WAAROM DE ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR?

ZELF DE REGIE IN HANDEN

U verzorgt zelf de bezichtigingen en onderhandelingen terwijl u wordt geadviseerd door een NVM- Bedrijfsmakelaar. Zo houdt u zelf de regie van het verhuurproces in handen.

GEEN MAKELAARSCOURTAGE

De Online Bedrijfsmakelaar is de eerste bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage! Bij ons betaalt u slechts eenmalig € 995,- voor het volledige dienstenpakket inclusief Funda in Business.

NVM- BEDRIJFSMAKELAAR

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars adviseren u gedurende het gehele verhuurproces van uw bedrijfspand op de aspecten waar u behoefte aan heeft zoals bij het bepalen van de perfecte verhuurstrategie of bij het opstellen van de huurovereenkomst.

FUNDA IN BUSINESS

Om uw bedrijfspand zo snel mogelijk te verhuren is het belangrijk om zoveel mogelijk huurders te bereiken. Met Funda in Business, grootste aanbodsite van Nederland, bereikt u maarliefst 95% van de markt.

OPTIMALE OBJECTPRESENTATIE

Middels onze professionele objectbrochures, fotoreportages, objectopnames en Social Media Tools wordt uw bedrijfspand op de optimale manier gepresenteerd bij potentiële huurders.

LANDELIJK NETWERK

Combineer uw regionale netwerk met het landelijke netwerk van de Online Bedrijfsmakelaar en de kracht van Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd het grootste deel van uw doelgroep.


BEKEND VAN TV: ONDERNEMEND NEDERLAND (RTL 7)

 
 
LogoNVM

MEER WETEN?

Verhuur zelf uw Bedrijfspand op Funda in Business met de ondersteuning van een professionele Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u behoefte aan heeft.

Meer weten? Download dan hier onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de voordelen zijn voor u.
[contact-form-7 404 "Not Found"]


 

RUIM 250 OPDRACHTGEVERS GINGEN U AL VOOR