Bedrijfswoning verhuren Rijswijk

Verhuur van een pand, en zeker van een bedrijfswoning, is een hele klus. Moet u ook nog eens oppassen voor nutteloze makelaarskosten. Zonder bedrijfsmakelaar aan de slag is wat dat betreft goedkoper. Alhoewel, wat is goedkoop? Via de gratis aanbodsites voor vastgoed bereikt u zeker niet die groep mensen die u wilt trekken voor een te verhuren bedrijfswoning in Rijswijk. Oponthoud! Want gauw uw bedrijfswoning verhuren gebeurd op deze manier niet. Indien wel, dan zijn er enkele juridische aspecten die u over het hoofd gezien had. Een bedrijfswoning verhuren en dat samen met de meest betrouwbare en professionele bedrijfsmakelaar naast u? Verhuur nu samen met Online Bedrijfsmakelaar, NVM-bedrijfsmakelaar bij uitstek.

Bedrijfszekerheid

Waarom zijn wij zo zeker van onze zaak? De cijfers liegen er niet om. Een ruim bestand aan klanten is u reeds voor geweest. Opmerkelijk zijn onze aansluitingen bij onder meer VastgoedCert en NVM Business. Kwaliteit op maat gegarandeerd dus. En ook nog snel resultaat door:

  • 95% van de doelgroep te bereiken;
  • Buitengewone presentaties;
  • Social Media Tools;
  • Zeer goed online vindbaar maken van uw bedrijfswoning.

Vanzelfsprekend bevat dit lijstje niet al hetgeen wij bieden voor het snel verhuren van uw pand in Rijswijk. Geen nodeloze makelaarskosten erbij. Aanzienlijk minder kosten dan dat van de traditionele bedrijfsmakelaar. Geen courtagekosten die bij een te verhuren bedrijfswoning al gemiddeld 15% van de jaarhuur bedragen. Met ons bereikt u ruim 95% van uw doelgroep. Dat vindt plaats via top Nederlandse aanbodsites zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate. Voor een éénmalige bedrag van € 995,- exclusief de BTW.

Slim met uw bedrijfswoning

De te verhuren bedrijfswoning in Rijswijk kent u op uw duimpje. U alleen weet hoe uw financiële status eruit ziet. En u alleen heeft voordeel aan het localiseren van de beste huurder. Geen enkel ander persoon. Zo heeft u een actieve rol te vervullen. Vandaar ons zeer aantrekkelijk tarief welke al een besparing is voor u. Uw bedrijfswoning verhuren doet u zelf door onder andere de bezichtiging. De rest laat u ons over. Op die manier doet u wat u het best doet, evenals wij als uw NVM-bedrijfsmakelaar. Nog meer voordeel want in het geval van verhuur, ontmoet u de huurders meteen. U weet dan gelijk met wie u te maken hebt. En vooral bij een te verhuren bedrijfswoning zijn expertise en juridische kennis essentieel. Onze professionals staan u hiermee onlosmakelijk bij. En ook bij een te verkopen bedrijfswoning heeft u de teugels in handen en staan wij u bij met datgene waar u echt behoefte aan heeft.

Versterking bij de verhuur van uw bedrijfswoning in Rijswijk

Online Bedrijfsmakelaar biedt nog meer. We beschikken over een aantal extraatjes om de kans op verhuursucces te intensiveren. Dit middels toegevoegde promotie activiteiten. Deze behelzen onder andere een professionele fotopresentatie, 3D-visualisatie van de woning, interactieve plattegronden, Google adwords campagne en Social Media Campagne voor uw te verhuren bedrijfswoning. Download nu de gratis brochure of kom even langs voor een gesprek.