Bedrijfsruimte verkopen Oss

Wat te doen met die leegstaande bedrijfsruimte in Oss? Er moet snel iets mee gebeuren. Namelijk een nieuwe geschikte huurder of koper vinden, want de kosten lopen op.
Uw bedrijfsruimte te koop aanbieden op de gratis aanbiedingswebsites is een optie, echter zijn de nadelen hiervan toch aanzienlijk. Het voordeel hiervan is geen makelaarskosten, immers u doet het zelf. Maar uw aanbod op de gratis websites voor de te verkopen bedrijfsruimte bereikt bij lange na niet de gewenste potentiële klanten. Onderschat echter niet alle andere zaken waarvoor u best wel wat advies nodig heeft. Duurt het allemaal te lang om uw pand te verkopen? Tijd voor de Online Bedrijfsmakelaar.

Snel uw bedrijfsruimte verkopen

Online Bedrijfsmakelaar is een NVM-bedrijfsmakelaar. Kiest u voor ons dan kiest u voor kennis en kunde, kwaliteit, maar bovenal betrouwbaarheid. Om te garanderen dat het proces voor u dusdanig versneld wordt maken wij gebruik van:

  • Plaatsing op de grootste aanbodsites;
  • Onderscheidende objectpresentaties;
  • Social Media Tools.

Op die manier wordt het proces versneld. Vooral bij verkoop van bedrijfsruimte te Oss is het niet raadzaam dit eigenhandig uit te voeren. Een traditionele makelaar is niet de oplossing want de kosten hiervan zijn aanzienlijk.
Wat dacht u van een situatie waarbij u toch zelf betrokken bent bij het proces van verkoop professioneel begeleid wordt door een NVM-bedrijfsmakelaar? En voor een voordelig, vast en éénmalig tarief van € 1.195,- exclusief de BTW. Online Bedrijfsmakelaar voor de beste combinatie.

Samen sterk

De Online Bedrijfsmakelaar beschikt over een goed uitgewerkt plan voor verkoop bedrijfsruimte. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de verkoop van een bedrijfspand samen met de eigenaar van het bedrijfspand moeten doen. Voor de onderhandelingen en het bezichtigen is er geen sterker aangewezen persoon dan de eigenaar. Vanzelfsprekend, want niemand anders kent de te verkopen bedrijfsruimte zo goed als de eigenaar zelf.
Door uw actieve rol bespaart u snel duizenden euro’s. Een bedrijfsruimte verkopen in Oss doet u niet zomaar. Er zijn aspecten aan gekoppeld waarvoor u zeker advies nodig heeft. En dat is nou precies de rol die Online Bedrijfsmakelaar gaat spelen voor u. En omdat u zelf een groot deel van het werk voor uw rekening neemt, kunnen wij een eenmalig vast tarief van € 1.195,- exclusief de BTW hanteren. Dit bedrag ligt veel lager dan het tarief van de traditionele bedrijfsmakelaars.

Bereik gegarandeerd 95% van uw doelgroep online!

Een heel belangrijke factor bij het verkopen van uw bedrijfsruimte is het zo optimaal mogelijk adverteren van uw bedrijfspand. En dat doen wij door uw bedrijfspand aan te bieden op de beste en grootste aanbodwebsites van Nederland. Op die manier bereikt u zeker 95% van de doelgroep welke u wilt bereiken. En omdat uw bedrijfspand optimaal gepresenteerd wordt, bereikt u veel eerder resultaat. Snel uw bedrijfspand verkopen in Oss doet u met Online Bedrijfsmakelaar. Naast de professionele begeleiding bent u zelf heel nauw betrokken bij het proces. Daarmee heeft u zeker extra voordeel bij ons. Voor verdere informatie is de gratis informatie brochure op onze website te downloaden.