Bedrijfsmakelaar Groningen

U bent eigenaar van een bedrijfspand, winkelpand of kantoorpand en u wilt deze graag verhuren of verkopen. Om dit te realiseren zoekt u naar een NVM- bedrijfsmakelaar in de provincie Gelderland, en dat zónder overbodige kosten. De Online Bedrijfsmakelaar kan u hiermee uitstekend van dienst zijn. Met onze werkwijze bent u zelf actief betrokken bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand of vastgoed. Dit onder de begeleiding van een NVM-bedrijfsmakelaar, in welke de Online Bedrijfsmakelaar Groningen voorziet.

Als vastgoedeigenaar is dit een unieke mogelijkheid om te besparen op uw makelaarskosten en kunt u rekenen op de beste en meest betrouwbare begeleiding. Online Bedrijfsmakelaar; snel, betrouwbaar en tegen de beste prijs!

Uw vastgoed online onder de aandacht brengen

Bij de Online Bedrijfsmakelaar krijgt u de beschikking over alle makelaartools die u nodig heeft om zelf uw pand te verhuren of verkopen in de regio Groningen. Hiervoor staat u echter niet alleen; onze professionele bedrijfsmakelaars ondersteunen u gedurende het gehele verhuur- of verkoopproces, met juridisch advies, verhuur- of verkooptips, online promotiemogelijkheden of een NVM gekeurde taxatie die uitgevoerd kan worden.

Om het verhuur of verkoopproces aanzienlijk te versnellen wordt uw bedrijfspand bovendien optimaal gepresenteerd op de grootste aanbodsites op de Nederlandse markt, namelijk:

 • Funda in Business;
 • iLocate;
 • Bedrijfspand.com.
 • RealNext;

Uiteraard kunnen wij u verder adviseren en helpen, bijvoorbeeld voor extra promotie in de regio Groningen. De regie van het proces ligt echter volledig in uw eigen handen, vanwege de bezichtiging en onderhandeling van uw eigen bedrijfspand.

Voordelig verhuren of verkopen voor een vast bedrag

De voordelen zijn legio indien u als vastgoedeigenaar kiest voor Online Bedrijfsmakelaar. Doordat u zelf de bezichtiging en onderhandeling uitvoert, bespaart u duizenden euro’s op de normaal gerekende courtage en makelaarskosten.

U bent zelf heel nauw betrokken bent bij het verhuur- en verkoopproces, u maakt dus zelf kennis met de potentiële huurder(s). Uiteindelijk bepaalt u helemaal zelf wie de juiste kandidaat is. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat zij de juiste informatie krijgen over uw pand. Immers, niemand kent bedrijfsruimte zo goed als u, als eigenaar van het pand. Het voordeel is dat u geen percentage betaalt over het verhuur of verkoopbedrag. Bij Online Bedrijfsmakelaar betaalt u slechts een eenmalig bedrag van € 995,- exclusief BTW. Een vast en laag tarief. Geen courtagekosten in tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars die rekenen met een gemiddelde makelaarcourtage.
Tenslotte kunt u 100% zeker van uw zaak, want uw potentiële huurder of koper krijgt te horen wat u wilt dat zij moeten horen over uw pand. Met gebundelde krachten verhuren of verkopen wij uw pand binnen zeer korte termijn.

Gratis informatiepakket   

Uw bedrijfspand aanbieden in Groningen

Nieuw leven blazen in uw pand in Groningen? Een nadeel omzetten in een voordeel door verkoop of verhuren van uw pand in eigen hand houden? De organisatie voor wat betreft onderhandelingen en bezichtigingen hiervan zelf ter hand nemen en tegelijkertijd professioneel begeleid wordt door een NVM- Bedrijfsmakelaar? Het antwoord op al deze vragen ligt klaar bij de Online Bedrijfsmakelaar regio Groningen! U kunt uw bedrijfsruimte of vastgoed eenvoudig aanbieden voor o.a. de volgende steden in Groningen:

 • Groningen
 • Hoogezand
 • Delfzijl
 • Stadskanaal
 • Appingedam
 • Haren
 • Veendam
 • Winschoten
 • En nog vele andere plaatsen!

Snel resultaat voor uw verhuur of verkoop

Voor u is het essentieel dat uw pand vlot verhuurd of verkocht wordt. En elke bedrijfsmakelaar van ons snapt dat.

bedrijfsmakelaar noord holland

Iedere dag dat uw pand leeg staat kost geld. Vandaar dat onze bedrijfsmakelaars er alles aan gelegen zijn om uw pand zo volledig zichtbaar mogelijk te maken in woord en beeld. Wij beschikken over unieke, opvallende en stijlvolle middelen zodat uw pand een unieke presentatie geniet. Met de Online Bedrijfsmakelaar aan uw zijde, is het zeker dat uw pand goed in de markt wordt gezet.

Nog meer, uw pand wordt via ons optimaal online gepresenteerd op de grootste en beste aanbodsites van Nederland, zoals Funda bedrijfspanden. Dat wil zeggen dat u zeker 95% van de doelgroep bereikt welke u wilt bereiken voor het verhuren of verkopen van uw pand. Dat vertaalt zich vanzelfsprekend in het sneller verhuren of verkopen van uw kantoorpand, bedrijfspand of winkelpand.

 

Professionele begeleiding & directe aanpak

Van onze NVM bedrijfsmakelaars krijgt u zonder twijfel de benodige professionele begeleiding om uw pand zo snel als mogelijk te verhuren of te verkopen. Samen met een van onze NVM-bedrijfsmakelaars gaat u aan de slag om uw pand verhuur of verkoopklaar te maken. U bent hierbij dus verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Net voordat uw pand te huur of te koop aangeboden zal worden, komt onze bedrijfsmakelaar bij u langs voor een objectopname. U wordt volledig geïnformeerd en geadviseerd over het traject welke gevolgd zal worden. De benodigde expertise en juridische kennis is precies de rol die onze bedrijfsmakelaar vervult in het geheel. Hiermee is de perfecte begeleiding voro de verkoop of verhuur gegarandeerd. Meer informatie? Bekijk onze succesvolle aanpak!

Vraag een Gratis Informatiepakket aan