Bedrijfsruimte verkopen Noord-Holland

U bent eigenaar van een bedrijfsruimte in de regio Noord-Holland en u wilt deze graag verkopen. Om dit te realiseren zoekt u naar een NVM- bedrijfsmakelaar in de provincie Noord-Holland, en dat zónder overbodige kosten. De Online Bedrijfsmakelaar kan u hiermee uitstekend van dienst zijn. Met onze werkwijze bent u zelf actief betrokken bij de verkoop van uw bedrijfsruimte of vastgoed. Dit onder de begeleiding van een NVM-bedrijfsmakelaar, in welke de Online Bedrijfsmakelaar voorziet.

Als vastgoedeigenaar is dit een unieke mogelijkheid om te besparen op uw makelaarskosten en kunt u rekenen op de beste en meest betrouwbare begeleiding. Online Bedrijfsmakelaar; snel, betrouwbaar én tegen de beste prijs!

Uw vastgoed Online onder de aandacht brengen

Bij de Online Bedrijfsmakelaar krijgt u de beschikking over alle makelaartools die u nodig heeft om zelf uw pand te verkopen in de regio Noord-Brabant. Hiervoor staat u echter niet alleen; onze professionele bedrijfsmakelaars ondersteunen u gedurende het gehele verkoopproces, met juridisch advies, verkooptips, online promotiemogelijkheden of een NVM gekeurde taxatie die uitgevoerd kan worden.

Om het verkoopproces aanzienlijk te versnellen wordt uw bedrijfsruimte bovendien optimaal gepresenteerd op de grootste aanbodsites op de Nederlandse markt, namelijk:

 • Funda in Business;
 • iLocate;
 • Bedrijfspand.com.
 • RealNext;

Uiteraard kunnen wij u verder adviseren en helpen, bijvoorbeeld voor extra promotie in de regio Noord-Brabant. De regie van het proces ligt echter volledig in uw eigen handen, vanwege de bezichtiging en onderhandeling van uw eigen bedrijfspand.

Voordelig verkopen voor een vast bedrag

De voordelen zijn legio indien u als vastgoedeigenaar kiest voor Online Bedrijfsmakelaar. Doordat u zelf de bezichtiging en onderhandeling uitvoert, bespaart u duizenden euro’s op de normaal gerekende courtage en makelaarskosten.

U bent zelf heel nauw betrokken bent bij het verkoopproces, u maakt dus zelf kennis met de potentiële huurder(s). Uiteindelijk bepaalt u helemaal zelf wie de juiste kandidaat is. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat zij de juiste informatie krijgen over uw pand. Immers, niemand kent bedrijfsruimte zo goed als u, als eigenaar van de bedrijfsruimte. Het voordeel is dat u geen percentage betaalt over het verkoopbedrag. Bij Online Bedrijfsmakelaar betaalt u slechts een eenmalig bedrag van € 995,- exclusief BTW. Een vast en laag tarief. Geen courtagekosten in tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars die rekenen met een gemiddelde makelaarcourtage.
Tenslotte kunt u 100% zeker van uw zaak, want uw potentiële huurder of koper krijgt te horen wat u wilt dat zij moeten horen over uw pand. Met gebundelde krachten verkopen wij uw pand binnen zeer korte termijn.

Gratis informatiepakket

Uw bedrijfspand aanbieden in Noord-Holland

Uw Bedrijfsruimte in Noord-Holland verkopen? Een nadeel omzetten in een voordeel door verkoop van uw pand in eigen hand houden? De organisatie voor wat betreft onderhandelingen en bezichtigingen hiervan zelf ter hand nemen en tegelijkertijd professioneel begeleid wordt door een NVM- Bedrijfsmakelaar? Het antwoord op al deze vragen ligt klaar bij de Online Bedrijfsmakelaar regio Noord-Holland! U kunt uw bedrijfsruimte of vastgoed eenvoudig aanbieden voor o.a. de volgende steden in Noord-Holland:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Zaandam
 • Hoofddorp
 • Hilversum
 • Amstelveen
 • En nog vele andere plaatsen!

Snel resultaat voor uw verkoop

Voor u is het essentieel dat uw pand vlot verkocht wordt. En elke bedrijfsmakelaar van ons snapt dat.

bedrijfsmakelaar noord holland

Iedere dag dat uw pand leeg staat kost geld. Vandaar dat onze bedrijfsmakelaars er alles aan gelegen zijn om uw pand zo volledig zichtbaar mogelijk te maken in woord en beeld. Wij beschikken over unieke, opvallende en stijlvolle middelen zodat uw pand een unieke presentatie geniet. Met de Online Bedrijfsmakelaar aan uw zijde, is het zeker dat uw pand goed in de markt wordt gezet.

Nog meer, uw pand wordt via ons optimaal online gepresenteerd op de grootste en beste aanbodsites van Nederland, zoals Funda bedrijfspanden. Dat wil zeggen dat u zeker 95% van de doelgroep bereikt welke u wilt bereiken voor het of verkopen van uw pand. Dat vertaalt zich vanzelfsprekend in het sneller verkopen van uw kantoorpand, bedrijfspand of winkelpand.

Professionele begeleiding & directe aanpak

Van onze NVM bedrijfsmakelaars krijgt u zonder twijfel de benodigde professionele begeleiding om uw pand zo snel als mogelijk te verkopen. Samen met een van onze NVM-bedrijfsmakelaars gaat u aan de slag om uw pand verkoopklaar te maken. U bent hierbij dus verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Net voordat uw pand te koop aangeboden zal worden, komt onze bedrijfsmakelaar bij u langs voor een objectopname. U wordt volledig geïnformeerd en geadviseerd over het traject welke gevolgd zal worden. De benodigde expertise en juridische kennis is precies de rol die onze bedrijfsmakelaar vervult in het geheel. Hiermee is de perfecte begeleiding voor de verkoop gegarandeerd. Meer informatie? Bekijk onze succesvolle aanpak!

Vraag een Gratis Informatiepakket aan