De Online Bedrijfsmakelaar, de Bedrijfsmakelaar waar u behoefte aan heeft

Wanneer u een traditionele bedrijfsmakelaar inschakelt om uw bedrijfspand, kantoorpand, winkelpand of horecapand te verhuren of te verkopen bent over het algemeen, naast € 500,- opstartkosten, een forse courtagevergoeding verschuldigd. De kosten worden namelijk berekend op basis van een percentage van de verhuur- of verkoopprijs. Bij verhuur bedraagt dit percentage ongeveer 15% van de jaarhuur en bij verkoop zo’n 1,5 % van de verkoopprijs, waardoor u in de meeste gevallen duizenden euro’s verschuldigd bent aan uw bedrijfsmakelaar. Maar dit kan ook anders!

Bij de Online Bedrijfsmakelaar betaald u slechts éénmalig een bedrag vanaf € 995,- inclusief opstartkosten zodat u van tevoren duidelijk weet waar u aan toe bent. Door uw zakelijk vastgoed te verhuren of te verkopen met de Online Bedrijfsmakelaar kunt u dus duizenden euro’s besparen op uw bedrijfsmakelaarskosten.

Dit vaste en lage tarief is onder andere mogelijk doordat u de bezichtigingen en onderhandelingen zelf verzorgd. Wie kent uw bedrijfspand en uw eigen financiële positie immers beter dan uzelf? Wij ondersteunen u op de aspecten waar u echt behoefte aan heeft. Zo doet iedereen waar hij goed in is; U de bezichtiging en wij de rest!

Ondanks dat wij niet werken met een courtagevergoeding zullen onze bedrijfsmakelaars er toch alles aan doen om voor u de beste resultaten te behalen. Door onze aansluitingen, bij onder andere VastgoedCert en NVM Business, garanderen wij bovendien de kwaliteit die u mag verwachten van een professionele bedrijfsmakelaar.

Kan een Goedkope Bedrijfsmakelaar net zo goed zijn als een dure?

De goedkoopste bedrijfsmakelaar bent uiteindelijk zelf. Maar onderschat echter niet wat er allemaal komt kijken bij het verhuren of verkopen van uw zakelijk vastgoed. Onze bedrijfsmakelaars hebben alle expertise en juridische kennis in huis en weten precies wat er allemaal moet gebeuren bij het verhuren of verkopen van uw bedrijfspand. Wilt u wel één van de goedkoopste bedrijfsmakelaars van Nederland dan is de Online Bedrijfsmakelaar ver uit de beste keus.

Waarom de Online Bedrijfsmakelaar?

Zelf de Regie in Handen

U verzorgt zelf de bezichtigingen en onderhandelingen terwijl u wordt geadviseerd door een NVM- Bedrijfsmakelaar. Zo houdt u zelf de regie van het verhuur- of verkoopproces in handen.

NVM- Bedrijfsmakelaar

Onze NVM- Bedrijfsmakelaars adviseren u gedurende het gehele verhuur- verkoopproces van uw bedrijfspand op de aspecten waar u behoefte aan heeft zoals bij het bepalen van de perfecte strategie of bij het opstellen van de overeenkomsten.

Optimale Online Vindbaarheid

Om uw bedrijfspand zo snel mogelijk te verhuren of verkopen is het belangrijk om een grote doelgroep te bereiken. Met de plaatsingen op de grootste aanbodsites van Nederland, waaronder Funda in Business, bereikt u maarliefst 95% van de markt.

Professionele Objectpresentaties

Middels onze professionele objectbrochures, fotoreportages, objectopnames en Social Media Tools wordt uw bedrijfspand op de optimale manier gepresenteerd bij potentiële huurders of kopers.

Landelijk Netwerk

Combineer uw regionale netwerk met het landelijke netwerk van de Online Bedrijfsmakelaar en de kracht van Funda in Business. Zo bereikt u gegarandeerd het grootste deel van uw doelgroep.

Geen Makelaarscourtage

De Online Bedrijfsmakelaar is een goedkope bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage! Bij ons betaalt u slechts een eenmalig bedrag vanaf € 995,- voor het volledige dienstenpakket inclusief Funda in Business.

GRATIS PDF-BROCHURE

Verhuur zelf uw Bedrijfspand op de grootste aanbodsites van Nederland, waaronder Funda in Business, met de ondersteuning van een professionele Bedrijfsmakelaar op de aspecten waar u behoefte aan heeft.

Daarnaast bespaart u ook Duizenden Euro’s op uw makelaarscourtage vanwege ons all in tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW.

Meer weten? Download dan hier onze gratis informatiebrochure en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor u.

* = Verplicht veld