[rev_slider alias="bedrijfsruimte-header"]

Bedrijfsruimte verhuren zonder bedrijfsmakelaar

Uw bedrijfsruimte verhuren zonder bedrijfsmakelaar kan u veel geld schelen, maar onderschat de toegevoegde waarde van een bedrijfsmakelaar niet. Voor u is het van belang dat er zo snel mogelijk een geschikte huurder wordt gevonden voor uw bedrijfsruimte. De hulp van een bedrijfsmakelaar kan hierbij het verschil maken.

Waarom uw bedrijfsruimte verhuren zonder bedrijfsmakelaar?

Geld besparen 

De belangrijkste reden om uw bedrijfsruimte te verhuren zonder bedrijfsmakelaar is om geld besparen. U wilt geen onnodig hoge makelaarskosten betalen wanneer u gaat verhuren.

Flexibeler dan een bedrijfsmakelaar

Als verhuren bent u veel flexibeler dan een bedrijfsmakelaar. U kunt bij interesse direct contact opnemen met de geïnteresseerde en een bezichtiging inplannen. U verzorgt de bezichtigingen wanneer het u en de geïnteresseerde uitkomt. Ook als dat ’s avonds of in het weekend is.

Kennis van uw bedrijfspand

Wie kent uw bedrijfsruimte en buurt immers beter dan uzelf? Ook nieuwe huurders waarderen het als de eigenaar zelf de bezichtiging begeleidt. U kunt veel meer vertellen over het pand, de ligging, bereikbaarheid en de mogelijkheden dan een bedrijfsmakelaar.

Risico’s van uw bedrijfsruimte verhuren zonder bedrijfsmakelaar

U heeft tijd en zin om veel zelf te doen bij het verhuren van uw bedrijfsruimte en u wilt graag geld besparen, dus denkt u eraan om uw bedrijfsruimte te verhuren zonder bedrijfsmakelaar. Maar is dat verstandig? Naast bovengenoemde voordelen heeft het verhuren zonder bedrijfsmakelaar namelijk ook risico’s.

Geen prominente plaatsing op Funda in Business 

99% van de ondernemers in Nederland zoekt op Funda in Business naar een bedrijfsruimte. Funda in Business is namelijk de grootste aanbodsite van Nederland en trekt maandelijks zo’n 500.000 bezoekers. Alleen een NVM Bedrijfsmakelaar kan uw bedrijfsruimte op Funda in Business plaatsen waardoor u de juiste doelgroep bereikt. U kunt uw bedrijfsruimte uiteraard ook plaatsen op een aantal gratis aanbiedingswebsite, maar dan loopt u het risico dat slechts een klein gedeelte van uw doelgroep bereikt.

Geen juridische zekerheid

Als u uw bedrijfsruimte zonder bedrijfsmakelaar wilt verhuren, heeft u geen juridische zekerheid. Met name bij het verhuren is het van belang dat u bij het aangaan van de huurovereenkomst mogelijke juridische geschillen heeft afgedekt. Zo voorkomt u dat u in een juridisch gevecht beland en uiteindelijk duizenden euro’s proceskosten verschuldigd bent.  

Verhuurstrategie

Voor het verhuren van uw bedrijfsruimte is een goede verhuurstrategie van cruciaal belang. Hoe gaat u uw bedrijfsruimte onder de aandacht brengen van uw doelgroep, hoe maakt u een onderscheidende objectpresentatie, wat is een geschikte vraagprijs en kiest u voor een waarborgsom of bankgarantie?

Verhuren met hulp van een bedrijfsmakelaar

Als u bovengenoemde voordelen van zelf uw bedrijfsruimte verhuren aantrekkelijk vindt, maar wel graag de risico’s wilt vermijden, kunt u bij het verhuren ook voor de gulden middenweg kiezen.

Bij de Online Bedrijfsmakelaar verhuurt u namelijk zelf uw bedrijfsruimte, met de ondersteuning van een NVM Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft. Zo doet dus iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging, Wij de rest!

Doordat u zelf zeer actief betrokken bent in het verhuurproces kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden voor een all in tarief van € 645,- excl. BTW inclusief opstartkosten.

Meer weten en uw besparing berekenen?

In onze gratis informatiebrochure vindt u wat de vele mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u en kunt u uw eigen besparing berekenen!

bedrijfsruimte-verhuren-zonder-bedrijfsmakelaar