bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfsruimte verhuren?

Bedrijfspand verkopen Zeist

Een bedrijfspand verkopen in Zeist doet u niet zomaar. Voor u is het natuurlijk belangrijk dat u het maximale uit de verkoop haalt. Uw bedrijfspand verkopen doet u daarom samen met de beste bedrijfsmakelaar op de markt: de Online Bedrijfsmakelaar. Door de aansluiting bij de NVM garanderen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid waar u behoefte aan heeft. Daarnaast bespaart u bij de Online Bedrijfsmakelaar ook nog eens duizenden euro’s op uw bedrijfsmakelaarskosten.

Samen verkopen wij uw bedrijfspand

Uw bedrijfspand verkopen? Voor u als ondernemer zijn de voordelen legio wanneer u met ons in zee gaat. Bij de Online Bedrijfsmakelaar bent u onder andere verzekerd van een:

  • Professionele begeleiding;
  • Maximale vindbaarheid.
  • Actieve rol;
  • Éénmalig tarief €1195,- excl. BTW;

Dit is slechts een greep uit ons dienstenpakket. Naast het feit dat wij een NVM-bedrijfsmakelaar zijn, is onze werkwijze volledig gericht op de samenwerking tussen u als ondernemer en ons als bedrijfsmakelaar. Bij ons heeft u een actieve rol in het proces van de verkoop van uw bedrijfspand in Zeist. Dit stelt ons in staat om u een aantrekkelijker bedrag aan te bieden en wel een éénmalige van € 1195,- exclusief BTW.

Hoe eerder, hoe beter!

Uw bedrijfspand verkopen, wilt u zo snel als mogelijk gedaan krijgen. Natuurlijk, want hoe langer er niets gebeurd, hoe meer het u kost. Daarnaast wilt u ook zo snel mogelijk over uw geplande financiën beschikken. Dit kunt u natuurlijk zelf ondernemen zonder bedrijfsmakelaar aan uw zijde. Echter riskeert u hierdoor niet alle klanten te bereiken welke u wilt bereiken. Onderschat echter ook niet de expertise en juridische kennis die nodig is bij de verkoop van uw bedrijfspand. Dit krijgt u met de Online Bedrijfsmakelaar aan uw zij en bereikt u zeker 95% van de doelgroep door een professionele objectpresentatie op de grootste aanbodsites van Nederland. We praten dan over Funda in Business, ilocate, Bedrijfspand.com. Wat de verkoop aanzienlijk zal versnellen.

Eénmalig tarief

Gaat u voor de traditionele bedrijfsmakelaar? In de meeste gevallen betaald u duizenden euro’s vanwege de hoge kosten. Verkoop bedrijfspand in Zeist tegen een gunstig tarief? Dat kan! Bij ons geniet u als vastgoedeigenaar een actieve rol in het proces van verkoop of verhuur. Niemand kent uw bedrijfspand beter als u en niemand minder dan u zelf heeft er het meeste baat bij. Verhuur of verkoop bedrijfspand geschiedt bij ons gezamenlijk. Door uw actieve rol bent u bij ons voordeliger, omdat u een groot deel van het werk voor uw rekening neemt. U betaalt daardoor slechts een éénmalig bedrag van € 1195,- exclusief BTW. Voor dat bedrag bent u verzekerd van expertise van een NVM-bedrijfsmakelaar. Onderscheidende presentatie in woord en beeld, dankzij onze opvallende en stijlvolle tools. Uw bedrijfspand geniet maximale vindbaarheid op Nederlands grootste aanbodsites. Teveel op om te noemen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of download onze gratis informatiebrochure op onze website. Bedrijfspand verkopen? Bij de Online Bedrijfsmakelaar bent u aan het juiste adres.