Bedrijfspand verhuren

Bedrijfspand verhuren? Verhuur uw bedrijfspand succesvol met de moderne en betaalbare aanpak van de Online Bedrijfsmakelaar. Wij zijn van mening dat u als vastgoedeigenaar de aangewezen persoon bent om de bezichtigingen van uw bedrijfspand te verzorgen met potentiële huurders. Wie heeft er namelijk de meeste kennis van het bedrijfspand en voelt de leegstand daadwerkelijk in zijn portemonnee? Dat bent u zelf natuurlijk!

Onderschat echter de toegevoegde waarde van een professionele bedrijfsmakelaar niet. Daarom verdelen wij de taken en kunt u bij de Online Bedrijfsmakelaar zelf uw bedrijfspand verhuren met begeleiding van een NVM-Bedrijfsmakelaar.

Omdat u zelf een actieve rol speelt tijdens het verhuren van uw bedrijfspand en ons werkzaamheden uit handen neemt, hanteren wij geen hoge makelaarscourtages. Bij de Online Bedrijfsmakelaar bent u slechts een éénmalig vast tarief van € 995,- excl. BTW voor het volledige dienstenpakket verschuldigd waardoor u duizenden euro’s bespaard.

Bedrijfspand verhuren op de moderne manier van de Online Bedrijfsmakelaar

Bij de Online Bedrijfsmakelaar doet u zelf de bezichtigingen en krijgt u van ons alle benodigde makelaarstools die u nodig heeft om een bedrijfspand te verhuren waaronder;

✓  Vraagprijsadvies
✓  Brochures met fotografie
✓  14 aanbodsites inclusief Funda in Business
✓  Begeleiding van een NVM- Bedrijfsmakelaar
✓  Borden en posters
✓  Huurovereenkomsten en opleveringsrapporten
 En nog veel meer…

Benieuwd naar hoe u zelf uw bedrijfspand kunt verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar?

> ONTDEK HIER ONZE WERKWIJZE

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

Gratis informatiepakket downloaden

Gratis informatiepakket

Benieuwd naar wat de mogelijkheden van de Online Bedrijfsmakelaar zijn voor u? Download dan direct ons gratis informatiepakket en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

  Wat kost het verhuren?
  Wanneer moet ik betalen?
  Wat moet ik allemaal zelf doen?
  Welke 14 aanbodsites gebruiken jullie?
  Hoe werkt een objectopname?
  Zijn jullie ook actief bij mij in de regio?

Een vast laag tarief voor ieder bedrijfspand

€ 995,- excl.BTW

Bedrijfspand verhuren in 4 stappen met de Online Bedrijfsmakelaar

Kantoorpand-Opname

Stap 1: Objectopname en presentatie

Uw bedrijfspand verhuren met de Online Bedrijfsmakelaar begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. Die komt daarvoor persoonlijk bij u langs en bepaalt samen met u de juiste strategie en vraagprijzen voor uw bedrijfspand. Verder zorgen wij onder andere voor de fotografie, objectbrochures, aanbiedingsteksten, V-borden en posters. Zo krijgt uw bedrijfspand de aandacht die het verdient.

funda-bedrijfspand.com-

Stap 2: Optimale vindbaarheid en leadgeneratie

Na overleg met onze bedrijfsmakelaars over de objectpresentatie plaatsen wij uw bedrijfspand online op 14 van de grootste zakelijk aanbodsites van Nederland, waaronder Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en Funda in Business, en activeren wij verschillende Social Media kanalen. Zo bereikt u gegarandeerd 99% van uw doelgroep. Zodra alles online staat krijgt u ook toegang tot de bezoekersstatistieken van Funda in Business.

Bezichtiging-kantoorpand

Stap 3: Bezichtigingen en onderhandelingen

De bezichtigingsaanvragen ontvangt u direct in uw mailbox, zodat u zelf een afspraak met de kandidaat kunt inplannen. Tijdens de bezichtigingen zullen de eerste onderhandelingsvragen vaak al worden gesteld, veel van deze vragen kunt u prima zelf beantwoorden. Zijn er dingen waar u zelf niet helemaal uitkomt? Dan neemt u contact op met de Online Bedrijfsmakelaar en helpen onze vastgoedadviseurs u verder.

huurovereenkomst-koopovereenkomst-nvmbedrijfsmakelaar-e1483439576513

Stap 4: Juridische afhandeling

En dan is het zover, u heeft een nieuwe huurder voor uw bedrijfspand. Het is natuurlijk belangrijk om alle afspraken goed vast te leggen en wij helpen u hierbij. U ontvangt van ons een uitgebreide model huurovereenkomst met variabelen, toelichting en een opleveringsformulier.

Wanneer de huurovereenkomst is getekend is het traject afgesloten, natuurlijk blijven onze NVM- bedrijfsmakelaars ook na het traject nog beschikbaar voor uw vragen.