Bedrijfswoning verkopen Den Bosch

Verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed en zeker een bedrijfswoning in Den Bosch vergt nogal wat werk. En dan moet u nog uitkijken voor het nodeloos uitgeven van kosten aan een bedrijfsmakelaar. Een goedkoper alternatief is zonder bedrijfsmakelaar te werk gaan. Is het werkelijk goedkoper? Gaat u voor een plaatsing op de gratis aanbodsites, dan krijgt u niet de reacties binnen die u graag wilt voor uw te verkopen bedrijfswoning in Den Bosch. En dat zorgt op zijn beurt voor vertraging. Vertraging betekent dat uw bedrijfswoning langer leeg staat. Nu samen uw bedrijfswoning verkopen met de beste vastgoed adviseurs in Nederland. Samen met de snelste op de markt, Online Bedrijfsmakelaar, professionele NVM-bedrijfsmakelaar.

Verkoopzekerheid

Vanwaar wij met onze zekerheid komen? Puur bewezen uit de cijfers gepresenteerd aan ons door ons groeiend klantenbestand op Funda in Business. Daar blijft het niet bij want wij zijn aangesloten bij onder meer VastgoedCert en NVM Business. Op maat gesneden kwaliteit. Het snelle resultaat? Halen wij door:

  • 95% van de doelgroep te bereiken;
  • buitengewone presentaties;
  • unieke Social Media Tools;
  • zeer goed online vindbaar maken.

Met dit lijstje houden wij u slechts een klein deel van een traject voor, om uw bedrijfswoning snel verkocht te hebben. Vlug verkocht tegen een éénmalige betaling van € 1.195,- exclusief BTW. U ziet het, geen overbodigheid in de kosten zoals bij de traditionele bedrijfsmakelaars het geval is. Daarbij mag u rekenen op een courtage percentage van 1.75% welke in rekening wordt gebracht. Via ons plan bereikt u meer dan 95% van de gewenste gasten. Middels een onderscheidende promotie van uw bedrijfswoning op de beste Nederlandse aanbodsites zoals Funda in business, Bedrijfspand.com en iLocate.

Bij de pinken

U bent eigenaar van de bedrijfswoning en kent deze als geen ander. Hoe is het met uw financiële status? U alleen bent daarvan op de hoogte. De voordelen voor het treffen van de geschikte koper zijn ook allemaal voor u. Met deze stellingen mikken we op uw actieve rol. Zodoende zijn wij in staat om u ons mooi tarief aan te bieden. De bezichtigingen en onderhandelingen zijn onder meer uw taken. De rest laat u ons over. U doet wat u het best doet. Wij doen waar wij goed in zijn. Zoals u bijstaan bij de bezichtigingen en onderhandelingen. Bij de onderhandelingen zijn expertise en juridische kennis ongetwijfeld belangrijk. Professionele assistentie vanaf de start van het proces tot aan de eindstreep. Kort samengevat bent u aan het stuur van uw bedrijfswoning verkopen en wij helpen u met, indien noodzakelijk, bijsturen.

Weldra verkocht

Een ieder wil liever gisteren dan vandaag beschikken over de gelden, waarop men zich verheugd. Met ons concept spelen wij helemaal hierop in. Uw bedrijfswoning verkopen in Den Bosch met de vereiste snelheid gebruikmakend van onze uitzonderlijke creativiteit. Wij zetten een objectpresentatie op voor uw pand welke meteen in ’t oog van de gezochte klanten springt. Tenslotte is het zaak dat wij deze klanten ook bereiken en dat gebeurd door deze objectpresentatie te plaatsen op de top aanbodsites van Nederland zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. Verkoopproces gauw klaar, via Online Bedrijfsmakelaar!

Meer weten? Download dan onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.