bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfsruimte verhuren?

Bedrijfsruimte verhuren Purmerend

Wat te doen als uw bedrijfsruimte leegstaat? U kunt met uw aanbod aankloppen bij de gratis aanbodsites, maar er zijn een hoop nadelen waar u rekening mee dient te houden. Het enig voordeel is dat het kosteloos is. Wie bereikt u dan met uw aanbod voor de te verhuren bedrijfsruimte? Sowieso niet de gewenste potentiële klanten. En dan nog te bedenken dat er tal van zaken zijn waarbij u zeker advies nodig heeft. Verliest u veel tijd om uw bedrijfsruimte te verhuren in Purmerend? Tijd voor de Online Bedrijfsmakelaar.

Vlug verhuurt!

Bij de Online Bedrijfsmakelaar bent u verzekerd van kennis en kunde, kwaliteit, maar bovenal betrouwbaarheid. We noemen enkele voorbeelden waaruit blijkt dat u zekerheid heeft:

  • Promotie op de grootste Nederlandse aanbodsites;
  • eersteklas objectpresentaties ;
  • bijzondere Social Media Tools.

Dat doen wij onder andere om het proces te bespoedigen. Verhuur bedrijfsruimte Purmerend? Vooral dan is het niet slim alleen aan het werk te gaan. De traditionele bedrijfsmakelaar? Er staat u een onsmakelijk verlies te wachten van duizenden euro’s. Voor u is de ideale omstandigheid eentje waarbij u zelf betrokken bent bij het verhuurproces en daarbij geniet u alle professionele begeleiding van een NVM-bedrijfsmakelaar. Wat het u gaat kosten? Wij bieden muurvast en éénmalig een bedrag van € 995,- exclusief BTW. Verhuur bedrijfsruimte met de Online bedrijfsmakelaar.

Sterke samenwerking

Het meest geschikte plan voor verhuur bedrijfsruimte in Purmerend ligt klaar bij Online Bedrijfsmakelaar. Hoe zit dat zo? Voor ons werkt zonder twijfel de samenwerking tussen ons en de eigenaar van het pand. Er is gewoon niemand sterker dan u ten behoeve van de onderhandelingen en het bezichtigen. Het kan niet anders, want u bent diegene met alle kennis over de te verhuren bedrijfsruimte. Er zit natuurlijk meer achter want het is voor u een besparing. Zomaar een dagje opstaan en uw bedrijfsruimte verhuren? Dat gaat niet want er zijn onlosmakelijke onderdelen binnen het geheel waarvoor u zeker advies moet hebben. De rol weggelegd daarvoor, past precies bij Online Bedrijfsmakelaar. Maar hoe bespaart u dan? Omdat u samen met ons werkt aan uw bedrijfsruimte verhuren, is ons tarief een vast tarief. Ook nog de laagste. Belangrijk is, u betaalt slechts één keer, € 995,- zonder BTW bijgerekend. Een veel lager liggend bedrag dan wat u aan de traditionele bedrijfsmakelaars verschuldigd zou zijn.

Op-en-top bereikbaar

Met betrekking tot verhuur van uw bedrijfsruimte in Purmerend is zeker belangrijk om voor het maximale te gaan betreft de promotie van uw pand. Wij brengen dit tot stand door uw pand op de voornaamste en grootste aanbodsite, zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com en iLocate, van Nederland te plaatsen. Zonder twijfel bereikt u middels deze werkwijze meer dan 95% van uw mensen. Een goed geoptimaliseerde promotie, zorgt logisch voor snelle resultaten. Met Online Bedrijfsmakelaar naast u beschikt u gauw over uw gewenste financiën. Behalve onze professionele begeleiding heeft u zelf een nauwe betrokkenheid. Maximaal voordeel weggelegd dus voor u.
Meer informatie? Download onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.