Bedrijfsmakelaar in regio Den Haag

Met onze unieke werkwijze verhuren of verkopen vastgoedeigenaren zelf hun bedrijfsvastgoed met begeleiding van een NVM – Bedrijfsmakelaar voor een éénmalig vast tarief.

Bedrijfsmakelaar in regio Den Haag

Met onze unieke werkwijze verhuren of verkopen vastgoedeigenaren zelf hun bedrijfsvastgoed met begeleiding van een NVM – Bedrijfsmakelaar voor een éénmalig vast tarief.

Bedrijfsmakelaar in Regio Den Haag

Met onze unieke werkwijze verhuren of verkopen vastgoedeigenaren zelf hun bedrijfsvastgoed met begeleiding van een NVM – Bedrijfsmakelaar voor een éénmalig vast tarief.

Bedrijfsmakelaar in Den Haag

Op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Den Haag die het net even iets anders aanpakt en zonder torenhoge courtages werkt? Dan is de Online Bedrijfsmakelaar de beste partij voor u.

Een aantal jaren geleden hebben wij een modern alternatief voor de traditionele bedrijfsmakelaar geïntroduceerd. Ook in regio Den Haag. Wij vinden namelijk dat de traditionele werkwijze en het verdienmodel van courtages nodig aan verandering toe is. Lees hieronder hoe het precies werkt!

Hoe werkt het verhuren of verkopen in Den Haag

In tegenstelling tot traditionele bedrijfsmakelaars in Den Haag werken wij met een overzichtelijk en transparant stappenplan. Tijdens de verschillende fases van het verhuur- of verkoopproces bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Stap 1 : De objectopname door een bedrijfsmakelaar

Het verkopen of verhuren van een bedrijfspand begint met een objectopname. Hiervoor komt een bedrijfsmakelaar bij u langs om naar uw bedrijfspand te kijken. Samen met u worden de verschillende strategieën besproken en een goede vraagprijs bepaald.

Door onze aansluiting bij de NVM Business hebben wij toegang tot de grote NVM database. Hierin verwerken alle bedrijfsmakelaars in regio Den Haag hun transactiegegevens. Zo kunnen wij uw bedrijfspand waarderen op basis van de meest actuele transacties.

Stap 2 : Alles klaar maken voor de presentatie

Na de objectopname gaat ons team voor u aan de slag met het maken van een informatiebrochure. In deze brochure worden de door ons geschreven aanbiedingsteksten verwerkt samen met de door u aangeleverde plattegronden en foto’s. De informatiebrochure wordt uiteindelijk gekoppeld aan de publicatie van uw pand op de aanbodsites. Zo kunnen geïnteresseerden direct online de informatiebrochure downloaden en bekijken.

Mocht u liever het maken van de plattegronden en de foto’s uit handen geven? Ook dat is geen probleem. In Den Haag werken wij samen met een aantal professionele partijen die dit graag voor u verzorgen.

Stap 3 : Online publicatie en het ophangen van de borden en posters

Nadat de informatiebrochure is gemaakt wordt het tijd om uw pand online te publiceren. Om het grootste deel van uw doelgroep te bereiken melden wij uw pand aan op grote aanbodsites zoals Funda in Business, Bedrijfspand.com, Ventu, iLocate, Bedrijfsvastgoed.nl en onze eigen aanbodomgeving. Door het grote bereik van deze aanbodsites bereikt u niet alleen ondernemers uit de regio Den Haag, maar door heel Nederland.

Zodra het pand is gepubliceerd wordt deze ook vrijgegeven in onze zoekersdatabase. In onze zoekersdatabase zitten zo’n 5.000 actuele zoekvragen van ondernemers. Zij ontvangen automatisch een bericht als er een bedrijfspand wordt aangemeld dat voldoet aan hun zoekcriteria.

Op dezelfde dag als de online publicatie kunt u ook de borden en posters ophangen. Ondanks dat veel ondernemers zich online oriënteren kan het zomaar voorkomen dat uw huurder of koper uit Den Haag komt en reageert naar aanleiding van het bord of poster.

Stap 4 : Bezichtiging in uw pand

Zodra wij bezichtigingsaanvragen binnen krijgen ontvangt u deze direct in uw mailbox. Bij onze moderne werkwijze verzorgt u namelijk zelf de bezichtigingen. Normaal gesproken verzorgt een traditionele bedrijfsmakelaar de bezichtigingen in uw pand. Maar wie weet er eigenlijk het meeste van het pand én gaat uiteindelijk een zakelijke overeenkomst aan met de wederpartij? Dat bent u als eigenaar zelf natuurlijk.

