bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief van slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfsruimte verhuren?

Bedrijfspand verhuren Hardenberg

Heeft u te maken met leegstand? Uw bedrijfspand verhuren in Hardenberg is de oplossing waarmee u rondloopt om dit te bewerkstelligen. Maar dit komt niet zomaar tot stand. Het aller belangrijkste voor u is natuurlijk zo veel mogelijk rendement behalen. En juist daarom verhuurt u uw bedrijfspand samen met de beste bedrijfsmakelaar: de Online Bedrijfsmakelaar. Gegarandeerde betrouwbaarheid en kwaliteit van een professionele NVM-bedrijfsmakelaar. U heeft voor ons gekozen. Dat betekent dat u de redelijkste makelaarskosten tegemoet gaat zien; slechts eenmalig €995,-.

Gezamenlijk naar verhuursucces!

Uw bedrijfspand verhuren in Hardenberg? Komt u aan boord op ons schip dan zijn de voordelen aanzienlijk voor u als ondernemer. Aanzienlijk in de zin van dat u verzekerd bent van onder andere:

  • begeleiding van professionele bedrijfsmakelaars;
  • actieve deelname;
  • éénmalig betaling €995,- excl. BTW;
  • zeer goede vindbaarheid.

Het te bieden pakket behelst natuurlijk veel meer. Behalve dat u door NVM-bedrijfsmakelaars wordt bijgestaan, hebben wij een compleet uitgebalanceerde werkwijze voor onze samenwerking. Hetgeen wil zeggen dat u een actieve rol hebt in het proces van het te verhuren bedrijfspand te Hardenberg. Het schept voor ons de mogelijkheid om u het beste tarief te bieden en dat betaalt u dan ook maar één keer namelijk € 995,- exclusief de BTW.

De vroege vogel!

Pijlsnel uw bedrijfspand verhuren, dat is waar het om draait. Niets ermee doen leidt alleen maar tot verlies. En dan nog de steeds hoger wordende kosten. U wilt ook snel uw financiën in handen hebben. Zonder makelaar aan uw zij kunt u ook proberen uw bedrijfspand te verhuren. Zeer riskant! Omdat u dan niet de doelgroep zult bereiken die u wilt bereiken. Komt nog bijkijken de broodnodige expertise en juridische kennis die u mist. Die ontvangt u zonder meer van de Online Bedrijfsmakelaar en u bereikt met zekerheid 95% van de doelgroep. Middels een presentatie van de hoogste professionaliteit op de grootste aanbodsites van Nederland zoals Funda in Business, ilocate en Bedrijfspand.com. Wij versnellen zo het verhuren.

Eén keer betalen

U wilt toch liever een traditionele makelaar? Vaak is het zo dat u duizenden euro’s verliest aan hoge kosten. Wij praten over een gemiddeld courtage van 15% van de jaarhuur voor een te verhuren bedrijfspand. Verhuur bedrijfspand redelijk? Echt wel! Maar dan bij Online bedrijfsmakelaar waar u als vastgoedeigenaar meewerkt door een actieve rol. Omdat er niemand beter dan u bestaat die het pand kent en u bent het zelf die er het meest voordeel aan heeft. Verhuur bedrijfspand samen tot stand brengen. Uw actieve rol brengt financieel voordeel met zich mee, want een aardig deel van het werk doet u zelf. Vandaar dus dat u een éénmalig bedrag van € 995,- exclusief BTW betaalt. Expertise van een NVM-bedrijfsmakelaar voor datzelfde bedrag. Opmerkelijke presentatie in woord en beeld, vervaardigd met onze unieke en moderne tools. En daarmee is uw pand optimaal te vinden op Nederlands grootste aanbodsites.
Voordelen zat dus waarover u gerust contact met ons kunt maken. Of u download simpelweg onze gratis brochure op onze website. Bedrijfspand verhuren in Hardenberg? Bij de Online Bedrijfsmakelaar gaat het niet lang duren.