Bedrijfspand taxeren

Bedrijfspand taxeren? Ook voor een taxatierapport van uw bedrijfspand bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres. Wij taxeren bedrijfspanden door heel Nederland tegen lage taxatietarieven.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, waaronder het NRVT, VastgoedCert en NVM- Business, zodat het taxatierapport altijd voldoet aan de hoogste eisen.

Waarom uw bedrijfspand laten taxeren?

Als (toekomstige) vastgoedeigenaar is het belangrijk dat u uw bedrijfspand laat taxeren. Een taxatierapport conform NRVT en NVM kan namelijk gebruikt worden voor onder andere;

– Financieringsaanvraag
– Aan- of verkoopbeslissingen
– Huurwaardebepalingen
– Vaststelling van de waarde ten behoeve van de jaarrekeningen
– Projectontwikkeling
– Grondwaardebepalingen
– WOZ waarde.

Voor onze taxateurs staat u als opdrachtgever centraal. Vandaar dat onze taxateurs alle uitgangspunten en aannames uitgebreid onderbouwen in het taxatierapport en de waarderingsgrondslagen presenteren in transparante rekenmodellen.

Bedrijfspand taxeren, hoe werkt het?

Nadat u ons een akkoord heeft gegeven op de vrijblijvende offerte wordt er een afspraak gemaakt voor een objectopname. Onze taxateurs werken door heel Nederland. Tijdens deze objectopname komt onze taxateur persoonlijk bij u langs en inspecteert het bedrijfspand op onder andere het opleveringsniveau en onderhoudsstaat.

Om het taxatierapport zo snel mogelijk op te leveren is het belangrijk dat alle benodigde stukken, zoals eigendomsbewijzen, plattegronden en eventuele huurovereenkomsten, beschikbaar worden gesteld. Wij streven ernaar om het definitieve taxatierapport van uw bedrijfspand binnen 10 werkdagen na de objectopname op te leveren.

De kosten van een taxatierapport van uw bedrijfspand?

De kosten van een taxatierapport van uw bedrijfspand worden gebaseerd op de waarde van uw bedrijfspand, met een minimum vanaf € 695,- excl. BTW. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen.

Wilt u weten wat de kosten van een taxatierapport van uw bedrijfspand zijn? Vraag dan hier een volledig vrijblijvende offerte aan en ontvang een passende offerte opmaat.

offerte

Gratis taxatieofferte aanvragen

Opzoek naar een onafhankelijk taxatierapport voor uw bedrijfspand conform de NRVT, VastgoedCert en NVM- Business?

Vraag hier een volledig vrijblijvende taxatieofferte aan en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

UW CONTACTGEGEVENS

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

Bedrijfspand-taxeren-nrvt
offerte

Meer over de Online Bedrijfsmakelaar

Met de Online Bedrijfsmakelaar kunt u zelf uw zakelijk vastgoed verhuren of verkopen zonder makelaarscourtage op de grootste aanbodsites.

Wij van de Online Bedrijfsmakelaar zijn aangesloten bij NVM- Business en verzorgen voor u alles wat u van een bedrijfsmakelaar mag verwachten zoals onder andere vraagprijsadviezen, overeenkomsten, opleveringsrapporten en een plaatsing op 14 aanbodsites inclusief Funda in Business. Het enige wat wij van u als vastgoedeigenaar verwachten is dat u zelf de bezichtigingen verzorgt.

Doordat u als vastgoedeigenaar zelf een actieve rol speelt kunnen wij ons dienstenpakket aanbieden voor een vast laag tarief vanaf € 995,- excl. BTW.

Benieuwd naar hoe u zelf uw bedrijfspand kunt verhuren samen met de Online Bedrijfsmakelaar?

> Ontdek hier onze unieke werkwijze