Daarom doet u bij ons zelf de bezichtigingen in uw pand. U kunt alle vragen over het pand direct beantwoorden en maakt direct kennis met de nieuwe huurder of koper. Wij zitten onder de sneltoets voor (juridische) vragen waar u het antwoord zo niet van weet.

Stap 5 : Onderhandelingen

De onderhandelingen doen we samen. Tijdens de bezichtiging beginnen namelijk vaak de eerste onderhandelingen al. Als ondernemer heeft u waarschijnlijk al veel onderhandelingen gevoerd in uw leven waardoor wij denken dat u dat ook kunt over uw eigen bedrijfspand. Wij als bedrijfsmakelaar zijn er als uw sparringpartner en juridisch adviseur. Zo komen wij samen tot de beste deal voor uw pand.

Stap 6 : Juridische afhandeling

Nadat u tot een deal gekomen bent met de huurders of kopers zorgen wij voor de juridische afhandeling. U vult in een blanco huurovereenkomst of intentieverklaring tot koop de rode draad van de gemaakte afspraken in en wij zorgen dat deze juridisch in orde wordt gemaakt. Zodra alles is ondertekend ontvangt u van ons een opleveringsrapport dat u kunt gebruiken bij de sleuteloverdracht.

Voor professionele vastgoedpartijen uit Den Haag hebben wij ook een basic dienstenpakket. Dit pakket is bedoeld voor partijen met veel ervaring die geen begeleiding van een bedrijfsmakelaar nodig hebben.

Gratis informatiepakket

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen met het verhuren of verkopen van uw zakelijk vastgoed? Download dan direct ons informatiepakket of vraag een persoonlijk informatiegesprek aan. Gratis en vrijblijvend!

Gratis informatiepakket

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen met het verhuren of verkopen van uw zakelijk vastgoed? Download dan direct ons informatiepakket of vraag een persoonlijk informatiegesprek aan. Gratis en vrijblijvend!

Wij zijn trots op de beoordelingen geschreven door onze opdrachtgevers op Funda in Business; 8,6!

> Bekijk hier alle beoordelingen geschreven door onze opdrachtgevers

BESPAAR DUIZENDEN EURO’S AAN MAKELAARSCOURTAGE

Geen courtages, maar duidelijke tarieven

Traditionele bedrijfsmakelaars in Den Haag werken al jaren met courtages. Dit zijn percentages van de uiteindelijke huur- of koopprijs. Gemiddeld liggen deze percentages rond de 16% van de jaarhuur en 1,75% van de verkoopprijs. In de meeste gevallen bent u naast deze percentages ook nog een paar honderd euro aan opstartkosten verschuldigd aan de bedrijfsmakelaar om alles aan te melden.

Van oudsher zijn courtages bedoeld om de bedrijfsmakelaars te stimuleren om een zo hoog mogelijke huur- of koopprijs te realiseren voor hun opdrachtgevers. Omdat een bedrijfsmakelaar altijd zijn uiterste best doet voor zijn opdrachtgevers zou hij hier echter geen extra financiële prikkel voor nodig hebben. In onze optiek zorgen courtages er dus alleen maar voor dat de vergoeding van een bedrijfsmakelaar wordt gebaseerd op de waarde van het pand en niet op zijn toegevoegde waarde.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er bij een groot pand snel duizenden euro’s meer moet worden betaald voor dezelfde werkzaamheden in tegenstelling tot een kleiner pand. Of dat een vastgoedeigenaar meer courtage verschuldigd is omdat zijn pand op een A1-locatie in het centrum van Den Haag staat, terwijl dit pand door haar gewilde locatie waarschijnlijk sneller verhuurd of verkocht zal worden. Daarom doen wij het anders en werken wij niet met courtage percentages.

De moderne bedrijfsmakelaar in regio Den Haag

Bij onze moderne aanpak hoort ook een transparant kostenplaatje. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachten. Door onze verschillende verhuur- en verkooppakketten hebben wij voor iedere vastgoedeigenaar een passende aanpak. Van een uitgebreid promotiepakket tot en met een basic pakket voor professionele vastgoedpartijen. Bij de Online Bedrijfsmakelaar kan iedereen zijn zakelijk vastgoed in Den Haag verhuren of verkopen voor een vast eenmalig tarief vanaf € 645,- excl. BTW.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor uw pand in regio Den Haag zijn? Vraag dan een vrijblijvend telefonisch informatiegesprek aan of download ons gratis informatiepakket.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?
Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor u?