bedrijfspand-zelf-verhuren-of-verkopen U de Bezichtiging, Wij de Rest! De goedkoopste NVM- Bedrijfsmakelaar zonder makelaarscourtage
voor een éénmalig vast tarief vanaf slechts € 995,- excl. BTW
Bedrijfspand verhuren of verkopen?

Bedrijfsmakelaar Heerenveen

U bent eigenaar van een bedrijfspand, winkelpand of kantoorpand en u wilt deze graag verhuren of verkopen. Om dit te realiseren zoekt u naar een NVM- bedrijfsmakelaar in regio Heerenveen zonder overbodige kosten. Dan bent u bij de Online Bedrijfsmakelaar aan het juiste adres! Met onze werkwijze bent u zelf actief betrokken bij de verkoop of verhuur van uw vastgoed met de begeleiding van een NVM-bedrijfsmakelaar.
Op die manier bespaart u als vastgoedeigenaar op uw makelaarskosten en kunt u rekenen op de beste en meest betrouwbare begeleiding. Online Bedrijfsmakelaar; snel, betrouwbaar en tegen de beste prijs.

GRATIS INFORMATIEBROCHURE

Optimale aanbieding

Bij de Online Bedrijfsmakelaar krijgt u de beschikking over alle makelaartools die u nodig heeft om zelf uw pand te verhuren of verkopen in Heerenveen. Onze professionele bedrijfsmakelaars ondersteunen u bovendien gedurende het gehele verhuur- of verkoopproces.
Om het proces aanzienlijk te versnellen wordt uw bedrijfspand bovendien optimaal gepresenteerd op de grootste aanbodsites aanbodsites namelijk:

  • Funda in Business;
  • iLocate;
  • Bedrijfspand.com.
  • RealNext;

Wij zijn er voor u, ook in de regio Heerenveen. De regie van het proces ligt, vanwege de bezichtiging en onderhandeling van uw bedrijfspand, volledig in uw eigen handen.

Voordelig verhuren of verkopen van uw zakelijke vastgoed

De voordelen zijn legio indien u als vastgoedeigenaar kiest om zaken te doen met de Online Bedrijfsmakelaar. Doordat u zelf de bezichtiging en onderhandeling uitvoert, bespaart u duizenden euro’s op uw makelaarskosten.

Doordat u zelf heel nauw betrokken bent bij het verhuur- en verkoopproces, maakt u al vanaf dag één kennis met de potentiele huurder(s). U bepaalt uiteindelijk wie de juiste kandidaat is. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat zij de juiste informatie krijgen over uw pand. Immers, niemand kent een pand zo goed als de eigenaar van dat pand zelf.
Nog meer voordeel voor u is het eenmalig bedrag van € 995,- exclusief BTW. Een vast en laag tarief. Geen courtagekosten in tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars. En u bent zeker van uw zaak, want uw potentiële huurder of koper krijgt te horen wat u wilt dat zij moeten horen over uw pand. Met gebundelde krachten verhuren of verkopen wij uw pand snel.

GRATIS INFORMATIEBROCHURE

Uw bedrijfspand laten herleven in regio Heerenveen

Nieuw leven blazen in uw pand in regio Heerenveen? Een nadeel omzetten in een voordeel door verkoop of verhuren van uw pand? De organisatie voor wat betreft onderhandelingen en bezichtingen hiervan zelf ter hand nemen en dat terwijl u professioneel begeleid wordt door een NVM- Bedrijfsmakelaar? Het antwoord op al deze vragen ligt klaar bij de Online Bedrijfsmakelaar regio Heerenveen! Onze NVM bedrijfsmakelaars zorgen ervoor dat u de beste begeleiding geniet bij het te huur of te koop aanbieden van uw pand. Verder hebben wij de perfecte combinatie in huis voor wat betreft het verhuren of verkopen van zakelijk vastgoed. Niemand minder dan u, de eigenaar van het te verhuren of te verkopen pand, weet alles te vertellen erover aan de klanten. En wij aan de andere kant leveren de kennis en de benodigde makelaartools die erbij komt kijken, zodat het proces ook vooral juridisch goed in elkaar zit.

Een spoedig resultaat

Voor u is het essentieel dat uw pand vlot verhuurd of verkocht wordt. En elke bedrijfsmakelaar van ons snapt dat. Iedere dag dat uw pand leeg staat kost dit u geld Vandaar dat onze bedrijfsmakelaars er alles aan gelegen zijn om uw pand zo zichtbaar mogelijk te maken in woord en beeld. Wij beschikken over unieke, opvallende en stijlvolle middelen zodat uw pand een unieke presentatie geniet. Met de Online Bedrijfsmakelaar aan uw zijde, is het zeker dat uw pand goed in de markt wordt gezet.
Nog meer, uw pand wordt via ons optimaal gepresenteerd op de grootste en beste aanbodsites van Nederland. Dat wil zeggen dat u zeker 95% van de doelgroep bereikt welke u wilt bereiken voor het verhuren of verkopen van uw pand. Dat vertaalt zich vanzelfsprekend in het sneller verhuren of verkopen van uw kantoorpand, bedrijfspand of winkelpand.

GRATIS INFORMATIEBROCHURE
Professionele begeleiding

Van onze bedrijfsmakelaars krijgt u zonder twijfel de benodige professionele begeleiding om uw pand zo snel als mogelijk te verhuren of te verkopen. Allereerst heeft u een NVM-bedrijfsmakelaar in dienst genomen. Het staat dus vast dat u verzekerd bent van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ten tweede is het zo dat wanneer u gereed bent om uw pand te huur of te koop aan te bieden, onze bedrijfsmakelaar bij u langskomt voor een objectopname. U wordt daarna volledig geinformeerd en geadviseerd over het traject welke gevolgd zal worden. Hetzij voor de verkoop of verhuur van uw pand. Er is heel wat expertise en juridische kennis voor nodig en dat is nou precies de rol die onze bedrijfsmakelaar vervult in het geheel. Onze bedrijfsmakelaar zorgt ervoor dat u keer op keer kunt rekenen op de beste kwaliteit en betrouwbaarheid in begeleiding. Meer informatie? Kijkt u maar op onze website en download gratis de informatiebrochure.