[rev_slider alias="bedrijfspand-taxeren"]

Bedrijfspand taxeren

Bedrijfspand taxeren? Ook voor een taxatierapport van uw bedrijfspand bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres. Wij taxeren bedrijfspanden door heel Nederland tegen lage taxatietarieven.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, waaronder het NRVT, VastgoedCert en NVM- Business, zodat het taxatierapport altijd voldoet aan de hoogste eisen.

Bedrijfspand taxeren, hoe werkt het?

Nadat u ons een akkoord heeft gegeven op de vrijblijvende offerte wordt er een afspraak gemaakt voor een objectopname. Onze taxateurs werken door heel Nederland. Tijdens deze objectopname komt onze taxateur persoonlijk bij u langs en inspecteert het bedrijfspand op onder andere het opleveringsniveau en onderhoudsstaat.

Om het taxatierapport zo snel mogelijk op te leveren is het belangrijk dat alle benodigde stukken, zoals eigendomsbewijzen, plattegronden en eventuele huurovereenkomsten, beschikbaar worden gesteld. Wij streven ernaar om het definitieve taxatierapport van uw bedrijfspand binnen 10 werkdagen na de objectopname op te leveren.

Meer over de Online Bedrijfsmakelaar

Met de Online Bedrijfsmakelaar kunt u zelf uw zakelijk vastgoed verhuren of verkopen zonder makelaarscourtage op de grootste aanbodsites.

Wij van de Online Bedrijfsmakelaar zijn aangesloten bij NVM- Business en verzorgen voor u alles wat u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten zoals onder andere vraagprijsadviezen, overeenkomsten, opleveringsrapporten en een plaatsing op alle grote aanbodsites inclusief Funda in Business. Het enige wat wij van u als vastgoedeigenaar verwachten is dat u zelf de bezichtigingen verzorgt.

Doordat u als vastgoedeigenaar zelf een actieve rol speelt kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden voor een vast laag tarief vanaf € 645,- excl. BTW.

Benieuwd naar hoe u zelf uw bedrijfspand kunt verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar?

> Ontdek hier onze unieke werkwijze