Bedrijfsmakelaar Waalwijk

U bent eigenaar van een bedrijfspand, winkelpand of kantoorpand en u wilt deze graag verhuren of verkopen. Om dit te realiseren zoekt u naar een NVM- bedrijfsmakelaar in regio Waalwijk zonder overbodige kosten. Dan bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres! Met onze werkwijze bent u zelf actief betrokken bij de verkoop of verhuur van uw vastgoed met de begeleiding van een NVM-bedrijfsmakelaar.
Op die manier bespaart u als vastgoedeigenaar op uw makelaarskosten en kunt u rekenen op de beste en meest betrouwbare begeleiding. Online Bedrijfsmakelaar; snel, betrouwbaar en tegen de beste prijs.

GRATIS INFORMATIEBROCHURE

Optimale aanbieding

Bij de Online Bedrijfsmakelaar krijgt u de beschikking over alle makelaartools die u nodig heeft om zelf uw pand te verhuren of verkopen in Waalwijk. Onze professionele bedrijfsmakelaars ondersteunen u bovendien gedurende het gehele verhuur- of verkoopproces.
Om het proces aanzienlijk te versnellen wordt uw bedrijfspand bovendien optimaal gepresenteerd op de grootste aanbodsites aanbodsites namelijk:

  • Funda in Business;
  • iLocate;
  • Bedrijfspand.com.
  • RealNext;

Wij zijn er voor u, ook in de regio Waalwijk. De regie van het proces ligt, vanwege de bezichtiging en onderhandeling van uw bedrijfspand, volledig in uw eigen handen.

Voordelig verhuren of verkopen van uw zakelijke vastgoed

De voordelen zijn legio indien u als vastgoedeigenaar kiest om zaken te doen met de Online Bedrijfsmakelaar. Doordat u zelf de bezichtiging en onderhandeling uitvoert, bespaart u duizenden euro’s op uw makelaarskosten.

Doordat u zelf heel nauw betrokken bent bij het verhuur- en verkoopproces, maakt u al vanaf dag één kennis met de potentiele huurder(s). U bepaalt uiteindelijk wie de juiste kandidaat is. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat zij de juiste informatie krijgen over uw pand. Immers, niemand kent een pand zo goed als de eigenaar van dat pand zelf.
Nog meer voordeel voor u is het eenmalig bedrag van € 995,- exclusief BTW. Een vast en laag tarief. Geen courtagekosten in tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars. En u bent zeker van uw zaak, want uw potentiële huurder of koper krijgt te horen wat u wilt dat zij moeten horen over uw pand. Met gebundelde krachten verhuren of verkopen wij uw pand snel.

GRATIS INFORMATIEBROCHURE

Uw bedrijfspand laten herleven in regio Waalwijk

Nieuw leven blazen in uw pand in regio Waalwijk? Een nadeel omzetten in een voordeel door verkoop of verhuren van uw pand? De organisatie voor wat betreft onderhandelingen en bezichtingen