bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfsruimte verhuren?

Bedrijfsruimte verhuren in Den Haag

Uw bedrijfsruimte in Den Haag staat leeg en dat kost u maandelijks geld. Het is dus van belang dat er zo snel mogelijk een nieuwe huurder gevonden wordt voor uw bedrijfsruimte. In dat geval kunt u ervoor kiezen om een traditionele bedrijfsmakelaar in te schakelen om uw bedrijfsruimte in Den Haag te verhuren vanwege zijn professionele advies en een plaatsing op Funda in Business. In dat geval bent u echter wel duizenden euro’s courtage aan de bedrijfsmakelaar verschuldigd waar u eigenlijk niet op zit te wachten.

U kunt natuurlijk ook zelf uw bedrijfsruimte in Den Haag verhuren via gratis aanbiedingswebsites zoals bijvoorbeeld Marktplaats. Zo bespaart u aanzienlijk op de makelaarskosten. Het nadeel van uw bedrijfsruimte zelf verhuren is dat u op gratis aanbiedingswebsites maar een klein gedeelte van uw doelgroep bereikt en daarnaast advies mist op aspecten waar u behoefte aan heeft. Op deze moeilijke keuze biedt de Online Bedrijfsmakelaar uitkomst!

Bedrijfsruimte verhuren in Den Haag met de Online Bedrijfsmakelaar

Bij de Online Bedrijfsmakelaar kunt u namelijk zelf uw bedrijfsruimte verhuren in Den Haag, terwijl u wordt ondersteund door een professionele NVM- Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft. Bij de Online Bedrijfsmakelaar doet iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging, Wij de rest!

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars adviseren u op alle aspecten gedurende het verhuurproces van uw bedrijfsruimte. Daarnaast garanderen wij dat het verhuurproces aanzienlijk versnelt zal worden vanwege onze onderscheidende objectpresentaties, Social Media Tools en bereikt u de juiste doelgroep door de Funda in Business plaatsing, dat met 580.000 maandelijkse bezoekers de grootste zakelijke aanbodsite van Nederland is.

Bespaar op uw makelaarskosten met de Online Bedrijfsmakelaar

Door uw actieve rol bij het verhuurproces bespaart u ook nog eens aanzienlijk op uw makelaarskosten. Omdat u een groot deel van het verhuurproces zelf verzorgt, kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden voor een all in tarief van slechts € 995,- excl. BTW.

Meer weten? Download dan de gratis informatiebrochure van de Online Bedrijfsmakelaar en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.