent.

Een ieder doet waar hij of zij goed in is. De bezichtiging uw deel, de rest voor ons. Zonder twijfel samen met Online Bedrijfsmakelaar uw beleggingspand verkopen in Spijkenisse. Naast ons advies wanneer deze noodzakelijk is, krijgt u alle benodigde makelaarskosten ter uw beschikking voor het te verkopen beleggingspand. Vooral bij verkoop beslaat het advies een goede verkoopstrategie, het samenstellen van een kenmerkende objectpresentatie en ook nog de juiste afwikkeling van alle afspraken opgenomen in een contract. Niet te vergeten de onontbeerlijke deskundigheid en juridische kennis van onze bedrijfsmakelaars.

Vlot verloop

Behalve gegarandeerd uw beleggingspand verkopen, hoort een vlug resultaat erbij. Hoe? Naast de reguliere stappen heeft u keuze uit een 5-tal supplementaire stappen. Hierbij gaat het om een breder beeld te geven aan uw doelgroep van het te verkopen beleggingspand. De 5 stappen bestaan uit een professionele fotopresentatie, 3D visualisatie, interactieve plattegronden, Google Adwords Campagne en Social Media Campagne. Regulier maken wij uw te verkopen beleggingspand zo goed mogelijk vindbaar online. Verwezenlijkt met een professionele presentatie op de beste en grootste vastgoed aanbodsites van Nederland nl. Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. Ruim 95% bereikbaar voor uw doelgroep.
Meer weten? Download onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.